Şimdi Ara

30 bine kadar araç tavsiye edin anlayan hocalar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 30 bin lira olmak üzere çok yakmayan öğrenci adamın şehiriçi kullanacağı bir araç tavsiye edebilir misiniz? İkinci el olacak tabi ki. Aklımda Opel Corsa 1.3 CDTI 2007-2008 modelleri var. Sürüşten de keyif almak istiyorum tabi o yüzden 110 beygirlik Peugeot 307'ler de mantıklı geliyor ama bilemiyorum. Yeni yeni araştırmaya başladım adamakıllı. Seat Leon ya da Ibiza nasıldır? Kafam karışık şu an baya yani.

• Mitsubishi Colt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta olabilir
    Punto 1.3 multijet 95 bg olabilir
    Corolla hb dizelde olabilir
    2007 polo dizel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin tl ye 2008 corsa mı alınır astra alın o parayla h kasa

• Cruze,Impreza,Corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

30 bin tl ye 2008 corsa mı alınır astra alın o parayla h kasa

30 bine temizini bulsak da alsak hocam keşke :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Fiesta olabilir
    Punto 1.3 multijet 95 bg olabilir
    Corolla hb dizelde olabilir
    2007 polo dizel

hocam polonun o kasasının çok eski bir havası var ben sevmedim hiç. aynı paraya opel corsanın 2007 sonrası kasası da 2006 öncesi kasası da daha hoş duruyor. özellikle (şahsi görüşüm) c kasa ya da d kasa tam adını bilmiyorum o corsaların görünümü poloya göre çok daha modern.

öneri için teşekkürler fiesta ve punto da aklımdaydı, özellikle punto iyi kaçan bi araba diyorlar. corolla hb'ler 30bin aşağısında anca 2006 model oluyor, biraz eski kalmaz mı masraf açısından?
  • stormblessed kullanıcısına yanıt
    Zaten polo ve corollayı alternatif olsun diye söylemiştim bakın hangisi bakımlı ise kmsi az ise onu alın buluyormu bilmem ama puntonun beyaz renk olup cam tavanlıları çok şık bir bakabilirsiniz

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Puntolara biraz daha bakayım. Corsa nasıl hocam sizce?
  • stormblessed kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursunuz 2006 astra bulursunuz illa corsa olsun diyosanız 2010 olsun en az 2008 corsaya 30 bin fazla gerçekten forumda klişeleşmiş laflar var mesela derler 30 bine 35 bine temiz focus bulunmaz en az 40 bine bulunur alakası yok ben temiz focus aldım hemde 35 bine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.