Şimdi Ara

320d mi 320ied mi yardım bekliyorum?A5 de olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bızım sorento miladını doldurdu artık cok yakıyor hergün okula git gel 140 km 100tl asagı yakmıyor sorento o ıkı araabadan hangısı alınır? sureklı harclıklarımı sorentoya verdiğim gibi vermek istemiyorum 1 ay içinde alıcagız bu ıkısınden hangisi olur yardımlarınızı bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savyola133 -- 25 Ağustos 2013; 21:48:50 >

• Harçlıklar sürekli araca gitmesin diyorsanız dizel alacaksınız ki bmw nin 184 beygirlik motorunda zaten bayağı peformansli şimdiden hayırlı olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d tabi ki

• Bence okula yakın bir ev alın siz. 140 km ne lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bence okula yakın bir ev alın siz. 140 km ne lan?

10 numarasın
  • 3.20d derim.Ancak vergi ve bakım ücretleri gibi şeyleri de düşünmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savyola133

bızım sorento miladını doldurdu artık cok yakıyor hergün okula git gel 140 km 100tl asagı yakmıyor sorento o ıkı araabadan hangısı alınır? sureklı harclıklarımı sorentoya verdiğim gibi vermek istemiyorum 1 ay içinde alıcagız bu ıkısınden hangisi olur yardımlarınızı bekliyorum?

arkdaşların dediği gibi vergiyi nasıl olsa baba ödiyecek. 320d alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniversitem orada kadıköyden büyükcekmeceye gıdıp geliyorum eve cıkmak gıbı ızın yok aılemden 2 arabaya karsı babam tek araba olucak sorento baya eskıdıgı ıcın degıstırıcez 320ied sehir ici 7-8 litre yaktıgını söyledıler dogrumu ? full bır 320ied almakvarken bos bır 320d alınır mı?
  • 3.20d alinir cok net yaptiginiz yol az buz degil.
    Fakat yinede tasarruflu olmayacaktir bence ufak motorlu lpgli veya dizel polo tarzi bir arac alin sorentodan da dunyanin zararini etmemis olursunuz,okulada poloyla gidersiniz.
    Hatta 2.elde civic hatch lpg gbi cok guzel secenekler mumkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Ağustos 2013; 20:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savyola133

üniversitem orada kadıköyden büyükcekmeceye gıdıp geliyorum eve cıkmak gıbı ızın yok aılemden 2 arabaya karsı babam tek araba olucak sorento baya eskıdıgı ıcın degıstırıcez 320ied sehir ici 7-8 litre yaktıgını söyledıler dogrumu ? full bır 320ied almakvarken bos bır 320d alınır mı?

Hayır daha az, 320ied sizin güzergahınızda 6-5 7 litre yakar.

Dizel se 5-5 6 litre civarında yakar, gerisini siz hesaplarsınız.

Ben Üraniye telekom- B.paşa arası eğer tıkalı bir durum yoksa 5-5,5 litre ortalama ile gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

3.20d alinir cok net yaptiginiz yol az buz degil.
    Fakat yinede tasarruflu olmayacaktir bence ufak motorlu lpgli veya dizel polo tarzi bir arac alin sorentodan da dunyanin zararini etmemis olursunuz,okulada poloyla gidersiniz.
    Hatta 2.elde civic hatch lpg gbi cok guzel secenekler mumkun.

3.20d almayı dusunen adama ufak motorlu lpg li diyorsun
  • Günde 300 km'ye yakın yol yapıyorsunuz.Yazık,Üniversite bitene kada Bluemotion Polo filan alın,bitince Adam gibi bir araç alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 23 Ağustos 2013; 21:28:43 >
  • Ailecek alacaklar goruntu o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Ağustos 2013; 21:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ailecek alacaklar goruntu o.

evet bırtane araba alıp 4-5 sene bınerız öyle guzel bırsey alamyı dusunuyoruz gunde gıt gel 140 km okulum kadıköye bu ıkısınden bırısı olucak sadece 300kmdegıl yani sabah aksam genelde trafıkte gecıyor ömrüm tüketim biraz daha düşük olması lazım sorento ile 65-70kurus yakıyor bıktım artık ondan
  • Babanla bi gorus,fikrimi belirt.karari o verecek belliki.

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    gercekten 1.6 bu kadar az yakıyor mu ?
  • kardeşim 1.6 dizel 116 nasıl olur vergi avantajı az yakar
  • Arkadas universiteye gidiyorsun da hic mi yazmayi beceremiyorsun? O nasil cumle kurmajtir karisik kuruşuk

• Ben olsam 320i ed alır hem vergiyi düşürür birde PRINS LPG takılır 25-30 krs yakılır. Imzadaki arac karma 30 krs yakiyor.bu yeni nesil motor daha az yakar

• ben olsam 320d alırdım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.