Şimdi Ara

35000-45000 arası benzin-lpg araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba, 2005 ve üstü bu paralara alınabilecek ve ikinci eli fazla değer kaybetmeyecek araç önerisi, yazan arkadaşlar nedenleriyle yazabilirse sevinirim. herkese teşekkürler. bu arada sıfır araç almak istemiyorum, temiz olsun, dolu olsun, 2. el olsun

• Jetta 1.6 comfortline lpg

Octavia 1.6 elegance lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linea 1.3 sıfır km

• Astra h,golf 5.b segment dersen d kasa corsa.

• gönlümde Honda civic i,VTEC elagance var,bu araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı,

• cıvıc, corolla iyi olabilir... lpg iyi montajı iyi yapıldığı zaman hem ekonomik oluyorlar hem de uzun ömürlü
  • S40+brc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

S40+brc
    cruze. Model olarak en yüksek bu olur 1 senedir kullanıyoruz lpg ile çok ekonomik.

• 2009 üstü lancer 1.6 invite alınır. 10 airbag. mıtsıbushı klima ve kalorifer ve en muhteşem yanı mıvec teknolojisine sahip motor. sağlamlık dayanıklılık kalite herşey var sıfır alan kişi zarar edeceği kadar etmiş acil satılsın derseniz piyasanın 1 000 lira altını yazar satarsınız. ha ben o kadar zarar edemem karda edeyim derseniz siz araç filan almayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Neden benzin+lpg?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sifir-hata-308-askeri-personelden-250539021/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-50.680-km-orjinal-308-millesim-sifir-hata-233846248/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisen-yok-boya-yok-34.000-km-308-hdi-access-246291077/detay

bahsettiğiniz çöpler 92 bg ve 12.4 saniye hızlanmaya sahip çoğu 1.6 atmosferik motorlu araçlar daha performanslı ve hala dizel mantığını ticari dışında insanlar anlamış değil.

alacağı 1.6 atmosferikte +500 bin motor ömrü, lpg tam uyum, mükemmel az yakıt, 86 model reno bakım masrafı kadar bakım maliyeti, ayrıca sırf o motor sessizliğine benzinli-lpgli alınır. sanki tarlaya çift sürmeye gidiyor traktör sesi gibi ses :S

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Neden benzin+lpg?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sifir-hata-308-askeri-personelden-250539021/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-50.680-km-orjinal-308-millesim-sifir-hata-233846248/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisen-yok-boya-yok-34.000-km-308-hdi-access-246291077/detay

bahsettiğiniz çöpler 92 bg ve 12.4 saniye hızlanmaya sahip çoğu 1.6 atmosferik motorlu araçlar daha performanslı ve hala dizel mantığını ticari dışında insanlar anlamış değil.

alacağı 1.6 atmosferikte +500 bin motor ömrü, lpg tam uyum, mükemmel az yakıt, 86 model reno bakım masrafı kadar bakım maliyeti, ayrıca sırf o motor sessizliğine benzinli-lpgli alınır. sanki tarlaya çift sürmeye gidiyor traktör sesi gibi ses :S

Alıntıları Göster
    Millet yarış yapıyor ya 12.4 saniye diye veri koymuş. İkinci eli fazla değer kaybetmesin demiş Mitsubishi 1.6 önermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Millet yarış yapıyor ya 12.4 saniye diye veri koymuş. İkinci eli fazla değer kaybetmesin demiş Mitsubishi 1.6 önermiş

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-ford-focus-1.6-hb-otomatik-memurdan-250828009/detay/

ben bugün koydum satışa bi bak istersen

• quote:

2009 üstü lancer 1.6 invite alınır. 10 airbag. mıtsıbushı klima ve kalorifer ve en muhteşem yanı mıvec teknolojisine sahip motor. sağlamlık dayanıklılık kalite herşey var sıfır alan kişi zarar edeceği kadar etmiş acil satılsın derseniz piyasanın 1 000 lira altını yazar satarsınız. ha ben o kadar zarar edemem karda edeyim derseniz siz araç filan almayınız.

İkinci eli fazla değer kaybetmesin demiş

Değer kaybetmesin istiyorsan Jetta 1.6 Comfortline alabilirsin

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakma da, aç bak bakalım senin atmosferik aracın azami gücünü kaç devirde veriyor. Sonra herhangi bir 1.6 dizelin azami gücünü verdiği devire bak. Sen sürekli red line geziyorsan bilemem, ama günlük kullanımda normal insanlar 3500 devrin üstüne kolay kolay çıkmıyor. Yani senin övdüğün atmosferik motor, günlük kullanımda azami gücünü veremez dizel gibi. Ayrıca 92 bg değil, 110 bg. Hızlanması da 10 saniye civarında. Sahip olduğun bilgi de yanlış.

Aldığın aracın lpg'sini uygulayan adamın elinde kaderin, olur da iyi bir işçilik uygulanmadıysa, aman ayarı bozuk, aman vuruntu yapıyor, aman sübap eritiyor, aman soğuk havada lpg'ye geçene kadar gideceğim yere varıyorum diye sızlananlarla dolu forum. He dizel alan bu kadar insan mal, bir sen anladın dizelin mantığını...

Bakım maliyeti yazmışsın, git herhangi bir Honda bayisine, periyodik bakımda kucak dansı yaptırsınlar.. Ben 308'in periyodik bakımını orjinal parça ve Mobil/Castrol yağ ile 250 liraya hallediyordum, artı 15.000 km aralıkla. Hatta Renault'da 20.000 km Ha pardon, sen 10.000'de bir bakım yaptırıyordun, bir de ayrıca lpg bakımı yaptırıyordun değil mi?

Neyse... Zaten sana değil, konu sahibine sormuştum nedenini.

• quote:

2009 üstü lancer 1.6 invite alınır. 10 airbag. mıtsıbushı klima ve kalorifer ve en muhteşem yanı mıvec teknolojisine sahip motor. sağlamlık dayanıklılık kalite herşey var sıfır alan kişi zarar edeceği kadar etmiş acil satılsın derseniz piyasanın 1 000 lira altını yazar satarsınız. ha ben o kadar zarar edemem karda edeyim derseniz siz araç filan almayınız.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    bende 2 yıl kadar önce Passat 1,9 TDI vardı, ha masrafsiz, güçlü bi araba. ama motor sesinden rahatsız oldum, ayrıca satarken zorluk çektim, Türkiye de ki bi gercek, km yüksek dizeli satmak zor. birde LPG ekonomik olduğu için toplamda 3 sebebimden dolayı benzin+ lpg

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    yaw hehe. imzama bakarsınız size neden bişeyleri anlatmaya çalışmayacağımı anlarsınız umarım.

iyi forumlar.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    arkadaşın önerdiği araba artık tedavülde bulunmayan gruplardan.
    ikinci elde değer kaybetmiş bir arabayı satın alacak daha ne değer kaybedebilir ki ? karmı edecekti yoksa ?
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    peki BMW öneriniz varmı. 3,16i, 3,18i, 3,20i ve 3,20si, 35000 , 45000 TL ye hangisini onerirsiniz, şimdiden tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.