Şimdi Ara

329 mebs MAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinav yeri mebs mamak bu mamak muharebe denilen yer herhalde ???bu arada sinav icin cok beklemeden sinava girmek icin en uygun zman nasil olur yorumlari bekliyorum DEVRELER..

• bende orda girecem tertip :) 3. günü yani pazartesi girmen sınava tavsiyemdir. bu arada yer olarak neresi burası. ( ben kendimi etimesguta hazırlamıştım da :) )
  • abi google earth de mebs mamak deyince cıkıyor. hem bu linkte 6 kişi olduk. siz de isminizi yazabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_28191664/mpage_446/tm.htm
    quote:

Orijinalden alıntı: habipcell

bende orda girecem tertip :) 3. günü yani pazartesi girmen sınava tavsiyemdir. bu arada yer olarak neresi burası. ( ben kendimi etimesguta hazırlamıştım da :) )
  • evet beyler 2.gün mamakta sınava girecekler.cumartesi yani 1.gün buluşma düzenlesek nasıl olur ??
  • mamak 2. gün sabah 7 ye dogru orda olmayı düşünüyorum yada 6.30 da... iyi günler...
  • Kim ne zaman gidiyor. 6 kişilik liste nerede tertipler?
  • tertip sen dedigim gibi ayar ver buluşma olayına ve benide haberdar et.. ha kimse gelmezse cumartesi buluşmaya ben senin yanına batıkente gelirim.. görüşürüz.. by bye ben toplantıya kaçar...
    quote:

Orijinalden alıntı: DANGEROUS_BOY

evet beyler 2.gün mamakta sınava girecekler.cumartesi yani 1.gün buluşma düzenlesek nasıl olur ??
  • toygun devrem..liste yok şuan..c.tesi gece yani 2.gün sabaha doğru orada olalım diyoruz..ctesi herkes için uygunsa gündüz bi buluşma yaıp görüşelim
  • kızılaydan hangi otobüsle ulaşabilirim mebse?
  • Benim de Mamak. 3. gün girmeyi düşünüyorum. İlk iki gün girenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
  • beyler artik mamak dolmusuna binip abi bizi mebs de indir diyecez de:)) pazar a kalirsa tatil dolayisiyla daha fazla kalabalik olur gibi geliyo pazartasi de son gune birakmak biraz sitres yapiyo sonucta askerlik isi...
  • ilk gün girmeyi düşünüyorum arkaşından direk tatile gitcem 1 haftalık
    1 günüm boşa gitmesin demi canım
  • eryamandan nasıl giderim mebse
  • Bende kendimi Eitmesgut'a hazırlamıştım MEBS çıktı. Bugün gidecektim saat geçti artık. Yarın sabah düşünüyorum.
  • beyler sinav gunu askerligin basladigini anlayacaksiniz benden soylemesi :)))siyah tukenmez aalin yaniniza bi de kursun kalem ...sabah 7:45 de siraya girdim aksam kapidan 9 da ciktim bayaga olmus be neyse herkese kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.