Şimdi Ara

321. Dönem ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa-uzun çıkan herkese şimdiden hayırlı teskereler... daha önceden gidenlerden de görüşlerini beklilyoruz... ben konyadan gidiyorum kısa dönem piyade-er doğum yeri : istanbul.... kütük : manisa...

• Tertibim ben eskişehirden gidiyorum. Fatih GÜLERCE İkamet ve Kütük eskişehir. 1983 doğum Kısa dönem piyade er ZH. BRL. OKL. ve EGT. Etimesgut ANKARA

fatih_gulerce@hotmail.com tertiplerim ekleyebilir. burdan bilgi paylaşımlarınızı da yazarsınız aldıgınız duyumlar falan nasıl bi yerdir. bekliyorum şimdiden bütün vatan evlatlarına hayırlı tezkereler.
  • tertip şimdiden hayırlı olsun... :) açık isim yazayım bende görüşürüz :) TİMUÇİN YAMAN... bende belli olduğundan beri nette araştıryorum ama daha çok tankçı yedek subay çıkanlar hakkında bilgi var doğal olarak... olabildiğince geniş bi yermiş söylediklerine göre.. kısa dönem gidenlerin çoğu yine ankara içine yada ilçelerine çıkıyormuş..muş tabi kesin olan orda öğrencez... varsa daha biligisi olan kısa dönem - daha önceden piayde çıkanlar paylaşsınlar, öğrenelim neymiş ne değilmiş...
  • Ben etimesguttayım. Kısa dönem tankçı sınıfı çıkanlar yine tümende kalacaklar. piyade sınıfı olanlar da ankara içinde dağılırlar. hayırlısı diyorum. sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım ;)
  • Hocam spor eğitim durumu nedir nasıl olur çok sıkımıdır cok laylay mıdır? sizce nasıl gidelim bende şöforlük var mesela gideyimi yoksa piayde er olarak kalırsam cavus talimgaha mı gidiyorum bilgilendirimisin? neler yapalım
  • eywallah leon0x benmde en çok merak ettiğim şeylerden biriydi o, usta birliğinde nereye çıkacaz olayı.... bbazı yerlerde nette fazla eşya abartmayın dolaplar küçük filan diyorlar ama detaylı bilgi verirsen sevinirim, tekrardan teşekkürler :)
  • Sivil eşyalarınızı zaten depoya kaldırıyorlar. yemin töreninden sonra geri alacaksınız. bence çok fazla eşya getirmemeniz sizin açınızdan iyi olur. acemilik boyunca zaten çarşı fln olmayacağı için boşuna taşımış olursunuz ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam eğitim spor durumu nasıldır?? kasıyolarmı?
  • pm attım ;)
  • Yedek subay Leopard tank takım komutanı.
  • bi yedek subay leopard takım komutanı da benim forumdan 3 kişi olduk herhalde orda.. 3 tane de askerimiz var herhalde:)
  • Leon0x abi sen er miydin yoksa yedek subay mı?
  • Kısa dönemim. Asteğmenler tank sınıflarına göre dağıtıma uğrayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon0x -- 11 Nisan 2008; 7:30:36 >
  • 3 yedek subay 3 er şimdiden hayırlı olsun... :) buraya yazanlar, Allah izin verirse teskere sonrası yine msj yazmak kısmet olsun diyelim. :)
  • Hayırlısı arkadaşlar... Kısa dönemlerden burdakiler hariç yandı ben söyleyim:)) Çok içimde kaldı kısa dönemlik:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.