Algılama ve muhakeme yeteneğim dibe vurdu. Hiç bir şeyi anlayamaz odaklanamaz oldum. Rutin yaptığım işler bile işkence haline gelmeye başladı, anlamıyorum, anlayamıyorum.... Ne yapacağım?.. |
30 yaşında bunama...
-
-
doktora görün en iyi bilgiyi doktordan alırsın
-
Dopamin diyeti yap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leblebi gibi antidepresan yazıp yolluyolar...
-
Nootropil'i aile hekimi yazar mı?
-
Bendede aynı sorun var. Dr a sormadan antidepresanları bırakmıştım ondan mı dicem.
Görme de bulanıklaşma var. Zaten gözlük takan biriydim şimdi etiket okurken cep telefonunun kamerasına zoom yapıp okuyorum.
Devletten zerre psikoterapi ve benzeri alamıyorsunuz sadece paranız varsa özelden. Değilse sıçtınız. İlaç yazmaya deli gibi yazıyorlar. Gerçi sigorta da yok. Stres seviyeniz yüksek die tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bi kan verin bence ilk önce. bi değeriniz çakılmış olabilir kendimden biliyorum çünkü.
-
Aşı dan sonra banada oldu ve düzelemiyorum. Ben aşıya bağlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yüksek...
-
en azından bunun farkına varman güzel farkına varamayanlar var mesela ben?
-
Önce Barsak Floran bozulmuştur doğalına resetlet ... Barsaklar birçok şeyden sorumlu özellikle akli meselelerde. Sadece beynin kendi alanında ibaret değildir.
Yediklerine dikkat etmeden önce eş zamanlı barsaklarını kontrollü detoks yaptıracaksın. Yararlı bakteriler de zarar görecektir kesin ama ona göre de takviye almalısın. Doktor kontrolüne ...
D3+K2 vitamini ( D3 Vitamin olarak ifade edilse de hormondur ) K2 verimliliğini ve damarlarda kalsifikasyona karşı dengeleyicidir.
MSM ( Dimetil sülfon ) saf formunda kullan ... Tavsiyem 1kg luk al .. Hap formu filan bunlar pahalıya gelir ve içinde katkı maddeleri de olabilir ...
Hatta MSM ile beraber Metilen Mavisi de al ... Vücut ağırlığına göre kg başına 4 miligram kabaca önerilir. Veya bilinen ölçüler den 40 damla 80 kg ağırlığındaysan . Burada kabaca yuvarlak bir oran belli olsun diye verdim. Damla olarak 2kg vücut ağırlığına tekabül etmektedir...
Metilen Mavisi, SSI yani anti depresan ilaçların etkisini artırır ( greyfurt gibi birçok ilacın etkisini artırması gibi ) ... Yan etkisi az olan şeylerde veya ciddi olmayan şeylerde düşük doz elinde varsa greyfurt ile düşük yetersiz doz kompanse edilebilir de ..
Metilen Mavisi aslında vücudumuzdaki elektron dengesi bozukluğunu düzeltiyor. Kerameti budur. Vücudumuzda birçok hastalık esasında elektron taşıma bozukluğuyla alakalıdır.
Metilen Mavisi esasında birçok şeye de şifası vardır. MSM de keza aynı şekilde ... MSM ayrıca beyin zar bariyerini aşan ender maddelerdendir yani beyne de nüfus eden bir iyileştiricidir...
MSM in toksitesi içme suyu ile aynıdır.. Yani bir zararı yan etkisi ciddi manada yoktur ... MSM suda çözünür rahatça günlük tatlı kaşığı 1 kere önerilir ... Fazlası da başka rahatsızlıklar ve şiddedine göre artırılabilir ... Metilen Mavisi ile beraber alınabilir.. Sıcak şeylere veya çorbalara da konabilir ...
MSM in diğer ilaçlarınız etkisini %100 verimliliğine getirir emilimini de artırır ... Malum bazı ilaçlar oral yolla etkisi düşüktür damardan verilenlere nazaran ...
Elbette herşeyin fazlası zararlıdır su da fazlası öldürmesi gibi ...
Burada yazdıklarımı doktor gözetiminde al.
Bazı doktorlar absürt cevaplar vereceklerdir aldıkları eğitim gereği veya kendini geliştirmemiştir bilmiyorlardır... Burada bunu karşıt çürütme derdinde olanlar kibir vs neyse kendilerine kalmıştır. En azından İngilizceleri vardır diye umut ediyorum ..
Yediklerine de dikkat etmelisin. Katkı maddeli şeyler trans yağlardan vs uzak durmalısın.
Aralıklı oruç ta dene ... 18 saat aç kalma gibi ... Bir ara mümkünse bunu 24 saate hatta 36 saate çıkar .. Su içilebiliyor ...
Yeme disiplinin de değişmeli sırası önemlidir : Yemeklerden 1 saat önce ve sonrası su içilmemeli .. Sindirim enzimleri sağlıklı çalışmalı ...
Pastörize organik katkısız saf üzüm sirkesi su ile karıştırılır bir bardağa 1 tatlı kaşığı ölçeğinde. Yemekten önce bu karşım içilebilir ve yemek esnasında da .. Yemekler önce bitkisel lifli şeyler sonra protein en sonda az da olsa belki meyve veya tatlı . Tatlı şeker filan hayatından çıkarmalısın...
Bu disiplini en az 1 ay devam ettir. 1-2 ayda ciddi etkileri göreceksin ... MSM ve Metilen Mavisi de eş zamanlı uygulanmalı ...
-
Demans hastası olmuş olabilirsiniz.Nöroloji bölümünden mutkaka randevu alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X