Bildirim
307 1.4 HDİ XR 2003 Model. Tercih
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Fiyat uygun ama aracin 90 binde olma ihtimali cok dusuk iyice baktirin araci suan tehlikeli ve mantiksiz duruyor kilometresi -
quote:
Orijinalden alıntı: ssazman
Arkadaşlar merhaba,
307 1.4 HDi XR 2003 model 90 bin KM de. Araç ful orjinal. Fiyat 18000 TL. Ne desiniz böyle bir araç için fiyat uygunmu
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
10 yaşındaki dizel bir aracın 90.000'de olması kesinlikle şaibeli. Senelik 9.000 km yapmış yani bu araç. Bence geçiniz bu aracı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kahlenberg68
quote:
Arkadaşlar merhaba,
307 1.4 HDi XR 2003 model 90 bin KM de. Araç ful orjinal. Fiyat 18000 TL. Ne desiniz böyle bir araç için fiyat uygunmu
10 yaşındaki dizel bir aracın 90.000'de olması kesinlikle şaibeli. Senelik 9.000 km yapmış yani bu araç. Bence geçiniz bu aracı.
Niye saibeli olsun arkadaslar ben bizzat 10 yasinda 60binde uno sattim gecen sene 2005 clio sattim 54binde simdi 2010 jazz var 29 binde olabiliyor yani boyle seyler kontrol yaptirilir servis araliklarina bakilir ortaya cikar zaten -
sürücü koltuğu direksiyon gibi aksamları iyice kontrol edin.koltuk süngeri çok ezilmiş yıpranmış mı? direksiyon aşınmaları ne durumda bunlara bakın lütfen... -
quote:
Orijinalden alıntı: acemix
sürücü koltuğu direksiyon gibi aksamları iyice kontrol edin.koltuk süngeri çok ezilmiş yıpranmış mı? direksiyon aşınmaları ne durumda bunlara bakın lütfen...
Araç içi çok temiz, kaparto ve iç aksamlar çok diri. Yılda bir servise girmiş, -
quote:
Orijinalden alıntı: Kahlenberg68
quote:
Arkadaşlar merhaba,
10 yaşındaki dizel bir aracın 90.000'de olması kesinlikle şaibeli. Senelik 9.000 km yapmış yani bu araç. Bence geçiniz bu aracı.
Km orjinal...sdevis kayıtlarından görülüyor
Teşekkür edeirm. -
geçen yıl 2004 model 307 HDI 172000 km deki aracımı 17000 TL ye satmıştım. plakadan osrgulatın gerçek km ise 18000 çok iyi. Birde km kadar motor ömrü nedir acaba, 90bin km de olur ama hor kullanılmıştır %50 motor ömrü kalmıştır. Benimkine usta %70 demişti 172000 kmde olmasına rağmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: ntticaret
geçen yıl 2004 model 307 HDI 172000 km deki aracımı 17000 TL ye satmıştım. plakadan osrgulatın gerçek km ise 18000 çok iyi. Birde km kadar motor ömrü nedir acaba, 90bin km de olur ama hor kullanılmıştır %50 motor ömrü kalmıştır. Benimkine usta %70 demişti 172000 kmde olmasına rağmen.
Bunu çok iyi dedin, Araç sahibi cumartesi buarada olacak o gün bilgisayarlı kontrolden geçirteceğim. Sence aracın motor ömür bu şekilde bir araç için en kaz % kaç olmalı. Ben senelik 15-20 bin Km arası yol yaparım ve aracım konusunda çok titizim. -
Yanlış anlaşılmamı istemem ama çevremde gördüğüm pejolardan sonra 2003 model pejo için çok dikkat edilmesi taraftarıyım. Özellikle 307 için. -
dediğiniz gibi temiz bir arabaysa fiyat iyi. İçinize sinerse gidin alın çok kurcalamayın.ne kadar kurcalarsanız aklınızda o kadar soru kalır .. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ntticaret
geçen yıl 2004 model 307 HDI 172000 km deki aracımı 17000 TL ye satmıştım. plakadan osrgulatın gerçek km ise 18000 çok iyi. Birde km kadar motor ömrü nedir acaba, 90bin km de olur ama hor kullanılmıştır %50 motor ömrü kalmıştır. Benimkine usta %70 demişti 172000 kmde olmasına rağmen.
Bunu çok iyi dedin, Araç sahibi cumartesi buarada olacak o gün bilgisayarlı kontrolden geçirteceğim. Sence aracın motor ömür bu şekilde bir araç için en kaz % kaç olmalı. Ben senelik 15-20 bin Km arası yol yaparım ve aracım konusunda çok titizim.
Düzgün kullanılan bakımları aksatılmayan dizel bir motor bana göre ortalama 300.000 km gider. O araç eğer 90 binde ise %80 çıkmalı motor, üç aşağı beş yukarı oynar, ama %40-50 çıkarsa o araç alınmaz, yani 18000 e alınmaz. Yine alınır ama 15000 e alınır mesela
-
Yanılmıyorsam araç 68 beygir. Kullanan arakadaşlar var ise onlar bu konuda bir sorun ile karşılaştılar mı? bilgi verebilirmisiniz lütfen. -
Bende aldim bunun 2004modelini kmsi degismis cikti turbosu bozuk cikti ve araba cekmiyordu yokusta j9lar solluyordu hatta.17.250ye almistim aldigim fiyata sattim 3 hafta sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara 307 leri bende araştırmıştım 2006'ta makyaj öncesi olanlarda elektrik aksamı kronik sorun olabiliyor diye hatırlıyorum. -
km orijinal ise fiyat süper kaçırmayın derim, dışarıdan göründüğünden çok daha fazla iç hacmi var, sadece 1.4 hdi motor uzun yolda biraz yetersiz kalıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X