Şimdi Ara

32'' LCD TV icin ekran karti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... 32'' Samsung LCD TV'mi bundan boyle bilgisayar monitoru olarak kullanmak istiyorum. Bi oyun delisi degilim ama cok film seyrederim.
    Herhangi bir butce sinirlamam da yok ama tabiki isimi gorecek en en hesapli kart tercihimdir... Bana bu konuda yardimci olabilir misinz... Tavsiyelerinizle birlikte bahsettiginiz karta kac wattlik bi PSU gerektgini de yazarsaniz sevinirim...

• Bir fiyat aralığı belirtsen iyi olurdu ama hd4850 ile bir 550w iyi gider bence biraz daha düşürmek istersen 9800gt ile 500w olabilir
  • LCD TV'nizin çözünürlüğü ne, bir de bu iş için ayırdığınız para ne kadar?
  • Dedigim gbi bi fiyat sinirlamasi yok ama aklimdaki fiyat 350 - 400$ tabiki tavsiyelerinize gore eger bunu alirsan cok daha iyi olur derseniz tekrar dusunurum yani...

Ha bu arada kullandgim RAM KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (NVIDIA SLI-Ready) KHX8500D2K2/2GN (Kit of 2)... Burdaki Nvidia benim Nvidia destekli bir karttan daha iyi performans alacagim anlamina mi gelir? Bunu da goz onunde bulundurursaniz sevinirim...

TV cozunurlugu 1366x 768 sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinaras -- 7 Eylül 2008; 23:02:09 >
  • son çıkan 32" full hd lerden degilse eger çözünürlügün 1360x768.bu çözünürlük 1280x1024 den bile daha az piksele sahip.

bence maximum alacagın kart 4870 olsun
  • quote:

Burdaki Nvidia benim Nvidia destekli bir karttan daha iyi performans alacagim anlamina mi gelir?

hayir, anakartin nvidia 590 SLI ya da SLI destekli baska bir model olursa ramin hizini otomatik ayarliyormus.biosa girip biz de ayarlariz almayalim turu bir sey.1360x768 cozunurluk icin 4870 fazla gelebilir 4850 de isini gorur.
  • Tamam mesaj alinmistir... Ilginiz icin tesekkur ederim hepinize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    tavsiye ekran karti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ayni dertten bende yaniyorum desem yeridir bende de 40`` tv var ve elimde 8800GTX var ama hdmi icin kullanamiyorum maalesef bende onun icin yeni bir kart almam lazim ancak ne alicam bende karar veremedim isin garip yani su

ATI serisi

4850= 132 euro
    4870= 191 euro
    3870X2 = 181 euro

Nvidia serisi

9800GTX= 190 euro
    9800GTX+ = 169 euro
    GTX260= 239 euro
    9800GX2= 264 euro

simdi gelde al hangisini alicam bende sasirdim X2 lere pek yanasmak istemiyorum ama 9800GTX lerin de hafizasi sorunlu gibi Tuger hocanin dedigi gibi bellek problemi bu kartlarda da olursa blueray ve full hd filmleri izlemek sorun olur

4870 in fiyatina 3870X2 var ama X2 oldugundan mc sorunu var tabiki oyunda oynayacagim...4850 de yeterli ama filmler icin ne kadar yeterli olur onu bilmiyorum simdi bana gore secenek yok aslinda var ama yok

aklima gelen en guzel sey 2X 4850 alip Cf yapmak ve o sekilde kullanmak

tavsiyesi olan arkadas varsa ve yardimci olursa sevinirim
    Not: Fiyatlar hollanda icin gecerlidir onun icin euro ile yazdim

• madem oyun oynamayı fazla sevmiyorsun nvidia 9500 bile fazlasıyla yetecektir
    sonuçta çok düşük çözünürlük.
    film izlemeyi seven birisine ben kesinlikle pasif soğutuculu ürünler tavsiye ederim. gürültücü ve fazla ısı yayan yuksek performans kartlarına hiç gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

madem oyun oynamayı fazla sevmiyorsun nvidia 9500 bile fazlasıyla yetecektir
    sonuçta çok düşük çözünürlük.
    film izlemeyi seven birisine ben kesinlikle pasif soğutuculu ürünler tavsiye ederim. gürültücü ve fazla ısı yayan yuksek performans kartlarına hiç gerek yok

arkadaş haklı bende olsaydım aynı şekilde yapardım
  • Yorumları görünce bende şaşırdım yaw dedim ki ne 4870 i arkadaşlar adam oyun oynamayacak pasif soğutmalı giriş seviyesi bir kart neden önermediniz anlamadım doğrusu...
  • bence 1080p 24''+ monitörlerden yana kullan tercihini
  • Bu kadar uçmana gerek yok 9600 GT al sen HDMı çıkışlı varsa birde pasif soğutmalı yoksa bir pasif soğutma alırsın oyun oynamak istediğindede tatmin eder seni birde 32" monitörde fazla detayda oynayamassın kasma yapar sistemin Bende 42" LCD tv de 7600 GT kullanıyorum film izlerken sorunsuz ama masaüstü görüntüsü bulanık oluyor.Full HD film de denedim sorunsuz oynatıyor arada takılma bazen oluyor sadece
  • hd4870x2 al derim alamam diyorsan hd4870in 1gblik modellerine bak
  • @LINEBACKER

Hocam haklıymışsın. Anasayfadaki haberde yorumunu gördüm. Burayı işaret etmişsin, bir bakayım dedim ve !!!

Bu nedir yav? Film izlemek için HD4870x2 önermişler yav! İşten anlayan biri gırgırına sorsa demek ki bu soruyu forum rezil olacak!!!

Sevgili arkadaşlar, öneri isteyen arkadaş oyun oynamayacakmış, film izleyecekmiş. Yani film işleme özelliği iyi olan ve çıkış portları bakımından zengin olan, giriş seviyesi bir kart önermek daha iyi olurdu.

Ati film işleme konusunda daha iyidir. HD3650 veya HD3450 gibi hdmi, dvi ve s-video çıkışı bulunan bir kart çok daha mantıklı olur, HD4870x2 veya gtx'lerden! Ayrıca Palit 9600gt sonic de çok iyi bir üründür, çıkış portları bakımından!

.........ilginç........

• Film için video hızlandırma özelliği olan bir kart gayet yeterli olur. Hd filmleri bile kolaylıkla izleyebilirsin. Ben evimdeki 32 inç sony'i ati mobility x1400 ile kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
    oyun içinse denildiği gibi 4850 ideal olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

hd4870x2 al derim alamam diyorsan hd4870in 1gblik modellerine bak

Bu arkadaşımız şaka yapmış herhalde... Ciddiye almayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chinaras

Dedigim gbi bi fiyat sinirlamasi yok ama aklimdaki fiyat 350 - 400$ tabiki tavsiyelerinize gore eger bunu alirsan cok daha iyi olur derseniz tekrar dusunurum yani...

Ha bu arada kullandgim RAM KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHz DDR2 CL5 (5-5-5-15) DIMM (NVIDIA SLI-Ready) KHX8500D2K2/2GN (Kit of 2)... Burdaki Nvidia benim Nvidia destekli bir karttan daha iyi performans alacagim anlamina mi gelir? Bunu da goz onunde bulundurursaniz sevinirim...

TV cozunurlugu 1366x 768 sanirim

arkadaşım bende lcd tv kullanıyorum 4850 de 1366*768 yok bilgin olsun hdmı bağlanmayıda düşünme analogtan bağlan alacağın kart nvıdıa olsun atinin lcd bağlantı ayarları berbat eski kartlarında daha iyi idi bir adet 8800gt yada 9600gt al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Eylül 2008; 8:51:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.