ben birkac gun once kahraman elektronikten (jasper) arcade pack aldim ve yeni yeni ogreniyorum xbox hakkinda ne yapmam gerektigini. anladigim kadariyla kimse oyunlari dvdye yazdirip o sekilde gurultulu bir sekilde oynamiyor.
oyunlari bir sekilde indirdikten sonra hdd den oynayabilmem icin mutlaka microsoft un kendi xbox hdd sinden mi almam gerekiyor? eger oyleyse o zaman da mutlaka oyunu bir sekilde dvd ye yazdirip ordan mi aktarmamiz gerekiyor.
eger herhangi bir external hdd den oyun oynanilabiliyorsa bu nasil oluyor? benim aldigim modelde jtag yapilmis midir? asil sormak istedigim aslinda oyunlari insanlar nasil oynuyor?
muhtemelen konsolunuza jtag yapılmamıştır ve yapılamaz da herhangi bir harici belleğin bir kısmını xbox için ayırıp xbox'dan configure ederseniz o kısma dvdeki oyunları atabilirsiniz
oyunu dvd ye yazdır yada o sekılde satın al oyunu dvd rom a taktıgında oyunu hdd ye yukle herkes bu sekılde kullanıo hem sessız hem daha yuksek performans verıo
8 .16 gb lık usb bellek de görür işini....direkman kalıp olarak ataman... down ...karala b medya ... yükle.......hdd ve usb bellek...
*ne zormus üstü kapalı anlatım... kuralllar adamın dilini baglıyo
quote:
Orijinalden alıntı: mzarafet
8 .16 gb lık usb bellek de görür işini....direkman kalıp olarak ataman... down ...karala b medya ... yükle.......hdd ve usb bellek...
bu ne
Kardeşim 1 kere oyunları bilgisayardan hdd ye direk atamazsın.Önce o oyunu cd ye veya usb ye yazmalısın.Sonra Xbox'a takıp hdd ye kaydetmelisin.Bence gerek yok hdd ye cd ye çek oyna.(double layer cd ler var 8.5 gb onlara yazabilirsin.)
Hdd için illa xbox hddsine gerek yok . 8gblık yda 16gblık flash disklerde işini görür
Dvd yi kendin yazıp yada oyun satın alarak oyunu hdd ye atmak suretiyle oynayabilirsin.Oyunlar hdd ye yüklenir fakat Dvd takılı olmadan oyun başlamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
quote:
Orijinalden alıntı: mzarafet
bu ne
Ilk kez Fight Club izlemiş kadar oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: remiles01
Kardeşim 1 kere oyunları bilgisayardan hdd ye direk atamazsın.Önce o oyunu cd ye veya usb ye yazmalısın.Sonra Xbox'a takıp hdd ye kaydetmelisin.Bence gerek yok hdd ye cd ye çek oyna.(double layer cd ler var 8.5 gb onlara yazabilirsin.)
makina jtaglı ise atabiliyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme