Şimdi Ara

35 kilo fazla birisi, günlük 1300 kalori nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 kilo fazlalık için günlük 1300 kalori alımı iyimidir
    bunun haricinde enaz 1 saat yürüyüş de olacak

• Çok düşük bi' değer 1300 kcal.

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/

Sağlıklı şekilde kilo vermek için ne kadar kalori alman gerektiğini buradan hesaplayabilirsin.
  • hocam yalnız menüme koyabilceğim ekstra birşey bulamıyorum. zaten kırmızı et tavuk balık da yemiyorum. günde 3lt su içmeye calısıyorum
    sabah kalvaltı 500 kalori oluyor, öğlen müsli, akşam ise 2 tabak yemek ve yoğurt. akşam biraz leblebi ve meyve

ekstra koyabilceğim ne olabilir ki zaten birde doyuyorum bu sekılde :S

@Peter Jones
  • Vücudunuzun ihtiyacı olan kaloriden %20 daha az almanız en optimum sonucu verecektir. Özellikle ağırlık çalışması ile birlikte bu şekilde beslenmek düzgün zayıflamanın en iyi yolu. Çok düşük kalori almak (%25'in üstü kalori açıkları) vücudun ihtiyacı olan enerjiyi kasları yıkarak almasına sebep olur. Kilo verirsiniz fakat kaslar yıkıldığı için şekilsiz olursunuz ve bu şekilde hedef kilonuza ulaşsanızda büyük ihtimal yine bir miktar yağlı olacaksınız. Ayrıca yüksek protein almanın en önemli olduğu zaman, kalori açığında olduğumuz zamandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 31 Aralık 2018; 0:7:31 >
  • Üstteki arkadaş doğru söylüyor.Ben geçen şubattan itibaren 30 kilo verdim ama ağustosa kadar sadece kalori sayıyordum.Proteine de dikkat etmeyince olan kasım da gitti ve çok yağlı gözüküyordum. Ağustostan beri proteinime çok dikkat ediyorum ve ağırlık kaldırıyorum, gerçekten tartıda yazan kilo değişmese de aynadaki görüntü çok değişti.Yani size önerim protein alımınıza çok dikkat etmeniz ve aşırı düşük kalorili diyetler yapmamanız.
  • Günde 500 Kalori Açığı yeterli

500 Kalori Acik + Ağırlık çalışması +Bol Su + Protein odakli beslenme + Düşük Karbonhitrat Tüketimi. + Agirlik çalışması sonrası max 15 Dakika Kardiyo.

Eğer vücut aşırı Enerji kaybeder ise, Yağlardan enerji çekmiyor sadece, ayriyeten kaslardanda enerji çekiyor. Eğer aşırı hızlı kilo kaybı olursa, vücutta sarkmalar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalori açığın 500-600 arası olması en iyi sonucu verir. 1000 i aşmadığınız sürece yinede sıkıntı olmayacaktır. 1000 kalori den yukarı açık vermek kesinlikle kaslarda yıkım yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Ayda 50 Kilo Vermek!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.