Şimdi Ara

35.000 - 50.000 arası araç tavsiyesi. (B-C Sınıfı,Dizel,Düz vites,2011 ve üzeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene 2012 160 lık Sciroccom vardı fakat sattım. Yakıt tüketimi feci derecede fazlaydı çünkü. Şimdi bir araç bakıyorum. günlük minimum 10, maximum 100 km yol yapacak bu araç. Aşağıya kriterlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-2011 ve üzeri model
    -35.000 ile 50.000 TL arası,kalan parayı değerlendirebilirim
    -Dizel
    -Düz vites
    -Görece düşük km
    -Mümkün olduğunca Uzak Doğu aracı olmasın.
    -B veya C sınıfı.(değer kaybı olmasının engelliyor.)
    -Spor görünümlü bir araç.(23 yaşındayım.)

Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 25 Kasım 2014; 0:31:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Selamlar arkadaşlar,
    Geçen sene 2012 160 lık Sciroccom vardı fakat sattım. Yakıt tüketimi feci derecede fazlaydı çünkü. Şimdi bir araç bakıyorum. günlük minimum 10, maximum 100 km yol yapacak bu araç. Aşağıya kriterlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-2011 ve üzeri model
    -Dizel
    -Düz vites
    -Görece düşük km
    -Mümkün olduğunca Uzak Doğu aracı olması

2012 dizel Cruze alınabilir.

• mazda 3 1.6d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

mazda 3 1.6d

mazdalara hiç bakmamıştım onlara bir bakayım çok teşekkür ederim.

• megan 3 veya i30 bakabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Selamlar arkadaşlar,

-2011 ve üzeri model
    -Dizel
    -Düz vites
    -Görece düşük km

chevrolet nin ülkeden çekilmesi olayı aracın değer kaybını çok etkilermi diye düşünüyorum. vergiside cabası olur mu acaba ?

• Manuel ve sportif ise yaş 23 B sınıfı da uyuyorsa bence Fiesta bakabilirsiniz.

2.el çok önemli ise Polo alınabilir.

C sınıfı olarak 50.000TL'ye kadar Megane ve Citroen C4 var.

Bir de hem sportif,az da olsa performansı olan (Scirocco'dan sonra sizin için az olacağı için öyle yazdım) Fiat Bravo 1.6 multijet

bir seçenek olabilir.

50.000TL'ye güzel bir 1.6 multijet bravo bulunur ama 2.eli biraz sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Dolu bir Mazda 3 bulunabilir ama ikinci el piyasası neredeyse yok gibi satarken zorlanabilirsiniz. Kore aracı diyerek zaten i30 ve Ceed kardeşlerden birini istediğinizi tarif etmişsiniz Veya dolu bir Privilege Megane 3 olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ozdemirler-kia-bayi-den-garanti-kapsaminda-187237344/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-cok-temiz-hyundai-i30-188984838/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-navigasyon-plusgeri-gorus-kamerasi-178530521/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-satilik-2012-hyundai-i30-146306712/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-megane-privilage-hatasiz-boyasiz-full-plusfull-sunroof-187721212/detay

Benim tercihim i30 olurdu.

Megane ı da listeye ekledim. Aslında kore li kardeşler olmasın yazacaktım fakat harf eksiğim olmuş kusuruma bakmayın lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Manuel ve sportif ise yaş 23 B sınıfı da uyuyorsa bence Fiesta bakabilirsiniz.

2.el çok önemli ise Polo alınabilir.

C sınıfı olarak 50.000TL'ye kadar Megane ve Citroen C4 var.

Bir de hem sportif,az da olsa performansı olan (Scirocco'dan sonra sizin için az olacağı için öyle yazdım) Fiat Bravo 1.6 multijet

bir seçenek olabilir.

50.000TL'ye güzel bir 1.6 multijet bravo bulunur ama 2.eli biraz sıkıntılı.

Fiestanın bir önceki 1.6 90 lıkları fena değil gibi evet, ama yenileri tam bir kağnı geliyor bana roccodan sonra. Polo hiç denemedim ama esp vs mevcutmudur acaba bunlarda.? Bunları bir araştırmam gerek sanırım.
    Bravo konusuna gelince onun abisi olan Giuliettaya bindim bu kadar sesli bir araç daha olamaz sanırım :) dolayısıyla fiat grubu düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Selamlar arkadaşlar,

-2011 ve üzeri model
    -Dizel
    -Düz vites
    -Görece düşük km

chevrolet nin ülkeden çekilmesi olayı aracın değer kaybını çok etkilermi diye düşünüyorum. vergiside cabası olur mu acaba ?

Cıvıc,Corolla,Focus ve bu segmentteki diğer araçlara göre değer kaybı daha fazla olacaktır. Vergi konusunda yapacak birşey yok. 1.6 araçlara bakabilirsiniz.

• SezerEkrem S kullanıcısına yanıt
    1.5 DCİ 110 240 MEGANE 3 HB 2012 TOUCH
  • SezerEkrem S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Doğru tercih megane 3 hb DCİ 110 siz bilirsiniz o fiyata en iyi o olur bu kıstaslara göre
  • Megane3 dci 115hp hatta edc'li alırsanız çok daha iyi olur.
    Yakıt tüketimi olarak çok iyi gelir ayrıca tüm isteklerinizi karşılar.
    Bu paraya ikinci elde privilage alabilirsiniz.
    Ben olsam latitude alırdım o paraya ama c-b segmenti demişsiniz.

• 50 bine kadar tdi golf bakabilirsin bende tsi 160 hp lik golf ile ilgileniyorum şuan sanırım memnun eder sizi
  • Megane Privillage mantıklı bence. Hem parçası uygun hem 2. el satarken uğraştırmaz, yakıtıda iyi ve dolu bir araç.
  • Megane coupe 1.5 dynamique senin aracin. Baska araca bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.