Şimdi Ara

35.000 km'de CBR 125R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar abilerim.Ilk motorumu alacağım 17 yaşımı da doldurmak üzereyim motor kullanmayı biliyorum ehliyete de başvurucam.35 binde CBR125 buldum 2015 model bu kilometrede bu motor alınır mı bana sıkıntı çıkarır mı düşünceleriniz benim için değerli şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motorun nasıl kullanıldığına bağlı, kimse oturduğu yerden 35bindeki motor ölmüş bitmiştir de diyemez, temizdir al da diyemez. avrupada 150bini devirmiş bmw gs ler var mesela. veya türkiyede motoru çalıştırdıktan 3sn sonra 14 bin devir çeviren tipler var. bence "türkiyede" geçmişini bilmediğin 35bindeki motor risktir. hele supersport ise risk daha çok. güvenilir işini bilen ustalar var onlardan birine göster kafan rahat olsun derim.
  • Dostum selam ben ilk başladığımda 2014 model CBR125 ile başladm. Aldığımda 48.000km'deydi. Motor bloğunda bir sorun yaşamadım ancak bana satan adam beni kandırdı ve arka jantta, gidonda ve amortisörlerin birinde yamuk olduğunu söylemedi. Yani kazaya karışmış sonra da sadece dıştan anlaşılmayacak şekilde yaptırıp bana satmıştı. Bilen biriyle gitmeni öneririm, ya da Honda'ya veya başka bir ustaya gösterip almanı öneririm motoru. Onun dışında çok güzel bir motordur çok hız yapmazsan başına kötü şeyler gelmez. Frenleri zayıf olduğu için şehir içinde fazla hız yapmamanı öneririm. Zaten ABS fren sistemi de olmadığı için ani fren, panik fren yapma anında motor bi anda tepetaklak olup yere düşürebilir seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden 2020 Clio, 24.000 km
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.