Şimdi Ara

320 TL TaoTronics Soundliberty 97 Şarj Kılıflı Bluetooth Kulaklık Cvc 8.0 Gürültü Engelleme Aptx Ipx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iyi yorumlarda var kötü yorumlarda kararsız kaldım sanırsam ederinde bir fiyat şu an ki 320 tl daha fazla verilmez diye düşünüyorum anc olmaması mikrofonun zayıflığı, cızırtı yapması, kopmalarının olması , ses seviyesinin düşüklüğü gibi sorunlardan bahsedilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 12 Kasım 2022; 23:32:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

Ben geçen hafta 350 TL'ye aldım. Mikrofonu zayıf değil. Kopmalar da belli bir mesafe ilerisinde oluyor. Son ses seviyesi diğer kulaklıklara göre düşük. Son ses dinlemeyi sevenler için uygun değil. Onun haricinde memnunum.

• farklı modelini kullanıyorum. kaliteli çin markasıdır, alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53 pro modelini kullanıyorum taotronics firmasını tavsiye ederim parasına göre çok iyi ürünler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt

53 pro daha ustun.. 53 pro kullanip 97 tavsiye ederseniz olmaz.

Mesala 53 pro hemen baglanir ses kalitesi yuksekligi mikrofonu buna gore 2 kat iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modeli kullanıyorum, 4 5 ay önce 360 liraya almıştım piyasası 400 idi. ses kısıklığı olayı şöyle, ilk başta bende de vardı, iade edecektim. sonra kulaklığın kendisinin sesini açmayı hiç denemediğimi fark ettim ve sonuç sorunsuz :)

mikrofon konusu ise; bu paraya kapalı alanda yeterli bir kalite. daha iyi bir sonuç için a10 modeline bakabilirsiniz. açık alanda da düzgün çalışsın derseniz sanırım 3000 liranın üstüne çıkıp bi airpods almanız gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.