Şimdi Ara

307 sorunLar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burdaki peugeotu öven arkadaşlara şaşırıyorum..bendede 2004 model 307 xs war we kapılardan ses koltuklardan ses sonra frenlerden we amortisorlerden sesler geliyor we servise gittiğimizde sadece balatayı siliyorlar we yarım saate yeniden ötüyor..3 ay önce giderilen kapı sesleride yine kendini tekrar ediyor merak ediyorum bu sorunu nasıl çözecez ankara göral daki adamlarında bu 307 lerde frenden ses gelcek demesi insanı hepten çıldırtıyor..20.000 de garantiden balata değiştirilmzmiş acaba bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar warmı??

• arkadaşıma bir sorayım oda yeni aldı 2004 model
  • Sakalımız yok ki söyledimiz dinlenilsin 307lerin soru cok diyoruz eskidikçe dahada artacaktır sorunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 24 Nisan 2006; 18:42:54 >
  • 307 orta sınıfın en sorunlu arabalarından birisidir..
  • Benim Paliom varken fren balatalarindan çok ses gelirdi. Ama temizlettikten sonra öyle yarim saatte gelmezdi. Sessiz birkaç ay giderdi. Simdi Civic var hiç ses olmadi alali 6 aydir.
  • bende alfa 147 var balatalardan ses geliyordu 15000 de garantiden degistiler 307 konusuna gelirsek arkadaslar artık kabul edelim alman arabalarının yerini hic bir araba tutmuyor almanlar bu isi iyi biliyor pejo olsun alfa olsun citroen olsun bu arabaların her yerinden ses geliyor onune gecilmiyor bede focus vardı sattıgıma cok pisman oldum gerci focusda cok yakıyordu ama en azından sorunsuz bi arabaydı
  • Hafta sonu araba yıkattığım yerde yeni makyajlanmış pejo 307 sahibi bi arkadaşla muhabbet ettik.Çocuk yeni servisden çıkarmış arabasını,siyah renkte çok güzel bir araba.Fakat otoyolda 90-100 gibi sürat ile giderken ön ızgaradan güvercin girmiş.Radyatör kaporta falan bayağı bi hasar vermiş.
    Ağzı çok açık,şimdiki aklım olsa almazdım diyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane II kronik sorunlar...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok Kisiden Duydum Çoğuda 307 Den Şikayetçi
  • malesef... benim arkadaşımda look var oda dertli...
  • kulaktan dolma değil tarafsız yorumlar yapalım.
    burda arkadaşımın vardı yada bende vardı sattım ile başlayan yorumlara inanmamak lazım.
    bu kişiler psikolojik olarak taraflı yorum yapıyorlar.
    gerçek kullanıcıların yorumları muteber bence.
    bu forumdaki diğer konular için de geçerli.

bir pegeot sahibi olarak diyebilirimki araç bana göre son derece sağlam bir araç.
    benim peugeotla yaşadığım tek sorun servis.
    servisleri müşteriyi yolunacak kaz olarak görüyorlar ve malesef yıllardır hiçbir düzelme iyileşme yok bu konuda.

derseniz ki bir daha peugeot alır mısın?
    hayır almam
    sebep : servisleri.
  • Ben bugune kadar 3 tane 307 kullandım galericilikte yapıyorum hepsinde şanzıman sorunu vardı bazen araç vites seçmiyor,rahat vitese geçmiyor.Konsol takırtıları yine hepsinin ortak sorunu genel olarak yol tutuşundanda pek memnun kalmadım kendi kullanmadan konusuyor deme yani.
  • 307 çok satan bir model.
    genelleme yapılamaz bence.
    aracı iyi kullanmak ta önemli.
    ben gayet memnunum.
    ama servis olayı işi bitiriyor malesef.
  • Belki araban yenidir ondan.Zaman geçtikçe memnuniyetin değişebilir çünkü kullandığım 307ler 2004 ve altı modellerdi.
  • 2005model 307 kullandım. Yol tutuşu kesinlikle iyi değildi. 45.000km'de satmak zorunda kaldık.
  • BEN TÜM BU YORUMLARIN AKSİNE MEMNUNUM... YENİ 307DEN... AMA BUGÜN SERVİSE GİTTİM FİYASKO...

ESKİDEN HONDA VARDI ORASI İLE PEUGEOT ARASINDA DAGLAR DÜNYALAR VAR...
  • en yakın arkadaşımda aynı modelin sıfırından almıştı. henüz 5bin deyken arka amortisörlerini değiştirmişlerdi.
  • peugeot,tarihinde bir kez araba yaptı....efsane 504 ler....benim kullandığım ilk arabaydı...74..koldan vites....bundan 10 sene öncesine kadar babam araba alım satımı yapardı....benzinin pahalılaşmasından sonra amerikanları bırakıp 504 lere geçti...7-8 tane 504 alıp sattı...tabi 504 kullanınca peugeot hastası olmuştum...geçen yaz 206 dizel almak istedim....babam aldırmadı....araba çok zayıf,dökülüyor diye....far bağlantıları iki plastik parçaymış...ufacık darbeyle dağılıyormuş...internetten araştırdıkça,yorumları okudukça hak vermeye başladım babama...
  • ben içindeyken olan durumu anlatayım. cinnahdan iniyoruz arkadaşın annesi bizi okula bırakacak çocuklar frenler tutmuyor dedi. biz şaka yapıyor sandik ama kadın el frenini çekince anladık durumun ciddiyetini. arabayı servise götürdüklerinde fabrikasyon hatası demişler ve balataları deiştirmişler ama bu olay bir daha tekrarlanınca arkadaşın annesine arabanın parasını verdiler o da gitti volvo aldı.
  • 307 =iran üretimiymis arkadaslar bunu belirtmek istedim

arkdasın 307 de problem olamsına sasirdim cunku genelde 2003 ve öncesi modellerde sorun cıkıyodu bu arabalarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

bende alfa 147 var balatalardan ses geliyordu 15000 de garantiden degistiler 307 konusuna gelirsek arkadaslar artık kabul edelim alman arabalarının yerini hic bir araba tutmuyor almanlar bu isi iyi biliyor pejo olsun alfa olsun citroen olsun bu arabaların her yerinden ses geliyor onune gecilmiyor bede focus vardı sattıgıma cok pisman oldum gerci focusda cok yakıyordu ama en azından sorunsuz bi arabaydı

Arabada sorun istemiyorsan bulabilirsen artık oda mümkün değil ama japon arabası al. Artık japonlarda uyanıklaştı Honda, Toyota, Suzuki ve daha sayamayacağım birçok marka artık japonyada üretilmiyor. Hemen hemen hepsi Çinde üs kurdu. Bu durumda avrupa arabaya kalıyoruz. Gerçi araba işide baya şans işi. Şanssızsan araban 200km yapmadan yağ yakar. Şanslıysan 300.000km kullanırsın sorun yapmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.