Şimdi Ara

300 watt anfi'nin maliyeti nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Sony XB3 var. yaklaşık 20 yıllık ses sistemi

20 yıllık ama baya iyi ses kalitesi var 2 tane bass'ı var ben ayriyeten bir tane daha taktım ve 3 bass'ın toplam gücü 250 watt.

geçen gün anfiyi patlattım

şimdi ben yaklaşık 300 watt'lık kaliteli bir anfiyi hangi fiyata ve nerden bulabilirim

marka farketmez ama pioneer veya sony olsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFox05 -- 1 Mart 2014; 22:47:31 >

• Ayriyeten taktığınız hoparlörler ile kabindeki hoparlörlerin omajları düşmüş olmasından dolayı amfinin çıkışları yanmış muhtemelen. Alacağınız amfi ne kadar güçlü olursa olsun bu yapılandırmayla yine yakarsınız. A+B çift çıkışlı bir ampli alırsanız 4 kabin kullanacağınız da omajları 8'den düşük olmamalı. Bilginize.
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    dediğin doğru olabilir çünkü 2 adet stereo çıkışa 5 adet hoparlör bağladım ve 6-7 ay boyunca sorunsuz şekilde kullandım ama en sonunda amfi rahmetli oldu

bu arada söylemeyi unuttum bu sistemi ben bilgisayara bağlı kullanıyodum.
  • assasingavat nedir? öyle isim mi olur lan.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    assassin's creed serisinin hayranıyım assassin ordan geliyor gavat da eğlence amaçlı birşey işte
  • keyif senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir anfi almak yerine,, çünkü hoparlor empedansları-ek bağlıyacağınız hoparlorler için fazladan emp yada fazladan uygun empedanslı çıkışlara ihtiyacınız var. Bunun diğer tarafıda gereken güç meselesi, oldukça araştırılası bir durum. bunların yerine setinizin çıkışlarını tamir ettirin ve kendi hoparlorleri ile az sesle ve kaliteli dinleyin.
    Fazladan subwoofer için ise 2x150w stereo LPF anfi +(400w atx besleme yada 12v 30a besleme ile bass olayını halledin.
    Harici anfi ile orjinal kolonlarınızdanda olabilirsiniz. M.seti çıkışından tek kanalmı çıkıyor (birkolona 1 kablo), yoksa 2 kanal (bir kolona 2 ayrı kablo) (bas çıkışı ve midtiz çıkışı).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

assasingavat nedir? öyle isim mi olur lan.

nicki görünce kahkaha attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.