Bildirim
3 tane mat2 sorusu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1. soruda sınırlarda(krititk noktalarda) önce süreklilik kontrolü sonra da türev kontrolü yapılmalı.
2. soru direkt formül: 1+ şeklinde yazıldığında... diye bir formül var, bi kitap açarsan görürsün. cevap:ekare
3.soru: -
3.soru trol resmen? dsfsd -
1. soru inceliyorum ama atlıyorum galiba bir yeri bir cevap söylesen şıkkın yanlış olduğunu düşünüyorum
2.soruda bende e kare dedim ama sonsuz diyor anlamadım :(
3.soruda beraberlik olasılığı hakkında bir fikrin var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapheros -- 13 Haziran 2013; 1:03:50 > -
3biraz sakat ama yinede bulunabiliyor(?)
1/2*2[ (1/2*1/2) * (2/3*1/3) ]=1/18
1/2 :a nın kazanma olasılığı
2*(1/2*1/2) : a ikinci maçta bir mağlubiyet bide beraberlik alıcak beraberlik demek kazanamamak demek.ondan onuda 1/2 aldım
2/3*1/3 :b ilk maçta a ya mağlup olucak.diğer maçların birinde de yenicek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimar*ugur -- 13 Haziran 2013; 1:10:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kapheros
1. soru inceliyorum ama atlıyorum galiba bir yeri bir cevap söylesen şıkkın yanlış olduğunu düşünüyorum
2.soruda bende e kare dedim ama sonsuz diyor anlamadım :(
3.soruda beraberlik olasılığı hakkında bir fikrin var mı ?
1. soru için uğraşmadığımdan sadece yapman gerekenleri söyledim, şimdi gecenin bu saatinde bana kağıt kalem aldırma
2.soru
3. soruda da belki küme gibi düşünebiliriz ama emin değilim. A ve B takımları için A ve B kümleri kazanma,beraberlik ve mağlubiyet...
-
güzel düşünmüşşün eyvallah biraz abartı bir soru olmuş gerçekten soru -
bana dershane yolu gözüktü taktım bu sorulara -
birinci soru -
1.soru cevap 1 diyor -3 türevsiz ama 4 de türevi var nasıl oluyor anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X