Şimdi Ara

4 cam kapalıyken uyuyan kisi nasıl boguluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısın 4 cam kapalıyken 8 saat uyuyan kisi bogulmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 20 Aralık 2022; 20:28:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kışın boğulmaz zaten yazın sıcaktan ölür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemesi bedava hocam. Siz deneyin sabaha konuyu editlemezseniz sonucu biz anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 20 Aralık 2022; 21:40:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Cok komiksin afferin

• ben ducato minibüste webastoyu açıyorum. 9-10 saat uyuyorum tüm camlar kapalı. bi halt olmuyo..

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Tamam git uzakta gül

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galiba kışın buhar camlarda yoğunlaşıyordu, içerisi kuru kalıyordu.

Yazın da bunaltır.

Ölmesi için kaç saat geçmesi gerekiyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 20 Aralık 2022; 22:37:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazarlamacıyım işim gereği bazen arabanın içinde teklif hazırlıyorum laptopta. Kışın bu işlemi yaparken üşümemek için araç çalışır vaziyette kalorifer açık olarak araç içinde 15 dakikayı geçen sürede vakit geçiriyorum. Dizel fiorinoda arabanın içinde durulmayacak şekilde geniz yanması ve baş ağrısı yapıyor bu durum galiba egzoz gazını içeriye alıyor araç.
    Bu aralar benzinli symbol kullanıyorum pek rahatsız ettiğini hissetmedim şimdilik aynı senaryoda.

• defalarsa vw caddy aracımın arkasına yatak atarak uyudum sabaha kadar. camlarımda kapalı. kim bogularak ölmüş ya. sıcakdan ölüyordur insanlar.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Yatak ölçüsü nedir?

• şişme yatak kullanıyorum. arka koltukları söküyorum. yatağı çaprazlama koyuyorum. anca öyle sığıyor.

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Volkswagen climatronic te hava kalite sensörleri var, bu tür durumlarda iç dolaşımı açıyor, mühendislikte kalite bu tür detaylarda gizlidir.

Bende toyoto corollo kullandım uzun dönem, kah içinde uyudum, kah bende içinde çalıştım, klima performansı diye bir şey olsaydı, egzoz gazına bile razı olurdum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir adam boyu düz yatılabilecek şekilde durabiliyorsa o araç için iyiymiş.

Camlar kapalı nasıl uyudun usta insan bunalır, ben cruze da camı bir parmak açıp öyle uyumuştum.Camlar klima vs. kapalı bir iki saat araba sürünce bile nefessiz kaldığımı terlediğimi hissediyorum, mümkün değil camlar kapalı uyumak insan boğulur.

• Bunu anlayamadım eski araç olduğu için mi haberlerde gördüğümüz ölümler oluyor yoksa yeni bir araçta içeri kaçak olmazsa neden olsun ki

• intihara meyillilere fikir vermeyin

• Karbon diyoksit. Hiç bir şey hissetmezsiniz. Koku, renk yok. Tansiyon düşüyor önce. Fenalaşan gördüm, oradan biliyorum, uyurken farketmesek ne olurdu kimbilir. Çok iyi bir yalıtıma ihtiyaç da yok. Ki eski zamandaki arabada havalandırmayı default olarak çevrim içi bırakmıyordu, çevrim içi yapabilmek için bir kaç düğme çevirmek, uğraşmak gerekiyordu henüz hava kirliliği bu kadar değilken, enerji ucuzken. Yani pasif olarak da olsa bir hava aralığı var ama yetmiyor.

Rolantideki araba ise çok daha tehlikeli. Karbondiyoksit + karbon monoksit. Monoksit de aynı, renk koku yok. Rüzgar ters essin, bagaj contasından veya cam aralığından içeri girmesi yeterli. Bunlar ağır ve yükselen değil, biriken gazlar. Hokka gibi bir hacim boğulmak için yeterli.

Hareket halindeki arabada bagaj contası iyi değilse eksoz gazını içeri çekebiliyor. ABD'de bazı eyaletlerdeki muayenede bagaj contası güvenlik ekipmanı gibi kontrol edilir. Bunlar boşuna standartlara girmemiş. Olaylar olmuş. Yavaş birikmede diğer giren gazların da kokuları farkedilimeyebiliyor. Bagaj contasına dikkat edin, yırtıksa boşvermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 21 Aralık 2022; 0:17:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.