Şimdi Ara

3060Ti'lı SİSTEME MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, BENQ XL2411Z model 144hz 1ms TN panel monitörüm var. 3060Ti'da DVI girişi olmadığı için HDMI(1.2 versiyonundan dolayı) ile 60hz max alabiliyorum.

Bu yüzden yeni monitör alacağım. Tercihen IPS ve min 144hz.

Sistemim aşağıda görüldüğü gibi. Sistemime en uygun monitörü almak istiyorum bütçe maksimum 4.500TL

i5-10400F

RTX 3060ti

16GB RAM

Almayı düşündüğüm iki model var;

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aq-27-165hz-1ms-2xhdmi-dp-g-sync-2k-wqhd-gaming-monitor//

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html

1080p yeterli gelir mi yoksa 2k monitör şart mı bilgili kişiler yorumlarını ve görüşlerini belirtirse çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Not: İlgisi var mı bilmiyorum fakat genellikle online oyunlar oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runaway7 -- 16 Aralık 2020; 16:12:1 >

• o benQ satılırmı be 

asus alacagınıza daha uygun fıyatlı wiewsonic yada aoc a bakmanızı tavsıye ederım.

butcenız var gıbı almısken 2k 144hz alın.

• Bütçeniz gayet yeterli üst düzey performans istiyorsanız benimde aklımda olan Gigabyte M27Q 27" 0.5ms 170Hz FreeSync Premium IPS QHD modelini öneririm Cuma gecesi indirimlerine denk getirirseniz 500TL kadar da avantajınız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Bütçeniz gayet yeterli üst düzey performans istiyorsanız benimde aklımda olan Gigabyte M27Q 27" 0.5ms 170Hz FreeSync Premium IPS QHD modelini öneririm Cuma gecesi indirimlerine denk getirirseniz 500TL kadar da avantajınız olur

Nerede indirim olacak acaba bilgi verme şansınız var mı?

• quote:

Bütçeniz gayet yeterli üst düzey performans istiyorsanız benimde aklımda olan Gigabyte M27Q 27" 0.5ms 170Hz FreeSync Premium IPS QHD modelini öneririm Cuma gecesi indirimlerine denk getirirseniz 500TL kadar da avantajınız olur

Hocam ekranımdan çok memnunum yaklaşık olarak 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

Dönüştürücü kablo ile (DVI to HDMI gibi) kullanabileceğimi düşündüm kasayı alırken. O yüzden monitörün eski HDMI versiyon olacağını bilemedim keşke biraz daha araştırsaymışım.

Şimdi aklımda tek bir soru var 2K veya 1080p bir monitör tercih edersem bana artı/eksi'leri neler olur. Gözüm 144hz'e alıştığı için şuan oynadığım oyunda bir sorun olup olmadığını anlayamıyorum 60 hertz'de.

• Tavsiyeleri bekliyorum bende fakat fazlaca seçenek söyleyen olmamış içlerinden seçelim umarım çıkar farklı sitelerde karşılaştırma yapıyorum her ürün gözükmüyor az önce tavsiye edilen monitörü duymamıştım ilgiyle tavsiyeleri bekliyoruz teşekkürler görüşürüz 😌😌
  • runaway7 kullanıcısına yanıt

İncehesapda cuma gecesi indirimlerini takip edebilirsiniz.

2k da her oyunda 3060ti maalesef 144 barajını tutturamaz bunun bilincinde olun

• incehesap.com a hiç bulaşmayın derim. 50 gün oldu aldığım hazır sistem kasanın iadesini yapmıyorlar. sözleşmede szde yazıyormuş. alakası yok. ilginç tarafı arayıp soran da yok alacağıma almışıma bin pişman oldum. derler ya ben yandım siz yanmayın diye durum bu. incehesap.com a hiç bulaşmayın

• ben olsam 1080p'lik olanı alırdım ama gsync yok, sorun yaratabilir. Freesync'i gsync'e dönüştürme vardı ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

• quote:

İncehesapda cuma gecesi indirimlerini takip edebilirsiniz.

2k da her oyunda 3060ti maalesef 144 barajını tutturamaz bunun bilincinde olun

hocam zaten bunun bilincindeyim ama 1080p alırsam da keşke 2K alsaymışım diyecek kadar pişman olur muyum?

Birde 2k monitöre geçtiğimde ciddi performans kaybı yaşar mıyım?

Doğru kararı vermem gerekiyor uzun bir süre değiştiremeyeceğim monitörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runaway7 -- 18 Aralık 2020; 6:55:1 >
  • runaway7 kullanıcısına yanıt

Hikayeli oyunlarda 2k 144hz her defasında denk gelmez ama fps oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız almışken 2k 144hz almaya bakın ileriye de yatırım olur

• Hocam işlemciniz nasıl? Darboğaz filan yapıyor mu? Bizde PC toplamaya çalışıyoruz işlemci seçemedik bir türlü. Çok pahalılar

• tercih sizin ama 2 ürün arasında çok fiyat farkı var ne kadar değer siz kendinize sormanız lazım?ben olsam 2k almazdım

• Ben de

3060ti

5600x

sistem toplayacağım anakarta hâlâ karar veremedim.

monitör olarakta 2k 144hz AOC marka düşünüyorum. Anakart tavsiyelerinize açığım arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.