Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece forumdan 15 tane torunum geliyor. mevlam bugünleri de gördük ya. hadi bakalım arkadaşlar bitti bitecek!..
  • Şafak 36 gibi birşey kaldı. Yaw çok kötü vakit geçmiyor. Negüzel mp3 dinliyordum vakit geçiyordu. Komutan yakaladı. şansa bak ya. Torunlara biraz göz atayım dedim hiç Ankara il jnd. düşeni göremedim. Halbuki bu dönem 200 kişi geleceği söyleniyordu.
  • 5 hafta kaldı az daha sabır arkadşlar bittiği zaman iyik aradan çıkarmışız yapıp bitirmişiz diyeceğiz askerliği..
  • arkadaşlar gaziantep islahiye kısa dönem gidiyorum. orda askerlik yapıpta biraz bilgi verebilecekmi varmı
  • selamlar

39uncu mekanize piyade tugay komutanlığı iskenderun hatay piyade er olarak yapıcam, bana burası hakkında tavsiye uyarı ve bilgi verecek olan tüm herkesi davet ediyorum, hiçbir bilgi alamadım, yardımlarınızı rica ediyorum.
  • ya iskenderun hatayla ilgili bilgi veren yok mu
  • merhaba,
    ne güzel arakdaşlar,
    ben daha karneler dağıtılmadan teskere alıyorum 17 ocakta. 23 ocakta karneler dağıtılıyor. 9 şubat mesai başlıyor.
    hadi hayırlısı. bitti bitecek. bize (mardin il jandarmaya) 340 tane kısa dönem jandarma geliyor. piyadeye de bir o kadar kişi geliyor.
    torunları çikolata kolonya ile bekliyoruz kapıda.
  • biz şanslıyız heralde denetlemeler mayısa ertelendi pek bi işimiz yok.kaldı 35 gün
  • Eee torun tombalak da yerlerini öğrendi. Bi de acemiliklerini yapıp dağıtım oldular mı baba valizini toplar Zaten şafak demiş cart curt
  • İzmir "35"
  • quote:

Orjinalden alıntı: logicfirst

Eee torun tombalak da yerlerini öğrendi. Bi de acemiliklerini yapıp dağıtım oldular mı baba valizini toplar Zaten şafak demiş cart curt

bizim iki tanesi geldi bile.

• atarsa 35,tutanak yemeden bitirsem askerliği başka bişe istemezzz
  • Denizliden herkese selam arkadaşlar. nasılsınız? iyisinizdir umarım. şafak 34 az kaldı. biletlerde geliyor. hadi kendinize iyi bakın tertiplerim. görüşmek üzere.
  • yeni bot bağlayan 325..KD kardeşlerimize selam olsun.
    Şafak 33.Başka da yok
  • Bu gün 36 yarın 35. Az kaldı ha gayret.
  • şafak 7 x 5 = 35 = İzmir

torunları yarın bekliyoruz.

hoşgelsinler sefalar getirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsabih -- 13 Aralık 2008; 12:50:27 >
  • Şafak atmaya devam ediyor: 33

Ne demişler: "Bir gün gelecek bir gün kalacak"
  • 33

memlekete gidiyoz son gaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool2hate -- 14 Aralık 2008; 12:12:23 >
  • torunlar akın akın geliyooooooorrrrrrrrrrrrr

biletlerimizi bize veriyooooooorrrr

hadi bakalım bittti bitecek.

artık değmesin kimse keyfimize.
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.