117,00 geldi ygs2 408 falan matta iyi batırdım(29d geo pertti) hedef mf3 15k
408 olduğuna göre 117 nin 30 u sosyal. Denemyi çözmediğimden iyi veya kötü diyemiyorum ancak orta seviye bir deneme ise ilk 30k hedefleyen biri için eh işte denilebilir. 15 k hayal olur.
Tabi deneme orta seviyedeyse. Zorluğu hakkında bir fikrim yok.
İlk15kİ
kullanıcısına yanıt
gerçek sınavdan daha zor bi deneme 3-4-5 netin kötü değil
orta seviye bir denemeyse gayet de 15k olur. 10k bile olur. bakma sen şu "sonov çok zor olocok"çulara. heyecandan elin ayağın titremezse denemelerde yaptığını yaparsın.
Hakkını Arayan Serçe
kullanıcısına yanıt
30k? 90-100 arası net yapıyordum geçen sene 30k oldum. milletin moralini bozmayın şöyle.
Hakkını Arayan Serçe
kullanıcısına yanıt
Deneme feni matı 2015 ygsnin çok çok çok üstünde kim ne derse desin 345in problemleriyle YGS kıyaslanamaz trsi ygsden kolay ancak piyasa denemelerinden kaliteli sos 24.75 net
Bende o civar yapıyorum arttı rdığın sürede önemli
quote:
Orijinalden alıntı: atreidex
30k? 90-100 arası net yapıyordum geçen sene 30k oldum. milletin moralini bozmayın şöyle.
100-110 yapıyordum. 110 k oldum geçen sene.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
quote:
O senin problemin, 100-110 net yapıyordum zamanda 34 oldum benim gibi yapıp 17 18 bin olanlar çok çevremde
quote:
Orijinalden alıntı: cancanlakop
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
quote:
O senin problemin, 100-110 net yapıyordum zamanda 34 oldum benim gibi yapıp 17 18 bin olanlar çok çevremde
Alıntıları Göster
Yahu siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz Allah aşkına? 117 net şu ülkede sınava girenlerin çoğu kişinin hayalidir ve siz o neti beğenmiyorsunuz. LYS niz çok mu kötü de böyle karamsarsınız anlamıyorum ki. Geçen sene 100 net yapan bile LYS ile beraber tıpa giriyordu. İncelediğim kadarıyla da 3-4-5 Fen ve Matematiği YGSye yakın düzeyde. Öyle yok 15 bin hayal olur ilk 30 bin belki de diyip insanların moralini bozmayın burda sizin yazdıklarınızı onlarca kişi okuyor. 100 neti geçebilen herkes LYSden gayretle ilk 15-20 bin yapabilir. Tabi kaliteli denemelerden 100+ net
quote:
Orijinalden alıntı: general188
Yahu siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz Allah aşkına? 117 net şu ülkede sınava girenlerin çoğu kişinin hayalidir ve siz o neti beğenmiyorsunuz. LYS niz çok mu kötü de böyle karamsarsınız anlamıyorum ki. Geçen sene 100 net yapan bile LYS ile beraber tıpa giriyordu. İncelediğim kadarıyla da 3-4-5 Fen ve Matematiği YGSye yakın düzeyde. Öyle yok 15 bin hayal olur ilk 30 bin belki de diyip insanların moralini bozmayın burda sizin yazdıklarınızı onlarca kişi okuyor. 100 neti geçebilen herkes LYSden gayretle ilk 15-20 bin yapabilir. Tabi kaliteli denemelerden 100+ net
Lys durumum kötü deil
3 45 de 117 yapaan adam 15k yapar merak etme
İlk15kİ
kullanıcısına yanıt
Ne kadar geçerli bir kıyaslama olur bilemem ama şöyle de diyim sana; geçen sene ben 1. Denemesinden 100 net yapıp ygsde 110 yapmıştım. 119 net yapan arkadaşim da 126 net yaptı sınavda. 345 için iyi bir net bence.
Gauss Batlamyus
kullanıcısına yanıt
İnsallah bende yaparim sen nereyi kazandın
İlk15kİ
kullanıcısına yanıt
Lys 38k olunca kaldık bu seneye:)
Gauss Batlamyus
kullanıcısına yanıt
Ygs kacti
Kardeşim puanza.com gir sıralamada kadar söylüyor, kaç bine giriyoon görursün
Ygsde min 15 net düşürürsun diyolar o yüzden sordum
quote:
Vallahi bıktırdılar ya. Herhangi bir art niyet varsa hakkımı helal etmiyorum bunu da böyle bilsinler
matın kötüymüş ama ben geçen sene 17 k 345 ilk denemese 109 net yaptım sen düşün