Şimdi Ara

3D MARK AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni topladigim pc de 3dmark testi yapayım dedim fakat acilmadi 2003 ve 2005 i denedim ikiside acilmiyor .
    Sistem INTEL E8400 ATI HD4850

• Bendede açılmıyordu. 3D mark 2006 programını güncellediğimde sorunum çözülmüştü.
  • ati kartların hepsinde hotfiz yama kurmak zorundasınız maalesef
  • hepsinde değil sadece HD4xxx serisinde durum böyle diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

hepsinde değil sadece HD4xxx serisinde durum böyle diye biliyorum

Ama yanlış biliyosun arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarMania -- 12 Şubat 2009; 1:29:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuitarMania

quote:

sen de yanlış biliyorsun, hepsinde bu durum mevcut değil x1xxx serisinde eski sürüm 3dmark06 çalışırken HD4xxx serisine geçtiğimde bu sorunla ben de karşılaştım o yüzden HD4xxx serisinde böyle dedim. Yani tüm ATI kartlar için hotfix gerekli değil eski serilerde eski sürüm 3dmark06 çalışabiliyor...

• Aynı sorun bendede vardı.Tıklıyordum,ön resim geliyordu ama devamı gelmiyordu.Futuremark sitesinden hotfix ini indir düzeliyor.
  • Yukarıdaki yöntemlerin hepsini denedim fakat yinede 3dm06 çalışmıyor diyenler yazdığım yöntemi uygulasınlar.Bende işe yaradı sizlerdede işe yarayacaktır.

Windows/system32/futuremark/msc klasörü içindeki Direcpll.dll dosyasını siliniz.
  • quote:

quote:

quote:

sen de yanlış biliyorsun, hepsinde bu durum mevcut değil x1xxx serisinde eski sürüm 3dmark06 çalışırken HD4xxx serisine geçtiğimde bu sorunla ben de karşılaştım o yüzden HD4xxx serisinde böyle dedim. Yani tüm ATI kartlar için hotfix gerekli değil eski serilerde eski sürüm 3dmark06 çalışabiliyor...

X1800GTO, 2600xt ve HD3850 kullandım. 3 seride de 3dmark'ta hotfix yüklemek zorunda kaldım. Bu nasıl 4xxx serisine özel o zaman?

• quote:

quote:

quote:

quote:

X1800GTO, 2600xt ve HD3850 kullandım. 3 seride de 3dmark'ta hotfix yüklemek zorunda kaldım. Bu nasıl 4xxx serisine özel o zaman?

ben de diyorum ki x1950pro agp ile eski sürüm 3dmark06 yı hala kullanabiliyorum

• Aynı sorun bende de vardı hatta foruma 2 kez topic açtım cvp yazan olmamıştı.
    yamayı şimdi kurdum düzeldi
    Yazan ve başlığı açan arkadaşa teşekkürler
    PS:Ati X300 ekran kartı ile program çalışıyor X2 3870 ile denedim çalışıyor,2600xt ile yama kurmadan çalışmıyor,4830 ile yama kurmadan çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

Aynı sorun bende de vardı hatta foruma 2 kez topic açtım cvp yazan olmamıştı.
    yamayı şimdi kurdum düzeldi
    Yazan ve başlığı açan arkadaşa teşekkürler
    PS:Ati X300 ekran kartı ile program çalışıyor X2 3870 ile denedim çalışıyor,2600xt ile yama kurmadan çalışmıyor,4830 ile yama kurmadan çalışmıyor

sanırım sürücü kaynaklı bir problemde var. x2 3870 ile çalışıp 2600xt ile çalışmaması ilginç...

• Hayır beyler benim 4830'um için geçerli değil o kanınız...

Hotfixle falan hiç uğraşmadım ve tüm 3dmark serileri açılıyor
  • oo super..bende bunu arıyordum..
  • yararlı bir konu olmuş bu. topic açsan konu tutulur.
  • ya bende de vantage testinden sonra sanırım sonuç ekranı gelirken adobe flash player 9 slowly filan dedi, evet mi hayır mı diye sordu. hayır dedim galiba öyle takıldı kaldı.
    halbuki flash player 10 yüklü neden olmuştur acaba?
  • Dün bende denim dedim bendede açılmadı 3850 Kullanıcısıyım bende sildim exesini :D hotfixi indirim akşamda yeniden denim bilgi için sagolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.