tek kelimeyle mükemmel. şuanda bi arabaya vericek o kadar param olsa 1 sn bile durmam. 25-30 milyara sporaraba alıcak arkadaşlar hiç düşünmeden bunu alın. ama sahibi böyle bi arabayı neden satıyo anlamadım 10 sene boyunca saklamış garajda şimdi neden satmak ister ki ?
motoru sıfırlamıştır... yani aracın motor bitmiş ve motoru rektifiye etmiştir. kısaca o araç aslında 200.000 km üzerinde bir araçtır... yürüyen aksam şasi vs olarak çok çok yıpranmıştır..
quote:
Orijinalden alıntı: düttürüleyla
motoru sıfırlamıştır... yani aracın motor bitmiş ve motoru rektifiye etmiştir. kısaca o araç aslında 200.000 km üzerinde bir araçtır... yürüyen aksam şasi vs olarak çok çok yıpranmıştır..
Alıntıları Göster
ön panjurda R32 mi yazıyor bana mı öyle geldi
bu arada o kadar az km de olması pek normal gelmedi bana..
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
ön panjurda R32 mi yazıyor bana mı öyle geldi
bu arada o kadar az km de olması pek normal gelmedi bana..
Alıntıları Göster
adam orjinal 4.500 km'de demiş ama???
Geçen gün işyerime bir Hyundai Getz geldi, 2004 model ve sadece 720 km'de. boya koruma vs. uyguladık.
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
adam orjinal 4.500 km'de demiş ama???
Geçen gün işyerime bir Hyundai Getz geldi, 2004 model ve sadece 720 km'de. boya koruma vs. uyguladık.
Alıntıları Göster
buna benzer bir cok araç gümrükte problem yaşadıgı için yıllar sonra piyasaya cıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: DG00
buna benzer bir cok araç gümrükte problem yaşadıgı için yıllar sonra piyasaya cıkıyor
Alıntıları Göster
bu araba 10 senedir demıssın ya 9 senedir saklanmıyor en son sahıbı 2001 de almıs google da oto sorgulama yazarsan ve ılk cıkan yere gırersen 2001 de almıs oldugunu gorursun
quote:
Orijinalden alıntı: DG00
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
Ispatlasınla öle gümrükten olduğunu yarın gidip alcam
quote:
Orijinalden alıntı: Fueled
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
Ispatlasınla öle gümrükten olduğunu yarın gidip alcam
Alıntıları Göster
450.000 dir o ytl ye gidince bikac sifir atmistir
aracin yerinde durup hic calismayip paslanamasi km yapmasindan daha kotu bisey daha cok sorun cikarir orjinalse...
işleyen golf isildar
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
aracin yerinde durup hic calismayip paslanamasi km yapmasindan daha kotu bisey daha cok sorun cikarir orjinalse...
işleyen golf isildar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
işleyen golf isildar
Katılıyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
işleyen golf isildar
Katılıyorum
Alıntıları Göster
4500KM OLMASINA OLUR!BENİM ASTRA ELEGANCE DA 2001 MODEL 13000KM DE ORJİNAL
quote:
Orijinalden alıntı: Riazor Blues
4500KM OLMASINA OLUR!BENİM ASTRA ELEGANCE DA 2001 MODEL 13000KM DE ORJİNAL
Alıntıları Göster
emre bey satılık astra sizin sanırım eskişehirden ...valla araba çok güzel duruyor ama almak için biraz geç kaldık bn kütahyalıyım bingölde çalışıyorum mümkün olsada yaza bekletseniz arabayıda alsak amma fiyat yüksek geldi babna
Benim görev yaptığım köyün birinde bir vatandaş vardı. Arabası ilçede duruyordu. İlçe içinde kullanıyordu. Köye minibüsle gelip gidiyordu. Arabayı vergilerini ödememek için sattığında 6 yaşındaki araç, 2200km'deydi.
quote:
Orijinalden alıntı: mllm
Benim görev yaptığım köyün birinde bir vatandaş vardı. Arabası ilçede duruyordu. İlçe içinde kullanıyordu. Köye minibüsle gelip gidiyordu. Arabayı vergilerini ödememek için sattığında 6 yaşındaki araç, 2200km'deydi.
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
tamamda burda Golf GTI dan bahsedıyoruz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
tamamda burda Golf GTI dan bahsedıyoruz
Alıntıları Göster
arabanın piyasası 14-15 milyar civarı. sizce km'si orjinal olmasa boşuna 27 milyar ister mi adam akıl var mantık var.
quote:
Orijinalden alıntı: er9en
arabanın piyasası 14-15 milyar civarı. sizce km'si orjinal olmasa boşuna 27 milyar ister mi adam akıl var mantık var.
Alıntıları Göster
o arabaya o kadar para verecek olan vatandaşı merak ediyorum ya
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Alıntıları Göster
Arkadaşlar çok ön yargılı yaklaşıyorsunuz araç 97 model tamam ama bu yıllarda gti araçlar Türkiyeye seri gönderim yapılmıyordu...(Gerçi yinede pek yok seri gönderim Türkiye için sipariş üsulü)bu yüzden araç o yıllarda Türkiyeye gelmiştir fakat trafiğe geç çıkmış olabilirki büyük ihtimal öyledir yoksa niye 27 milyar gibi bir fiyat istesin araca gerçi bu kilometrede bir gti araç bence bu fiyatı hakediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: zeybek243
emre bey satılık astra sizin sanırım eskişehirden ...valla araba çok güzel duruyor ama almak için biraz geç kaldık bn kütahyalıyım bingölde çalışıyorum mümkün olsada yaza bekletseniz arabayıda alsak amma fiyat yüksek geldi babna
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zeybek243
Ben sana çok temiz veriyim hocam 2000 sonu 55binde filan sıfır gibi çok temiz...
Cillop gibi ... Daha yeni bakım yaptırdık
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k