Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadiryel2

quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

E yapacak tabii ki varlık sebebin o. Kaldı ki maddi fedakarlıklardan kastın kolej parası ise sen istememişsin zaten, faydasından çok zararı dokunmuş. Çekme vicdan azabı gerek yok

Babam öyle düşünmüyor. Yapmayadabilirdim diyor. Paramı pavyonlara, kadınlara da yedirebilirdim diyor. Evet, ben bayağı sıkıntı çektim o okulda. Haklısınız, teşekkür ederim.

Pavyonlarda yeseymis de din tuccarlarina vermeseymis rizkinizi.

Ahhh keşke. Ahh keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler uzulerek soyluyorum konu csb. Herif metin2 konusu falan acmis kiz degil yani

Neden, Metin2 oynayan kız olamaz mı? Ya yaniliyorsan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

E yapacak tabii ki varlık sebebin o. Kaldı ki maddi fedakarlıklardan kastın kolej parası ise sen istememişsin zaten, faydasından çok zararı dokunmuş. Çekme vicdan azabı gerek yok

Babam öyle düşünmüyor. Yapmayadabilirdim diyor. Paramı pavyonlara, kadınlara da yedirebilirdim diyor. Evet, ben bayağı sıkıntı çektim o okulda. Haklısınız, teşekkür ederim.

Ahhh keşke. Ahh keşke.

Bu arada eger sehir disina gidecek olursan butcen nekadar olucak aylik? Oda onemli bir etken secerken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

No ss no güven

Neyin fotoğrafı, neyin güveni anlamadım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Benzer bir durumdayız. Bende dindar bir kolejde okudum berbattı. Şimdi yurtdışına gitmek ve üniversiteyi orda okumak istiyorum ama takmışlar burda çok güzel bir üniversiteyi kazandın geleceğin çok parlak diyorlar. Benim hayatım benim kararlarım ama buna anlayış göstermiyorlar. Annemde duygusal düşünüyor benden ayrı kalmak istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum kaldım şu lanet şehirde..

Aynen, bende aynı "kaldım su lanet şehirde" diye her gün İstanbulla savaşıyorum. Aynı durumlarimiz. İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız, birbirimize dua edelim, olur mu?

İstanbul kadar berbat bir yer görmedim ya. geçen dönem hergün 4 saatim yolda geçiyordu her günüm ızdıraptı acı çekiyordum. Ve dayanamayıp bıraktım artık gitmiyorum okula bütün gün evdeyim. Zerre kadar da umrumda değil okul. Kafama koydum Amerikaya gidicem. Gitmesem de okumam bu ülkede ben..

Allah gönlüne göre versin hocam sende dua et bu ülkede emeğinin karşılığını alamayan herkes için

• quote:

quote:

Beyler uzulerek soyluyorum konu csb. Herif metin2 konusu falan acmis kiz degil yani

Neden, Metin2 oynayan kız olamaz mı? Ya yaniliyorsan.

Dolumu calan senmisin yoksa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahhh keşke. Ahh keşke.

Bu arada eger sehir disina gidecek olursan butcen nekadar olucak aylik? Oda onemli bir etken secerken

1,500 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

dindar değilim diyorsun, her haltı yedim diyorsun, tamamda inşAllah yazmandaki mantığı açıklarmısın?

10 vakit namaz kılıp, senenin her günü oruç tutsam da kendime dindar demem. Dindarlık, Allahın bileceği bir şey çünkü. Ben kendime dindar demem ama belki Allah'a göre ben dindarimdir. Yemediğim halt kalmaması benim Allah'a olan inancimi kaybetmem anlamına gelmez, Allah korusun. Zaten en kötü zamanlarımda Allah vardı yanımda, çok kötü donemlerimde bir tek Allah tuttu elimden. İnsaAllah yazmama karisamazsin, o yüzden bu soruna cevabim, kibar bir sekilde; "Sanane?"

10 mu vakit? haci bu arada sen dindarlığı yanlış anlamışsın bence. [simage]http://hizliresim.org/images/2017/03/22/asdfsadf.png [/simage]
    dindar inancı güçlü demek. senin bahsettiğin iyi müslümanlık kötü müslümanlık. yazmana karışmak anlamında değil zaten sebebini sordum

İnancım guclu olmasaydı coktan intahar etmiştim.

e dindar değilim dedin? tarafını seç savaşa katıl

Dindar değilim demedim, dindar olup olmadığımı Allah bilir dedim.

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim)

Beeen ne din dediiim ne dindar dediiim. hiçbir yerde benim böyle bir ifadem yok. çünkü bunlaaar yalan makinelerii

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahhh keşke. Ahh keşke.

1,500 TL

Yuh :D ogrenci olarak degil tatile gidiyosun galiba

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Toplumun seni dışlamayacağı işler yaparsan, "ergen" aklını dinleyip bir şeyler yapmaya çalışırsan hayatın böyle saçma sapan geçmeye devam eder

• Baban da sen de anormalsin. Su testisi su yolunda kırılırmış. Demek istediğim başka şehire git.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

No ss no güven

Neyin fotoğrafı, neyin güveni anlamadım?

Kusura bakmayın daha tam DH'li olamamışsınız.

• quote:

quote:

quote:

Benzer bir durumdayız. Bende dindar bir kolejde okudum berbattı. Şimdi yurtdışına gitmek ve üniversiteyi orda okumak istiyorum ama takmışlar burda çok güzel bir üniversiteyi kazandın geleceğin çok parlak diyorlar. Benim hayatım benim kararlarım ama buna anlayış göstermiyorlar. Annemde duygusal düşünüyor benden ayrı kalmak istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum kaldım şu lanet şehirde..

Aynen, bende aynı "kaldım su lanet şehirde" diye her gün İstanbulla savaşıyorum. Aynı durumlarimiz. İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız, birbirimize dua edelim, olur mu?

İstanbul kadar berbat bir yer görmedim ya. geçen dönem hergün 4 saatim yolda geçiyordu her günüm ızdıraptı acı çekiyordum. Ve dayanamayıp bıraktım artık gitmiyorum okula bütün gün evdeyim. Zerre kadar da umrumda değil okul. Kafama koydum Amerikaya gidicem. Gitmesem de okumam bu ülkede ben..

Allah gönlüne göre versin hocam sende dua et bu ülkede emeğinin karşılığını alamayan herkes için

Evet, benim o kolej yakın olmasına rağmen ben de trafikten dolayı yarım saate gidiyordum, 10 dakikalık yolu. Haklısınız, insaAllah hayalleriniz, istediğiniz gibi olur. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Fatih koleji sanirim okulun

Hayır, Fatih Koleji değil.

İyi o zaman fişlenmekten başka ise yaramadi orda okumam zaten

Tavsiyem, özel okuldan ziyade devlet okullaridir. Özel okula boşuna para dökmeyin derim, siz bilirsiniz yine de.

Ben oradan mezun oldum şu an universite 2. Siniftayim zaten.İşin kötü tarafi çok iyi liselere girebilirdim 484 ortalamam vardi sbslerde ama ailem oraya soktu dindar vs diye,mezun oldum okul kapandi fetöcü diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dindar değilim diyorsun, her haltı yedim diyorsun, tamamda inşAllah yazmandaki mantığı açıklarmısın?

10 vakit namaz kılıp, senenin her günü oruç tutsam da kendime dindar demem. Dindarlık, Allahın bileceği bir şey çünkü. Ben kendime dindar demem ama belki Allah'a göre ben dindarimdir. Yemediğim halt kalmaması benim Allah'a olan inancimi kaybetmem anlamına gelmez, Allah korusun. Zaten en kötü zamanlarımda Allah vardı yanımda, çok kötü donemlerimde bir tek Allah tuttu elimden. İnsaAllah yazmama karisamazsin, o yüzden bu soruna cevabim, kibar bir sekilde; "Sanane?"

10 mu vakit? haci bu arada sen dindarlığı yanlış anlamışsın bence. [simage]http://hizliresim.org/images/2017/03/22/asdfsadf.png [/simage]
    dindar inancı güçlü demek. senin bahsettiğin iyi müslümanlık kötü müslümanlık. yazmana karışmak anlamında değil zaten sebebini sordum

İnancım guclu olmasaydı coktan intahar etmiştim.

e dindar değilim dedin? tarafını seç savaşa katıl

Dindar değilim demedim, dindar olup olmadığımı Allah bilir dedim.

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim)

Beeen ne din dediiim ne dindar dediiim. hiçbir yerde benim böyle bir ifadem yok. çünkü bunlaaar yalan makinelerii

Ya neden detaya takılıp kalıyorsun, konuyu saptirmasana. Dindar değilim derken, Allah bilir dindar olduğumu demek istiyorum, of yeter ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Harun abla lan bu
    Millette ciddiye alıp cevap veriyo

Konu gayet ciddi. Konuyu saptiracaksaniz, tabii ki sayfadan çıkabilirsiniz, izin veriyorum.

Tamam ciddi olsun . Peki ne haltlar yedin baba evinde . Ne tür çılgınlıklar yaptın . 90'lı çocuk ile çıkarken acı tecrüben nedir? Merak ettim sadece

Orası konu dışı, orasını bosvermelisin. Gecmiste yaşandı bitti, ne diye tekrar hatıra getireyim? Sorduğum soruya odaklanmalisin.

Burası da konu dışı zaten Bence sen troll yapıp popüler konulara çıkarmak istiyosun bunu . Ciddiyse de bilemem çünkü biz çok harun abla gördük burda çooook . Madem ciddisin SS at . Bu tür şeyleri aştığını düşünüyorum söylediklerine göre . Ya da özel mesajdan yolla inanıyım, PM attım . Sahte çekiliş bitti bu başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Semsam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

baştan hata yapmışsın,kendi yolunu çizmen gerekir,birilerinin itelemesiyle hayat geçmez,sen isteyeceksin sen gideceksin,sen yapacaksın,senin hayatını baban yaşamayacak sen yaşayacaksın,bunu babana sert olmacayak şekilde belirt,asla geri çekilme,hatta daha hoşuna gidecektir hem senin hemde babanın bence.

Ben istedim, bizim burada bir duz lise vardı, çok direttim ama babam gene de diretmeme rağmen beni o kötü koleje verdi. Haklısınız, teşekkür ederim.

Sen yoldan cikip kasar bir kiz olarak yasamak istemissin kisacasi kardesim.Ben cozdum seni merak etme.Okuldaki erkeklerle gezip tozmak diledigin gibi takilmayi ozgurlukten saymissin.Muhtemelen baban da senin ne oldugunu bildiginden kendince onlem almis.

Lakin alismadik gotde don durmuyor.

Okuldaki bütün erkekler "sen pis kokuyorsun" diyerek beni disliyodu. Onyarginiza hayranım.

• Yegane tavsiyem tecrubeli biri olarak ailenin yaninda kalma gelisimini cok kotu etkiler. Yok para harcadik yok bilmem ne yaris ati degilsin sonucta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahhh keşke. Ahh keşke.

1,500 TL

Yuh :D ogrenci olarak degil tatile gidiyosun galiba

1,500 TL yeterli mı ki

• 7 senedir ailemden uzakta yaşıyorum. Çok şey öğrendim kabul ama okul,iş derken onlara çok az vaktimin kaldığını gördüm. Yaza kadar yüksek lisansım bitiyor ve şimdiden karar aldım, ailemin yanına onların olduğu şehire döneceğim. En değerli varlık hayatında ailendir ve onlar yaşlanırken yanlarında olmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.