Şimdi Ara

320D 177hp sedan vs Audi A6 2.0Tdi sline hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aşağıdaki 2 araçda kararsız kaldım. Sizce hangisi?

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1180500 2008 Audi A6 2.0Tdi Sline 62.999 euro

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1192168 2008 Bmw 320D 177hp sedan 62.999 euro

520D mpaket limitimi aşıyor. 73.999euro

• bi sınıf üst olan a6 derim ben.
  • Eger tercihler dizel degilde benzinli olsaydı arkadan itişli oldugu için bmw derdim.

ancak soz konusu araçlar dizel amaç ekonomi. Hem bir üst sınıf hem daha kaliteli bir araç olması dolayısıyla Hiç düşünmeden tercihimi A6 dan yana kullanırdım.
  • kendim için alacak olsaydım
    subjektiv olarak herhalukarda bmw 320d derdim (arkadan itiş)

ama sorulduğunda audi A6 daha uygun duruyor
  • hocam kaç yaşındasın evli misin bekar mısın? yani genç arabası mı olacak yoksa aile arabası mı? ben o iki araç arasında kalsam tereddütsüz 320d alırım ama donanım olarak 16 daha iyi..
  • PERFORMANS COK ONEMLI DEGIL ISE AUDI DERIM BEN SONUCTA BIR SINIF USTTE OLAN BIR ARAC
  • a6 mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw 320d ile 320d xdrive farkı
    14 yıl önce açıldı
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya birazcık düşündüm de a6 hakaten mükemmel bir araç ya

yani 320ye göre hakaten muhteşem bir araç ama bence 30 yaşa kadar 320 30dan sonrası a6
  • A6 tabiki ...

320D ile karşılaştırılmıcak bi araba A6 .

320D mi A4 2.0 TDİ mı desen tartışılır ...

A6 makyajlanıcak , yeni kasa A4 fiyatlarıda senin söylediğin seviyelerde ve 170 hp dizel motora sahip ...

• BMW almanı tavsiye ederim audi gitmiyor yığılıp kalıyor o motorla ...3.0 tdi lazım

177 beygirlik bmw'nin performansı gayet iyi

Konfor olarak audi bir nebze daha iyi ama olsun

Bence şekil olarak da bmw daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

BMW almanı tavsiye ederim audi gitmiyor yığılıp kalıyor o motorla ...3.0 tdi lazım

Arkadasim su anda bizde a6 2.tdi var ve inan torku sayesinde oyle bir gidiyorki... Elbette performans arabası gibi değil belki sen onu kastetmişsindir ama 5.20 den çok daha tatmin edici bir performansı var. Bir de soyle bir sey var arac o kadar konforlu ki gitmese motor cekmese yol hic bitmese istiyorsun kesinlikle ve kesinlikle a6 derim... bir kere bir ust sinif... genis arac, 3 kasaya gore cok daha guvenlı konforlu, ve kışın bütün bmw ler kayarken a6 ile mm kaymadan ilerleyebiliyorsun.. A6 kesinlikle

3 serısının içi bunun yanında nasıl duruyor siz kıyaslayın.. A6!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 3 Mart 2008; 11:56:13 >

• A6 iyi secim olur
  • bu mantık olarak ev olayını andırıyor
    studyo evdemi oturmak istersin normal bir evdemiyoksa malikanedemi
    studyo evmi istiyorsun pratik kolay mitsubishi colt czt
    normal üstü ev istiyorsan 320d malikane istiyorsan audi A6
    ha saray varmıdır var mercedes s600
    yok bungalov olsun diyorsan navara
    hayır şato diyorsan dağ başında
    cheeroke
    ama ne kadar yerde oturursun sonuçta ..poponun cm2 alanı kadar
    ben şahsen koca bir malikanede hizmetcisiz tek başıma oturmak istemem
    kendi sesim yankılanır duvarda
    ne ilgisi var .?
    audi A6 alıpta ona şoförsuz binmek istemem ..
    şoförede para vermeyeceğime göre
    o açıdan bmw 320d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoprolol -- 3 Mart 2008; 15:11:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

quote:

BMW almanı tavsiye ederim audi gitmiyor yığılıp kalıyor o motorla ...3.0 tdi lazım

Arkadasim su anda bizde a6 2.tdi var ve inan torku sayesinde oyle bir gidiyorki... Elbette performans arabası gibi değil belki sen onu kastetmişsindir ama 5.20 den çok daha tatmin edici bir performansı var. Bir de soyle bir sey var arac o kadar konforlu ki gitmese motor cekmese yol hic bitmese istiyorsun kesinlikle ve kesinlikle a6 derim... bir kere bir ust sinif... genis arac, 3 kasaya gore cok daha guvenlı konforlu, ve kışın bütün bmw ler kayarken a6 ile mm kaymadan ilerleyebiliyorsun.. A6 kesinlikle

Burada karşılaştırılan arabalar 320d 177beygir

ve 140 beygirlik a6 2.0 tdi ...

A6 2.0 tdi 0-100 10.3 sn son hız 204km

Bmw 3.20d 0-100 kmh 7.9 saniye Max Sürat 230 kmh

Yani A6 yanından dahi geçemez bmw'nin

5.20d'den de iyi değil performans olarak a6 ...

5.20d 0-100 kmh 8.7 saniye Max Sürat 223 kmh ...yine a6'nın hiçbir şansı yok

Saygılar

Not: dizel arabalar tork nedeniyle uçuyor gibi his yaratır sanırım sende bundan etkilendin

• quote:

quote:

3 serısının içi bunun yanında nasıl duruyor siz kıyaslayın.. A6!!!

Sonucta bu araç performans arabası değil ki ben çok ta kötü bir performansı olduğunu sanmıyorum..
    O arabanın ön konsolu ve dizaynıyla mükemmele erişen konforu varken bir BMW tutkunu olan ben bile a6 söz konusuyken BMW almazdım galiba

• quote:

quote:

quote:

Burada karşılaştırılan arabalar 320d 177beygir

ve 140 beygirlik a6 2.0 tdi ...

A6 2.0 tdi 0-100 10.3 sn son hız 204km

Bmw 3.20d 0-100 kmh 7.9 saniye Max Sürat 230 kmh

Yani A6 yanından dahi geçemez bmw'nin

5.20d'den de iyi değil performans olarak a6 ...

5.20d 0-100 kmh 8.7 saniye Max Sürat 223 kmh ...yine a6'nın hiçbir şansı yok

Saygılar

Not: dizel arabalar tork nedeniyle uçuyor gibi his yaratır sanırım sende bundan etkilendin

Haklisin asla 3.20 kadar performans vermez.. ama 3.20 de asla a6 kadar konfor veremez.. sonucta biz rally yapmiyoruz.. a6 da cogu arabaya gore performansi tatmin edici seviyede.. konforu ise piyasada ki araclar arasinda gercekten inanilmaz derece de farkli.. eger arkadas diyorsa ben druglara katilicam bastimmi ucsun 3.20 alsin.. ama isterse aracta ki 4 kisi hatta 5 kisi evde oturur gibi otursun, aracım yolda ihtişamlı dursun, içi mükemmel olsun ve herşeyden önce araçtan inmeyi hiç istemiyim a6 derim.. a6 yı alan insanlar zaten performansa çok da bakan bir kesim değil ki.. bizde de ailenin büyüğü babam kullanıyor şu anda.

• http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=460 belkı bu da yardımcı olur sana arkadasım.
  • quote:

Haklisin asla 3.20 kadar performans vermez.. ama 3.20 de asla a6 kadar konfor veremez.. sonucta biz rally yapmiyoruz.. a6 da cogu arabaya gore performansi tatmin edici seviyede.. konforu ise piyasada ki araclar arasinda gercekten inanilmaz derece de farkli.. eger arkadas diyorsa ben druglara katilicam bastimmi ucsun 3.20 alsin.. ama isterse aracta ki 4 kisi hatta 5 kisi evde oturur gibi otursun, aracım yolda ihtişamlı dursun, içi mükemmel olsun ve herşeyden önce araçtan inmeyi hiç istemiyim a6 derim.. a6 yı alan insanlar zaten performansa çok da bakan bir kesim değil ki.. bizde de ailenin büyüğü babam kullanıyor şu anda.

Konfor olarak sana katılıyorum ancak böyle bir araba alınca insan ister istemez performans da bekliyor

3.0 tdi bunu hakkıyla yerine getiriyor

2.0tdi alanlar daha çok ekonomiyi ve konforu birden o fiyata tercih edenler oluyor

• quote:

http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=460 belkı bu da yardımcı olur sana arkadasım.

Arkadaşımda 3.0 tdi var kullandım buna gerek yok ve 2.0 tdi motorunu zaten passatdan tanıyorum 200'den sonra gitmiyor
  • A6 tabiki bir kere orta üst sınıf
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.