sinav yeri mebs mamak bu mamak muharebe denilen yer herhalde ???bu arada sinav icin cok beklemeden sinava girmek icin en uygun zman nasil olur yorumlari bekliyorum DEVRELER..
bende orda girecem tertip :) 3. günü yani pazartesi girmen sınava tavsiyemdir. bu arada yer olarak neresi burası. ( ben kendimi etimesguta hazırlamıştım da :) )
bende orda girecem tertip :) 3. günü yani pazartesi girmen sınava tavsiyemdir. bu arada yer olarak neresi burası. ( ben kendimi etimesguta hazırlamıştım da :) )
evet beyler 2.gün mamakta sınava girecekler.cumartesi yani 1.gün buluşma düzenlesek nasıl olur ??
mamak 2. gün sabah 7 ye dogru orda olmayı düşünüyorum yada 6.30 da... iyi günler...
Kim ne zaman gidiyor. 6 kişilik liste nerede tertipler?
tertip sen dedigim gibi ayar ver buluşma olayına ve benide haberdar et.. ha kimse gelmezse cumartesi buluşmaya ben senin yanına batıkente gelirim.. görüşürüz.. by bye ben toplantıya kaçar...
quote:
Orijinalden alıntı: DANGEROUS_BOY
evet beyler 2.gün mamakta sınava girecekler.cumartesi yani 1.gün buluşma düzenlesek nasıl olur ??
toygun devrem..liste yok şuan..c.tesi gece yani 2.gün sabaha doğru orada olalım diyoruz..ctesi herkes için uygunsa gündüz bi buluşma yaıp görüşelim
kızılaydan hangi otobüsle ulaşabilirim mebse?
Benim de Mamak. 3. gün girmeyi düşünüyorum. İlk iki gün girenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
beyler artik mamak dolmusuna binip abi bizi mebs de indir diyecez de:)) pazar a kalirsa tatil dolayisiyla daha fazla kalabalik olur gibi geliyo pazartasi de son gune birakmak biraz sitres yapiyo sonucta askerlik isi...
ilk gün girmeyi düşünüyorum arkaşından direk tatile gitcem 1 haftalık 1 günüm boşa gitmesin demi canım
eryamandan nasıl giderim mebse
Bende kendimi Eitmesgut'a hazırlamıştım MEBS çıktı. Bugün gidecektim saat geçti artık. Yarın sabah düşünüyorum.
beyler sinav gunu askerligin basladigini anlayacaksiniz benden soylemesi :)))siyah tukenmez aalin yaniniza bi de kursun kalem ...sabah 7:45 de siraya girdim aksam kapidan 9 da ciktim bayaga olmus be neyse herkese kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme