Evet arkadaşlar boşanma konusunda sorularınız varsa alayım çok tecrübem oldu hala da devam ediyor :) Edit: Başlığı değiştirdim. Umarım dhde ve arama sonuçlarında hemcinslerim gerçekleri görür ilerde mağduriyet yaşamaz . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 10 Nisan 2024; 12:7:15 > |
Erkekleri bilinçlendirme konusu!
-
-
Geçmiş olsun, 3 yıl çok uzun süre cidden, konu çok dallanıp budaklandı anlaşılan. Daha hızlı sonuçlanması için uğraşın derim, çok uzamış maalesef. Daha hızlı, net biçimde bitmesi için çabalayın. Sormak istiyorum, aradaki sorun, problem nedir? Çekişmeli boşanma süreci mi yaşanıyor?
-
Benden de kadın bir milyon istiyordu boşanma aşamasında 2 çocuk vardı ada 2bin nafaka istedi, insani limitler dışında olduğu için ben de onunla uğraştım, çocuklar bende kaldı, ayda 5bin nafaka alıyorum, boşanırken de 2miyonunu aldım elinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 12 Ocak 2024; 19:28:7 > -
Uğraşmışsınız ama siz haklı taraf olarak belirlenmişsiniz belli ki, çok yıpratmıştır, zorlamıştır süreç eminim ki. Karşı tarafın vukuatı, olayı bol sanırım, kanıtlarınız mı vardı elinizde, tam olarak neler olduğunu sorabilir miyim? Merak ettim.
-
Çekişmeli Boşanmaa çok ekşınlı @hamza5806 reisim olsaydı tek celsede boşardı sizi :) -
Harbiden avukat mühim
15 bin liraya avukat tutarsan surunur durursun -
Esra Erol a çıkmayı hiç düşündünüz mü -
Valla tek diyeceğim; 15 temmuzdan sonra boşalan binlerce hakim-savcı kadrosundan sonra adliyelere hızlıca yerleştirilen yeni yetme hakimler yüzünden herkesin işi yaş. taşra mahkemelerde bekar 23-24 yaşında hakimler aile mahkemesine bakıyor. la daha 4-5 yıl önce reşit olmuş kişi bu.. neyse sinirlenmeyeceğim...
işin özü şu arkadaşlar.. zaten erkek boşanma davasında 3-0 geriden başlar davaya. nafaka,velayet,tazminat gollerini copy+paste yemiştir. istisinalar kaideyi bozmak. evlilik dünyanın en tehlikeli kumarıdır..
NOT: İlk 2 evliliği toplam 13 yıl çekişmeli geçen ve 3. evliliğini yapmaya çalışan 2 çocuklu bir abiniz/ kardeşiniz/akranınız..Evet kumarbazım.
-
ağabey 3. evliliği mi yapacaksın ciddi ciddi -
bi kere beni darp etmişti, bir keresinde de annemleri ziyaret ettiğimizde olay çıkarmıştı, tabi bir sürü vukaat
-
Kadin erkege nafaka odeyebiliyor mu? Bi de kadindan para mi alabildiniz var miymis oyle seyler -
Maaşı benden fazlaydı ve devlet memuru hocam . Neden ödemesin, ben de evlenirken o kadar masraf yaptım, kira ödedim yıllarca, Çocuk yapıp kaçmak var mı öyle. Erkeksek de salak değiliz. Oldu çocuk yapana kadar hep bana zarar, çocuk yapınca maaşını annesine yedirecek ayda 60bin lira. Benim hanımdan yediğim dayak ne olacak, yıllardır çocuğa benim annem baktı, gece yarısına kadar çalıştım onun harcamalarını ödemek için.
-
Tek bir sorum var. Evlendiğinize pişman mısnız ? 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 12 Ocak 2024; 21:38:21 > -
evet alır
hatta bi tanıdık var kadın velayeti alıyor neyse adam nafaka vs ödüyor sonra velayet davası açıyor kadına çocukları alıyor kadın buna para ödemiyor adam 2 yıl pusuda bekliyor bi patlatıyor nafaka davasını avukat masrafı vs kadına kol gibi fatura
bende 3 yıl önce boşandım sıfır nafaka ile anlaşamalı
yanlız çevremde çok mal kaptıran var hatta hatta kadına 800 gram altın daire karşılığı olan bir arsa kaptırmış kadın halen 15k nafaka ev araba istiyordu arkadaşım bi avukat tuttu temmuzdan beri verdiği nafakaları geri aldı arsa nın yarısını vs götü kurtar dı yani
-
Ee bana da kızımı aylarca göstermedi boşanırken, ama şimdi ben gönderiyorum, Çocuk "geri göndermez" diye annesine gitmemek için yalvarıyor.
-
Bugünkü aklınızla sizi boşanmaya iten sebepler tolere edilebilie miydi yoksa bugün de olsa yine boşanma sürecine girer miydiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 12 Ocak 2024; 23:24:7 > -
Çocukları kolay kolay babaya vermezler.
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun.
-
Şehir dışından eve döndüğümde kadın çocukları ve eşyayı alıp gitmişti ama haberim yoktu.
Evde kimseyi ve bir kısım eşyayı göremeyince polise hırsızlık ihbarında bulundum.
Hemen ardından anam geldi "Seni kadın çocukları ve eşyayı da alıp evi terketti, müdahale etmeye çalıştım ama dinlemedi" dedi.
Kısa bir süre sonra polis gelince durumu anlattım "Tutanağa gerek yok o zaman" deyip döndüler.
Ardından kadın benimle irtibata geçti ve kaçtığı sitenin kafetaryasında buluştuk ailecek.
O zamana kadar yaklaşık 1 aydır küstük ama nedense kafetaryada gördüğümde birşeyler kıpırdadı.
Kadına "Çocukları ve ananı burada bırak sen benimle gel" deyip eve götürdüm ve romantizm yaşadık.
Hatta anlattığına göre bir iş bulmuştu ve yeni işi için gerekli belgeleri beraber toparladık.
Kadın yaklaşık 2 hafta daha benimle yaşadı.
Bir gün işten eve döndüğümde onu boy aynası önünde makyaj yaparken gördüm ve:
"Benim için hiç böyle süslenmemiştin" dedim.
"İngilizce kursuna gidiyorum, yine başlama" dedi.
İşte o zaman anladım artık bu iş bitmişti.
Birkaç gün sonra bana "Kalan eşyalarımı da alıp yeni evime temelli taşınacağım ve sen de boşanma için sorun çıkarmazsın umarım" dedi.
Kabul ettim ve 10 gün sonra hakim huzurunda anlaşmalı boşanma protokolü imzaladık.
Ama kadının boşanma kararını kesinleştirmek için ısrarı hatta bana yaptığı baskı şüphelendirdi.
Aile Mahkemesi Yazı işleri Müdürüne bu durumun sebebini sordum.
Müdür bana "Senin kadın ecnebi ve boşanma kararı kesinleştiğinde çocukları istediği gibi memleketine kaçırabilecek, bu yüzden ısrar ediyor olabilir"
Bunun üzerine kesinleşme aşamasında olan boşanma kararına itiraz ettim.
Mahkeme prosedür gereği istinaf mahkemesine gönderdi.
Herkes bana "Madem çocukların kaçırılacağına dair endişen var, o halde boşanma kararı kesinleştikten hemen sonra tedbir kararı aldırırdın, böylece istinaf mahkemesinden ne zaman çıkacağı belli olmayan bir kararı beklemek zorunda kalmazdın" dedi.
Ama istinaf mahkemesi 1 ay içinde boşanma kararını bozup yerel mahkemeye çekişmeli boşanma davası olarak görülmesi için dosyayı gönderdiğinde aynı kişiler bu defa "Yoksa torpil mi? Bir ay içinde karar çıkması görülmüi birşey değil" dediler.
Çekişmeli boşanma davasına dönüşen dosyann duruşmaları 2 yıl devam etti ve 2 yıl sonunda hakim "Evden kaçan kadına noterden ihtarname gönderilmedi ve belirli bir sürede bu ihtarata uymadığında dava açılabilirdi ama bu dosyada öyle birşey yok, bu yüzden davanın reddine" şeklinde karar verdi ve kararı kesinleştirdim.
Resmi olarak halen nikahlıyım ama nafaka belasından kurtulduğum için bu durum işime geliyor ve kadın halen bana "Ne olur anlaşmalı boşanalım, nafaka da istemiyorum" şeklinde mesajlar gönderiyor...
-
Boşanma kararını o almıştı ve eşyalarla çocukları alıp gitmişti. Yoksa ben 2 çocukla neden yuvamı bozayım. Çocuklar annede kaldığı süre içerisinde psikolojisi çok bozulmuştu, hanımın ailesi de çok yaşlıyıdı, hoş halen de çok düzelmiş sayılmaz. Hiç bir çocuk anne ve babası ayrı olarak büyümemeli. Bana kalsa yine de boşanmazdım, sırf çocuklar için de olsa evliliği devam ettirirdim. Çok iyi eğitimli anne-babanın yine annenin ısrarı ile boşandığını biliyorum, 22 yaşında ülkenin en iyi üniverselerinde dereceyle okuyan çocukları şimdi 33 yaşında ve madde bağımlısı, hırsızlık yapıp hapse girdiği oluyor, yazık çocuk belki de ülkenin önde gelen bilim adamı olacakken sırf anne-babanın boşanma kararı yüzünden 22 yaşında p.ç muamelesi görüyor, sokaklarda yatarken millet iteleyip kakalıyor 33 yaşında oğlan çocuğunu. Allah kimsenin eşini boşanmış diğer bekar kadınlarla tanıştırmasın, kendileri evliliği beceremediği mutsuz olduğu için diğer kadılar da mutsuz olsun diye uğraşıyorlar, çocuklara hiç acımıyorlar. Hele de arkadaşlarınızdan eşi avukat olan bir kadın varsa sırf eşi para kazansın diye aranızı bile bozmaya çalışabiliyor bazen. Çürük elmalar, hukukçuların bile arasında var. Bir de evlenememiş kadın arkadaşlar kıskançlıklarından eşinizin boşanmasına yardım dahi edebiliyor bazen.
Valla tek diyeceğim; 15 temmuzdan sonra boşalan binlerce hakim-savcı kadrosundan sonra adliyelere hızlıca yerleştirilen yeni yetme hakimler yüzünden herkesin işi yaş. taşra mahkemelerde bekar 23-24 yaşında hakimler aile mahkemesine bakıyor. la daha 4-5 yıl önce reşit olmuş kişi bu.. neyse sinirlenmeyeceğim... işin özü şu arkadaşlar.. zaten erkek boşanma davasında 3-0 geriden başlar davaya. nafaka,velayet,tazminat gollerini copy+paste yemiştir. istisinalar kaideyi bozmak. evlilik dünyanın en tehlikeli kumarıdır.. NOT: İlk 2 evliliği toplam 13 yıl çekişmeli geçen ve 3. evliliğini yapmaya çalışan 2 çocuklu bir abiniz/ kardeşiniz/akranınız..Evet kumarbazım. |
Ne demiş yazar; evlenin eşiniz iyi çıkarsa cenneti kötü çıkarsa cehennemi yaşarsınız . Ben de cehennemi yaşadım o yüzden bana kalırsa evlenmeyin evlenirseniz de eşinizi iyi seçin ha bir de mutlaka çalışan maaşlı biri olsun yoksa bunlar evlenip ayrılınca yoksulluğa düşmüş oluyormuş sanki evlenmeden fabrikaları vardı evlenince ben batırdım yoksa eğer kadın anca evlenecek ki yoksulluk nafakası o zaman bitsin ki zaten evlilikte gözü olan da boşanmıypr zaten ;) |
Kasedi başa sararsak, evlilik zararlıdır. Hiç o kapıdan girilmemesi lazım. 21. yüzyılda evliliğin erkeğe kattığı bişi yok. Ama aldığı çok. Gelelim ondan sonrasına. Adliye zaten yerlerde sürünüyor. Elini veren kolunu kaptırıyor. Ulkenin ozeti. Yapılacak en iyi şey para varsa vukat tutmaktır. Para yoksada gene asgari avukatla çalışmaktır. Şimdi her evde her ailede avukat var. Mahalle bakkalını , ananı babanı çok bilmiş dinozorları avukat yerine koyup yola çıkmak salaklık olur. Çokları öle yapıyor. Kadınlara çok fazla yatırım yapıyorsun evlenince, geri dönüşü olmayan bi yatırım bu. Buna kötü ticaret denir. Veriyorsan almanda lazım çünkü. Bide şunu herkes atlıyor. Boşanmayan devam eden evliliklerde bitik durumda. İstatistiklere bu girmez. Mal para yuzunden yada cesaret edemediğinden evliliği devam etitiriyor çoğunluk. İçerde bitmiş ilişki halbuki. |
Ee bana da kızımı aylarca göstermedi boşanırken, ama şimdi ben gönderiyorum, Çocuk "geri göndermez" diye annesine gitmemek için yalvarıyor. |
Benzer içerikler
- buzzer + 18 ne işe yarar
- rixper kullananlar kadınlar kulübü
- neden ben sorusuna cevap
- bir anne çocuğuna hakkını helal etmezse ne olur
- en iyi soba markası yorumları
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X