Geçmişi geri getiremiyorsun ama yine de çok kafama takılıyor ya ortaokulda baya zekiydim benden çok daha düşük elemanlar tr nin en iyi tıplarına mühendisliklerine gittiler bitirdiler işe başladılar.Ben kötü bi tıpta 3.sınıfım daha Lise hayatım berbat geçti hiç arkadaşım yoktu okula uyumak için gidiyordum hocalar sözlülerimi şişirdi,kopya çektim zor bitirdim okulu,lise bittikten sonra 3 sene mezuna kaldım ve o 3 sene hayatımın en kötü dönemi oldu 3 sene boyunca oyun oynasaydım,kafelerde gezseydim üzülmezdim güzel vakit geçirdim derdim ama 3 sene boyunca full depresyondaydım günde 16-17 saat uyuyordum uyanık olduğumda da intihar planları yapıyordum 2 kere denedim de ölmedim.Neyse bu 3 senenin sonunda tıpı kazandım.Tıpa başladım ama hiç okula gitmiyodum 1.5 ay evde yattım sınava bile gitmedim sonra hayatımı değiştirme kararı aldım psikiyatriye gittim ilaçlar,terapi falan hayata yeniden döndüm şu an baya iyiyim ama yine de koyuyor hayata bu kadar geriden başlamak.Mühendislik okuyan arkadaşlarım çalışmaya başladı,tıpçılar bu sene bitiriyor benim 3 senem var daha üstüne kötü bi ünide okuyorum Ne anlatıyorsun diyecek olursanız öyle içimden geldi yazmak belki okuyan olur |
Bildirim