4 adet monitör kullanarak bir sistem kuruyoruz. Kasamız var monitörümüz var i7 7600 - 16 gb ram... Sistem oyun amaçlı değildir ve herhangi bir performans istemiyoruz sadece ekranı göstersin
2 monitör üste 1080P 60 FPS ( hdmi - dvi - vga bağlantılı ) 2 monitör aşağıda 4 k 30 FPS ( hdmi - display port )
Eğer ekran kartında mümkünse ek güç beslemesi istemiyoruz pcı express den alsın gücünü. Önerileriniz var mı?
4 adet 2560x1440 çözünürlüklü 2K monitör bağlayabileceğim "en ucuz" ekran kartı lazım. o kadar ekran kartı spec'lerine baktım çözünürlük ile ilgili bir şey yok. çok pahalı olanlarda 7680x4320 gibi yazıyor ama oda sanırım tek monitör gibi oyun oynayabilmek için, benim ihtiyacım için böyle bir şeye gerek yok Hiç oyun oynanmıyor, iş amaçlı örnek kullanım:birinde excel, diğerinde chrome, diğerinde discord, whatsapp vs gibi
yol gösteren olursa çok sevinirim henüz diğer parçaları almadım, esnek karar verebilirim yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme