Ketçap mayonez seven olur sevmeyen olur saygı duyarım bizim evde çok kullanıldığı için fiyatınida piyasaya göre uygun gördüğüm için paylaştım 10 TL üzerine alışverişde alınabilir |
(31 ekim) A101 3'lü sos paketi 13 TL
-
-
Iyi fiyat -
A101'in bu indirimleri çok iyi oluyor. Helal be. Nestle çikolatalardan bayağı alıp yemiştim. -
A101 sayesinde Ümmet keyif verici maddelerle buluşuyor. Helal olsun. ... -
Geçen 12 liraya yarım kilo oreo vardı. 10 lira üzerine. Duruyorsa ona da bakin -
Sıcak. Teşekkürler paylaşım için.
-
Boza sevenler için: A101'e yarım saat önce uğradığımda Hanımdan adı altında 5,95 TL'ye 1 lt Boza gördüm. Besin değerleri kısmından Balaban boza olduğunu düşünmüştüm, doğruymuş. Balaban boza yazmıyor ama İşletme Kayıt no. Balaban Bozaya ait.
Dünden önce yerel bir markette Balaban bozayı 11,5 TL'ye gördüm. Her şeyde olduğu gibi bunda da fiyatlar artmış. Sürekli olarak geleceğini sanmam, çok seven varsa fazla alabilir.
-
Ketçap mayonez var da böyle kampanya olunca 5-10 tane alası geliyor insanın. Şöyle gerçek indirimler senede 1-2 kere oluyor marketlerde. Gerisi faso fiso yalan dolan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 30 Ekim 2020; 21:6:27 > -
Paylaşım için teşekkürler. -
A101 de kağıt filitre kahve var piknik filanda çok iyi oluyor pratiklik için gidenler alıp denesin 1.25 -
Arkadaşlar gramajlara bakmadınız heralde :) Bu fiyat bile fazla ona ki birde önceki fiyatını 26.90 göstermişler şaka gibi ülkedeyiz bu fiyata bu gramajlara bile sevinir olmuşuz yazık :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryanbenjaminArkadaşlar gramajlara bakmadınız heralde :) Bu fiyat bile fazla ona ki birde önceki fiyatını 26.90 göstermişler şaka gibi ülkedeyiz bu fiyata bu gramajlara bile sevinir olmuşuz yazık :/
Sırf acı sos 8-9 lira normalde. Gayet güzel fiyat ne olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: KulsprutaSırf acı sos 8-9 lira normalde. Gayet güzel fiyat ne olsun
Alıntıları GösterZaten adamların amacı o göz boyamak o sosu koymasa o gramajdaki ürünler dikkatıni çekmez :) Tat marka mayonez alıcağına ultra boy şoktan vatan marka al ketçapla mayonezi sosu da ayrı al ileri dönük kârdasın.Emin ol tadı daha iyi ikisinide denedim.Ha uygun fiyatlara heinz yada calve almak vardı gönülde ama fiyatlar ve bizim bütçeler malum. Yazık bizim ülkenin insanına en dandik ürünleri bu fiyatlar ve gramajlara uygun görür olduk :/
-
Konu açan çekinerek açmış. İnsanları eleştire eleştire konu açmaya korkar hale getirmişsiniz. -
Şoktakini bilmiyorum ama bir kac sene once bi yerde bim in mayonezini yemek mecburiyetinde kaldim. Acayip onyargiliydim kotudur diye ama o gunden sonra baska yerden mayonez almadim... Tam bir F/P urunu benim icin.. -
kimse bahsetmemiş ama papia tuvalet kağıdı da çok hesaplı aslında 3 katlı ve kaliteli o fiyat çok uygun stok yapılabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Konu açan çekinerek açmış. İnsanları eleştire eleştire konu açmaya korkar hale getirmişsiniz.Yıl olmuş 2020 hala ketçap mayonez yiyen kaldımı diye yorum gelmedi ona şaşırdım biri illa yazar diye bekliyordum
-
Bim'in ketçabından 15 sene önce aldığımda sinek çıkmıştı kocaman kara sinek, o günden sonra dandik markalardan soğudum gıda konusunda... -
Ketçap mayonezde en iyisi bence Heinz'dir. 5-10 TL fazla verin kaliteli olsun tadı iyi olsun. -
Tat ketçap 400 gr fiyatı 7,95 tlquote:
Orijinalden alıntı: ryanbenjaminArkadaşlar gramajlara bakmadınız heralde :) Bu fiyat bile fazla ona ki birde önceki fiyatını 26.90 göstermişler şaka gibi ülkedeyiz bu fiyata bu gramajlara bile sevinir olmuşuz yazık :/
Tat mayonez 330 gr fiyatı 9,95 tlwww.carrefoursa.comTat Mayonez 330 g #30096970 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/tr/tat-mayonez-330-g-p-30096970
Tat acı sos 100 ml fiyatı 8,95 tl
https://www.a101.com.tr/market/tat-sos-aci-biber-100-ml/
Pişmiş kelle gibi bu fiyat çok diyorsun bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Talk -- 1 Kasım 2020; 20:43:43 >
A101 sayesinde Ümmet keyif verici maddelerle buluşuyor. Helal olsun. ...
|
Konu açan çekinerek açmış. İnsanları eleştire eleştire konu açmaya korkar hale getirmişsiniz.
|
Arkadaşlar gramajlara bakmadınız heralde :) Bu fiyat bile fazla ona ki birde önceki fiyatını 26.90 göstermişler şaka gibi ülkedeyiz bu fiyata bu gramajlara bile sevinir olmuşuz yazık :/ |
Boza sevenler için: A101'e yarım saat önce uğradığımda Hanımdan adı altında 5,95 TL'ye 1 lt Boza gördüm. Besin değerleri kısmından Balaban boza olduğunu düşünmüştüm, doğruymuş. Balaban boza yazmıyor ama İşletme Kayıt no. Balaban Bozaya ait. Dünden önce yerel bir markette Balaban bozayı 11,5 TL'ye gördüm. Her şeyde olduğu gibi bunda da fiyatlar artmış. Sürekli olarak geleceğini sanmam, çok seven varsa fazla alabilir. |
Ketçap mayonez var da böyle kampanya olunca 5-10 tane alası geliyor insanın. Şöyle gerçek indirimler senede 1-2 kere oluyor marketlerde. Gerisi faso fiso yalan dolan.
|
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- afyon eko sucuk yorumları
- şoray et-sucuk resimleri
- bim soğuk baklava
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X