Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: Semsam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

baştan hata yapmışsın,kendi yolunu çizmen gerekir,birilerinin itelemesiyle hayat geçmez,sen isteyeceksin sen gideceksin,sen yapacaksın,senin hayatını baban yaşamayacak sen yaşayacaksın,bunu babana sert olmacayak şekilde belirt,asla geri çekilme,hatta daha hoşuna gidecektir hem senin hemde babanın bence.

Ben istedim, bizim burada bir duz lise vardı, çok direttim ama babam gene de diretmeme rağmen beni o kötü koleje verdi. Haklısınız, teşekkür ederim.

Sen yoldan cikip kasar bir kiz olarak yasamak istemissin kisacasi kardesim.Ben cozdum seni merak etme.Okuldaki erkeklerle gezip tozmak diledigin gibi takilmayi ozgurlukten saymissin.Muhtemelen baban da senin ne oldugunu bildiginden kendince onlem almis.

Lakin alismadik gotde don durmuyor.

Okuldaki bütün erkekler "sen pis kokuyorsun" diyerek beni disliyodu. Onyarginiza hayranım.

Onyargi degil sen kendin diyorsun ne haltlar yedim gizli gizli diye.Senin hakkinda ne dusunulebilirse onu dusunuyorum.
    Hadi rezil etmeye devam et kendini..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

quote:

quote:

quote:

quote:

Harun abla lan bu
    Millette ciddiye alıp cevap veriyo

Konu gayet ciddi. Konuyu saptiracaksaniz, tabii ki sayfadan çıkabilirsiniz, izin veriyorum.

Tamam ciddi olsun . Peki ne haltlar yedin baba evinde . Ne tür çılgınlıklar yaptın . 90'lı çocuk ile çıkarken acı tecrüben nedir? Merak ettim sadece

Orası konu dışı, orasını bosvermelisin. Gecmiste yaşandı bitti, ne diye tekrar hatıra getireyim? Sorduğum soruya odaklanmalisin.

Burası da konu dışı zaten Bence sen troll yapıp popüler konulara çıkarmak istiyosun bunu . Ciddiyse de bilemem çünkü biz çok harun abla gördük burda çooook . Madem ciddisin SS at . Bu tür şeyleri aştığını düşünüyorum söylediklerine göre . Ya da özel mesajdan yolla inanıyım, PM attım . Sahte çekiliş bitti bu başladı

Kendimi kız olduğuma inandırmak gibi bi gayem yok, isterse herkes erkek bilsin. Önemli olan, benim sorunum cevap bulmuş olması. Vicdanimin rahat olmuş olması, tanımadığım insanlara derdimi anlatınca daha objektif yorumlar alabiliyorum. Dilediğine inanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

E yapacak tabii ki varlık sebebin o. Kaldı ki maddi fedakarlıklardan kastın kolej parası ise sen istememişsin zaten, faydasından çok zararı dokunmuş. Çekme vicdan azabı gerek yok

Babam öyle düşünmüyor. Yapmayadabilirdim diyor. Paramı pavyonlara, kadınlara da yedirebilirdim diyor. Evet, ben bayağı sıkıntı çektim o okulda. Haklısınız, teşekkür ederim.

Pavyonlarda yeseymis de din tuccarlarina vermeseymis rizkinizi.

Ahhh keşke. Ahh keşke.

Bu arada eger sehir disina gidecek olursan butcen nekadar olucak aylik? Oda onemli bir etken secerken

1,500 TL

Yuh :D ogrenci olarak degil tatile gidiyosun galiba

1,500 TL yeterli mı ki

Icinde kira masrafi okul masrafi aidat fatura yol vs yok diye sandim da galiba hepsi icin genel butcenmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

quote:

Benzer bir durumdayız. Bende dindar bir kolejde okudum berbattı. Şimdi yurtdışına gitmek ve üniversiteyi orda okumak istiyorum ama takmışlar burda çok güzel bir üniversiteyi kazandın geleceğin çok parlak diyorlar. Benim hayatım benim kararlarım ama buna anlayış göstermiyorlar. Annemde duygusal düşünüyor benden ayrı kalmak istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum kaldım şu lanet şehirde..

Aynen, bende aynı "kaldım su lanet şehirde" diye her gün İstanbulla savaşıyorum. Aynı durumlarimiz. İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız, birbirimize dua edelim, olur mu?

İstanbul kadar berbat bir yer görmedim ya. geçen dönem hergün 4 saatim yolda geçiyordu her günüm ızdıraptı acı çekiyordum. Ve dayanamayıp bıraktım artık gitmiyorum okula bütün gün evdeyim. Zerre kadar da umrumda değil okul. Kafama koydum Amerikaya gidicem. Gitmesem de okumam bu ülkede ben..

Allah gönlüne göre versin hocam sende dua et bu ülkede emeğinin karşılığını alamayan herkes için

Evet, benim o kolej yakın olmasına rağmen ben de trafikten dolayı yarım saate gidiyordum, 10 dakikalık yolu. Haklısınız, insaAllah hayalleriniz, istediğiniz gibi olur. :)

Benim kolej de yakındı bana. Uzak olan üniversiteydi. 2 saat gidiş 2 saat dönüş 1 dönemim yollarda geçti. Dayanamadım bende İTÜ'yü bıraktım

Hocam insanlar hep senin hayatın baban yaşamicak annen yaşamicak diyor. Söylemesi gerçekten kolay ama yapması da bir o kadar zor. Ben annemi nasıl bırakıp gideyim izni olmadan? Babam diyor yıllarca seni özel okula verdim diye. Ben demedim git paranı saç diye ama sonuçta verdi. Nasıl karşı çıkayım ki? Keşke kimse karışmasa da kendim hatalarımla öğrensem bu dünyayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Yegane tavsiyem tecrubeli biri olarak ailenin yaninda kalma gelisimini cok kotu etkiler. Yok para harcadik yok bilmem ne yaris ati degilsin sonucta

Haklısınız. :)

• Ne yolu seçersin ne yaparsın bilemem de en son 'keşke babamı dinleseydim' diyeceğini iyi biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dindar değilim diyorsun, her haltı yedim diyorsun, tamamda inşAllah yazmandaki mantığı açıklarmısın?

10 vakit namaz kılıp, senenin her günü oruç tutsam da kendime dindar demem. Dindarlık, Allahın bileceği bir şey çünkü. Ben kendime dindar demem ama belki Allah'a göre ben dindarimdir. Yemediğim halt kalmaması benim Allah'a olan inancimi kaybetmem anlamına gelmez, Allah korusun. Zaten en kötü zamanlarımda Allah vardı yanımda, çok kötü donemlerimde bir tek Allah tuttu elimden. İnsaAllah yazmama karisamazsin, o yüzden bu soruna cevabim, kibar bir sekilde; "Sanane?"

10 mu vakit? haci bu arada sen dindarlığı yanlış anlamışsın bence. [simage]http://hizliresim.org/images/2017/03/22/asdfsadf.png [/simage]
    dindar inancı güçlü demek. senin bahsettiğin iyi müslümanlık kötü müslümanlık. yazmana karışmak anlamında değil zaten sebebini sordum

İnancım guclu olmasaydı coktan intahar etmiştim.

e dindar değilim dedin? tarafını seç savaşa katıl

Dindar değilim demedim, dindar olup olmadığımı Allah bilir dedim.

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim)

Beeen ne din dediiim ne dindar dediiim. hiçbir yerde benim böyle bir ifadem yok. çünkü bunlaaar yalan makinelerii

Ya neden detaya takılıp kalıyorsun, konuyu saptirmasana. Dindar değilim derken, Allah bilir dindar olduğumu demek istiyorum, of yeter ya.

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim)https://store.donanimhaber.com/4e/11/cf/4e11cf5ac89991d3035ec5767ff95807.png
    elimdee belgeler vaaar

haci ss at derken forumda kız yok ya şimdi, onu kanıtlamanı istiyoruz senden forumca. sen de anlıyorsun da anlamamazlıktan geliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Adam -- 22 Mart 2017; 20:18:5 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

baştan hata yapmışsın,kendi yolunu çizmen gerekir,birilerinin itelemesiyle hayat geçmez,sen isteyeceksin sen gideceksin,sen yapacaksın,senin hayatını baban yaşamayacak sen yaşayacaksın,bunu babana sert olmacayak şekilde belirt,asla geri çekilme,hatta daha hoşuna gidecektir hem senin hemde babanın bence.

Ben istedim, bizim burada bir duz lise vardı, çok direttim ama babam gene de diretmeme rağmen beni o kötü koleje verdi. Haklısınız, teşekkür ederim.

Sen yoldan cikip kasar bir kiz olarak yasamak istemissin kisacasi kardesim.Ben cozdum seni merak etme.Okuldaki erkeklerle gezip tozmak diledigin gibi takilmayi ozgurlukten saymissin.Muhtemelen baban da senin ne oldugunu bildiginden kendince onlem almis.

Lakin alismadik gotde don durmuyor.

Okuldaki bütün erkekler "sen pis kokuyorsun" diyerek beni disliyodu. Onyarginiza hayranım.

Onyargi degil sen kendin diyorsun ne haltlar yedim gizli gizli diye.Senin hakkinda ne dusunulebilirse onu dusunuyorum.
    Hadi rezil etmeye devam et kendini..

Oraya mı takildin? Yani bu sorudan geldin, benim ne halt yedim gizli gizli dememe mı takildin? Eğer rezil eden birisi varsa kendini, bunca geniş kapsamlı sorudan bu kısma takılarak o da sensin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pixelllll

Git başka şehire burada bazı yorum yapanlara kalsa başka şehirde üniversite okuyan her kız onların gözünde o* felan. Şu yorumları yapan sözde inançlı düzgün insanlar kendileri karşı cinsi sadece bir araç olarak gördüklerinden zıt bir tepkiyle kendi kızları olduğu empatisini kurarak böyle bir cevap verebiliyorlar. Bu kadarda benciller aslında akıllarından geçen tek yaşayan veya üniversiteye başka şehirde giden kızları kolayca sınıflandırabilme rahatlığına kavuşabilmektir.
    Bu arada yurtdışında da iş bulabileceğin bir bölüme gidersen ve ingilizce öğrenirsen iyi olur. 2.bir kurtarıcı seçeneğinin olması güzeldir.

Çok haklısınız, ben onların bu durumunu anladım, pek de üstlerine gitmemek lazım olduğuna karar kıldım. Doktor kendi haline bırakın dedi misali. evet, zaten dil öğrenmek de hedeflerimin arasında var, hayallerim çok güzel. Olmayacak diye korkuyorum. Yurtdışı hayalim de var. Zaten amacım genel olarak kendimi geliştirmek olduğu için yabanci dil bunların olmazsa olmazı. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Ben kendimce kendi alanımda birşeyler yapmaya çalışıyorum elimdeki 3-5 parayla(kendi alanımızda çalışmamız birşeyler üretmemiz gerekirken mecburen kafelerde yıllarımızı boşa harcıyoruz) ama sürekli sorun baştan başlamak gerekirse çoğu önemli entegreyi burada bulamıyorum mecbur yurtdışından sipariş(1ay) gümrükte sorun çıkarmı çıkmazmı belli değil oldu da geçti kargocu kaybedip, yanlış adrese götürürse +1 ay şimdi ben bunu yapmaya başlasam 2 haftada öyle uğraşırım. Yahu şimdi bu tür şeyler kolay temin edilir halde olsa saçma sapan vergiler alınmasa birşeyler yapıpta yurtdışına satsak ülke olarak daha çok kazanabilecek durumdayken gümrüğüymüş,vergisiymiş,verginin satmak istersen tekrar vergisiymiş derken yurtdışından hazırını alabileceğimizle aynı fiyata geliyor sonrada bu ülkede birşeyler üretmekten vazgeçmiş oluyoruz çünkü eğer gıda,sanayi,tıp birde apartman dikmek harici birşeyler yapmaya çalışınca zararlı çıkıyorsun. Bunlar içinde para gerekiyor parası olan daha zengin oluyor artık sonradan gelen insanlarda onca emek harcayıp birşeyler yapmaktansa düşük maaşlarla çalışıp para biriktirip ileri yaşlarda onların yerini dolduruyor. Bazısı bunun yerine yurtdışına kaçıp sevdiği işle uğraşıp kurtuluyor.

Şuan yurtdışından ptt ile gelen 1 kargom kayboldu mu bırakıp gittiler sonra çalındı mı belli değil yurtiçi kargo ile izmire 6 günde gelen kargo ben evde olmama, zil çalmamasına rağmen teslim edildi yazıyor kim bilir başına ne geldi

Bende gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

7 senedir ailemden uzakta yaşıyorum. Çok şey öğrendim kabul ama okul,iş derken onlara çok az vaktimin kaldığını gördüm. Yaza kadar yüksek lisansım bitiyor ve şimdiden karar aldım, ailemin yanına onların olduğu şehire döneceğim. En değerli varlık hayatında ailendir ve onlar yaşlanırken yanlarında olmak istiyorum.

Onu yaşayarak görmem gerekecek. Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benzer bir durumdayız. Bende dindar bir kolejde okudum berbattı. Şimdi yurtdışına gitmek ve üniversiteyi orda okumak istiyorum ama takmışlar burda çok güzel bir üniversiteyi kazandın geleceğin çok parlak diyorlar. Benim hayatım benim kararlarım ama buna anlayış göstermiyorlar. Annemde duygusal düşünüyor benden ayrı kalmak istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum kaldım şu lanet şehirde..

Aynen, bende aynı "kaldım su lanet şehirde" diye her gün İstanbulla savaşıyorum. Aynı durumlarimiz. İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız, birbirimize dua edelim, olur mu?

İstanbul kadar berbat bir yer görmedim ya. geçen dönem hergün 4 saatim yolda geçiyordu her günüm ızdıraptı acı çekiyordum. Ve dayanamayıp bıraktım artık gitmiyorum okula bütün gün evdeyim. Zerre kadar da umrumda değil okul. Kafama koydum Amerikaya gidicem. Gitmesem de okumam bu ülkede ben..

Allah gönlüne göre versin hocam sende dua et bu ülkede emeğinin karşılığını alamayan herkes için

Evet, benim o kolej yakın olmasına rağmen ben de trafikten dolayı yarım saate gidiyordum, 10 dakikalık yolu. Haklısınız, insaAllah hayalleriniz, istediğiniz gibi olur. :)

Benim kolej de yakındı bana. Uzak olan üniversiteydi. 2 saat gidiş 2 saat dönüş 1 dönemim yollarda geçti. Dayanamadım bende İTÜ'yü bıraktım

Hocam insanlar hep senin hayatın baban yaşamicak annen yaşamicak diyor. Söylemesi gerçekten kolay ama yapması da bir o kadar zor. Ben annemi nasıl bırakıp gideyim izni olmadan? Babam diyor yıllarca seni özel okula verdim diye. Ben demedim git paranı saç diye ama sonuçta verdi. Nasıl karşı çıkayım ki? Keşke kimse karışmasa da kendim hatalarımla öğrensem bu dünyayı.

Bende öyle düşünüyorum ama bi taraftan da kendi hayatım, kendi yaşamak istediklerim, kendi gelişimim. Ama vicdanım artık rahat benim. Bence senin de vicdanım rahat olsun.

• Kimse de dememiş.Merhaba bağyan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı yollardan geçtim şimdi karı kız alkol sigara var sana da olacağı bu tarafını seç kararını ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ne yolu seçersin ne yaparsın bilemem de en son 'keşke babamı dinleseydim' diyeceğini iyi biliyorum.

Bazen diyorum, bazen de demiyorum. Önemli olan kendime kızacak olmam. Babama kizmaktansa, kendime "keşke babamı dinleseydim" diye kizmayi tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

E yapacak tabii ki varlık sebebin o. Kaldı ki maddi fedakarlıklardan kastın kolej parası ise sen istememişsin zaten, faydasından çok zararı dokunmuş. Çekme vicdan azabı gerek yok

Babam öyle düşünmüyor. Yapmayadabilirdim diyor. Paramı pavyonlara, kadınlara da yedirebilirdim diyor. Evet, ben bayağı sıkıntı çektim o okulda. Haklısınız, teşekkür ederim.

Pavyonlarda yeseymis de din tuccarlarina vermeseymis rizkinizi.

Ahhh keşke. Ahh keşke.

Bu arada eger sehir disina gidecek olursan butcen nekadar olucak aylik? Oda onemli bir etken secerken

1,500 TL

Yuh :D ogrenci olarak degil tatile gidiyosun galiba

1,500 TL yeterli mı ki

Icinde kira masrafi okul masrafi aidat fatura yol vs yok diye sandim da galiba hepsi icin genel butcenmis

Hepsi içinde, evet. Onlar hariç değil, kirayı da o 1,500 telden, su, elektriği de.

• Baban bu kadar kontrol altına alıp baskı yapmasına rağmen baba evinde ne haltlar yemişsin ne çılgınlıklar yapmışsın artık ne yaptıysan . 15 yaşındayken 23 yaşında biriyle çıkmışsın acı tecrübe yaşadım demişsin . Muhtemelen hepimizin düşündüğü şey . Mercimeği fırına vermişsin o yaşta hemde kendinde 8 yaş büyük biriyle . Kaşar olmuşsun yani anladığım kadarıyla bundan da rahatsızlık duymuyosun . Baba evinde bunları yapan şehir dışın da kevgire döner zorno starı olur çıkar, tabi karışmıyorum sadece konuya fikir belirtiyorum .

Demek ki bazı insanlara ne yaparsan yap huyu suyu mayası bozuk olduktan sonra düzen tutmuyo yoldan fırlayıveriyo . Seninki de öyle olmuş anana babana yazık. Kimisini de hiç elleme huyunda varsa iyi biri olur çıkar .

Ayrıca 15 yaşındayken cinsel ilişki yaşaman yasa dışı . EGM'ye bildirdim .

• quote:

quote:

quote:

Git başka şehire burada bazı yorum yapanlara kalsa başka şehirde üniversite okuyan her kız onların gözünde o* felan. Şu yorumları yapan sözde inançlı düzgün insanlar kendileri karşı cinsi sadece bir araç olarak gördüklerinden zıt bir tepkiyle kendi kızları olduğu empatisini kurarak böyle bir cevap verebiliyorlar. Bu kadarda benciller aslında akıllarından geçen tek yaşayan veya üniversiteye başka şehirde giden kızları kolayca sınıflandırabilme rahatlığına kavuşabilmektir.
    Bu arada yurtdışında da iş bulabileceğin bir bölüme gidersen ve ingilizce öğrenirsen iyi olur. 2.bir kurtarıcı seçeneğinin olması güzeldir.

Çok haklısınız, ben onların bu durumunu anladım, pek de üstlerine gitmemek lazım olduğuna karar kıldım. Doktor kendi haline bırakın dedi misali. evet, zaten dil öğrenmek de hedeflerimin arasında var, hayallerim çok güzel. Olmayacak diye korkuyorum. Yurtdışı hayalim de var. Zaten amacım genel olarak kendimi geliştirmek olduğu için yabanci dil bunların olmazsa olmazı. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Ben kendimce kendi alanımda birşeyler yapmaya çalışıyorum elimdeki 3-5 parayla(kendi alanımızda çalışmamız birşeyler üretmemiz gerekirken mecburen kafelerde yıllarımızı boşa harcıyoruz) ama sürekli sorun baştan başlamak gerekirse çoğu önemli entegreyi burada bulamıyorum mecbur yurtdışından sipariş(1ay) gümrükte sorun çıkarmı çıkmazmı belli değil oldu da geçti kargocu kaybedip, yanlış adrese götürürse +1 ay şimdi ben bunu yapmaya başlasam 2 haftada öyle uğraşırım. Yahu şimdi bu tür şeyler kolay temin edilir halde olsa saçma sapan vergiler alınmasa birşeyler yapıpta yurtdışına satsak ülke olarak daha çok kazanabilecek durumdayken gümrüğüymüş,vergisiymiş,verginin satmak istersen tekrar vergisiymiş derken yurtdışından hazırını alabileceğimizle aynı fiyata geliyor sonrada bu ülkede birşeyler üretmekten vazgeçmiş oluyoruz çünkü eğer gıda,sanayi,tıp birde apartman dikmek harici birşeyler yapmaya çalışınca zararlı çıkıyorsun. Bunlar içinde para gerekiyor parası olan daha zengin oluyor artık sonradan gelen insanlarda onca emek harcayıp birşeyler yapmaktansa düşük maaşlarla çalışıp para biriktirip ileri yaşlarda onların yerini dolduruyor. Bazısı bunun yerine yurtdışına kaçıp sevdiği işle uğraşıp kurtuluyor.

Şuan yurtdışından ptt ile gelen 1 kargom kayboldu mu bırakıp gittiler sonra çalındı mı belli değil yurtiçi kargo ile izmire 6 günde gelen kargo ben evde olmama, zil çalmamasına rağmen teslim edildi yazıyor kim bilir başına ne geldi

Bende gideceğim

Bunun üstüne gitmeniz gerek ama, yani Pttye verdiğiniz şubeye gidip, işlem yaptırmanız gerek, dava bile acabilirsiniz hatta.

• Csb

• quote:

Baban bu kadar kontrol altına alıp baskı yapmasına rağmen baba evinde ne haltlar yemişsin ne çılgınlıklar yapmışsın artık ne yaptıysan . 15 yaşındayken 23 yaşında biriyle çıkmışsın acı tecrübe yaşadım demişsin . Muhtemelen hepimizin düşündüğü şey . Mercimeği fırına vermişsin o yaşta hemde kendinde 8 yaş büyük biriyle . Kaşar olmuşsun yani anladığım kadarıyla bundan da rahatsızlık duymuyosun . Baba evinde bunları yapan şehir dışın da kevgire döner zorno starı olur çıkar, tabi karışmıyorum sadece konuya fikir belirtiyorum .

Demek ki bazı insanlara ne yaparsan yap huyu suyu mayası bozuk olduktan sonra düzen tutmuyo yoldan fırlayıveriyo . Seninki de öyle olmuş anana babana yazık. Kimisini de hiç elleme huyunda varsa iyi biri olur çıkar .

Ayrıca 15 yaşındayken cinsel ilişki yaşaman yasa dışı . EGM'ye bildirdim .

İyi de, acı tecrübe olarak benim kendi agzimdan "böyle böyle oldu" gibisinden bir şey çıkmadı ki. Sadece acı tecrübe dedim, bu her şey olabilir, sizin kastettiginizin dışında şeyler de olabilir. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, öyle bir şey varsa bile benim başım yanmaz zaten, olan karşı tarafa olur. Karşı taraf da şu an evli, 1 kız babası, o düşünsün onu da. :)

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Ne demek bir şey değil :) Hayatta en büyük risk risk almamaktır diye bir söz vardır. Ailenin çizdiği bir resimde küçük bir potre içine sıkışacağına eline fırçayı alıp kendini aileni kendi hayatının içine yerleştirmek daha güzel değil mi? Nasıl bir çocuk ilk resim yaptığında düz çizgi bile çizemez de sonunda sanat eserleri bile çıkarabilir. Çizdiğin resim belki ailenin çizdiğinden daha kötü olacak ama en azından denemiş olacaksın. Ve o resim acısıyla tatlısıyla senin elinden çıkmış senin eserin olacak bundan güzel bir şey var mı? Başta çok zorlanacaksın fakat sonunda kendi gücünün farkına vardığında palet ve fırçayı kimseye asla kaptırmak istemeyeceksin bundan eminim :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.