Merhaba, Bizde şuan 4 ev var. Evlerin lokasyonu çok iyi değil birini satıp C sınıfı 0 bir araba anca alabiliyoruz fakat satmak mantıklı mı bilemedim. Ankarada oturuyoruz ve arabasız olmuyor sizce ne yapmalı? 2021de araba alacakken enflasyona denk geldim ve bir daha araba alma hayali bile kuramadım ve artık dayanılmaz noktadayım her gün yapmam gereken işlere yetişemiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 2 Şubat 2025; 21:39:8 > |
4 Ev 0 araba. Evlerden birini satıp araba almak mantıklı mı?

-
-
Kiralama yolunu seçebilirsiniz. İster aylık, ister kullanacağınız zaman günlük.
Araba yatırım aracı değildir. Ev Türkiye'de yatırım aracıdır.
-
borcumdan dolayı kira ücreti ödeyebilecek gücüm yok malesef. 30bin fiyatı en ucuz aylık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 2 Şubat 2025; 21:24:49 > -
Ayrıca 2016 yılında 15bin dolara aldığım araba bugün eskimiş haliyle 21bin dolardan satılıyor. ben 8bin kmde almıştım şuan 100-150bin bandında bir araba. @powermoon
-
Yatirim forumlarina gelseydiniz kesinlikle evinizi satip araba almayin derdim. Ama otomobil forumuna geldiginize gore o evi satin 2. Evi de satin iyi bi suv alin. Kac kere geleceksiniz dunyaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabasızlığı buradaki arkadaşlardan bilenler çıkabilir dedim. Haftanın minimum 6günü iş dışında bir aktivitem oluyor. Bunlar dışında işe gitmek arabayla tam 12 dakika iken toplu taşıma ile 1:30 saat. Yani çok bunaldım ama ev satmak ne kadar mantıklı burada bi istişare etmek istedim. 2.evi satamam ailem kirasını yiyecek
-
satın gitsin hakkaten kaç kere dünyaya geleceksiniz ister sıfır alın isterseniz sıfıra yakın daha ucuz araç alın toplu taşıma pisliği çekilmez
-
Arabam benim ayakkabim gibi, arabasiz buyuksehirde hic olmuyor 4 tane ev var sat birisini al güzel bi arac hayatinin tadına bak.Bi daha mi dünyaya gelecez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam varlık içinde nasıl bir yokluk yaşıyorsunuz bir yandan da çalışıyorsunuz en azından bir broadway parası bulursunuz yavaş yavaş model yükseltin faizler düştüğünde o evleri almak imkansız olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ev satıp araba alınmaz. Saçmalamayın.
broadwaye elim gitmiyor hocam.
-
O zaman ayakla gitmeye devam hocam ya da evden olacaksınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 evi varmış . Bu kadar evi yanında ahirete götürecek hali yok birini satıp orta halli bir araba alırsa yaşam kalitesi çok artar . Arabayla 15 dakika da gideceği yere 1.5 saatte toplu taşıma da eziyet çekerek gitmez en azından. Zaman da para kadar değerlidir.
ev satılıp araba alınmayacak olsa hiç kimsenin araba almayıp o paralarla da ev alıyor olması gerekirdi.
kısaca satın ve alın. şu anda evle ziyadesiyle pahalı zaten, arabanın dövizle fiyatlandığı da düşünülürse zarar olasılığı düşük.
-
tam şimdi bunu düşünüyordum. millet çatır çatır araba alıyor 2milyona 3 milyona e ev zaten o fiyat o zaman gelin evi satayım size
-
Fazlalık ev varsa sat gitsin. Araba da yıpranma payı var evde de sadece mantıklı bir araba tercihi yapın. %80 ötv den araç alıp %50 ye düşmesi vs söz konusu olabilir. (Bir matrah arttırımı olacak çok yüksek ihtimalle 2025 içerisinde çok geç kalmış bir şey) Chery Tr ye fabrika açıyor uygun modelleri gelebilir. İmkan varsa Togg vs düşünülebilir.
bak mirasyedi adam nasıl belli oluyor.
-
6 şubat depremini yaşamış birisi olarak, yarın yokmuş gibi yaşamak gerek diye düşünüyorum. özellikle deprem sonrası arabada geçen 1 haftayı düşününce insanın arabası da olmalı.
4 ev nedir yahu?
Konu sahibi alınmasın.Kendisi ile alakası yok.4 ev 0 araba yazınca aklıma geldiği için yazıyorum.
Ferdi tayfur'un 86 evi 1 yarımadası var
Emrah'ın 300 evi var.10 milyon aylık kira geliri var.
Bu adamlardan birisi ülkenin 40 senedir acıyıp ağladığı dertlilerin dertlisi,gariplerin garibi ferdi diğeri acıların çocuğu emrah.
Batsın bu dünya diye hayattan zevk almayan,isyan eden orhan gencebay'ın kim bilir neleri var.
Bu memlekette daha kimbilir kendini acındıran,yemeyip içmeyip biriktirip çulsuz gibi yaşayan bunlar gibi bir sürü insan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 3 Şubat 2025; 23:37:45 >
Aman ha. Kirasıyla falan almaya çalış. Emeklilikte geçinmene yardım edecek o evler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 4 Şubat 2025; 0:18:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ev satıp araba alınmaz. Saçmalamayın.
|
6 şubat depremini yaşamış birisi olarak, yarın yokmuş gibi yaşamak gerek diye düşünüyorum. özellikle deprem sonrası arabada geçen 1 haftayı düşününce insanın arabası da olmalı.
4 ev nedir yahu? |
Hocam varlık içinde nasıl bir yokluk yaşıyorsunuz bir yandan da çalışıyorsunuz en azından bir broadway parası bulursunuz yavaş yavaş model yükseltin faizler düştüğünde o evleri almak imkansız olacak
|
Kiralama yolunu seçebilirsiniz. İster aylık, ister kullanacağınız zaman günlük. Araba yatırım aracı değildir. Ev Türkiye'de yatırım aracıdır. |
Yatirim forumlarina gelseydiniz kesinlikle evinizi satip araba almayin derdim. Ama otomobil forumuna geldiginize gore o evi satin 2. Evi de satin iyi bi suv alin. Kac kere geleceksiniz dunyaya
|
Arabam benim ayakkabim gibi, arabasiz buyuksehirde hic olmuyor 4 tane ev var sat birisini al güzel bi arac hayatinin tadına bak.Bi daha mi dünyaya gelecez.
|
Konu sahibi alınmasın.Kendisi ile alakası yok.4 ev 0 araba yazınca aklıma geldiği için yazıyorum.
Ferdi tayfur'un 86 evi 1 yarımadası var Emrah'ın 300 evi var.10 milyon aylık kira geliri var. Bu adamlardan birisi ülkenin 40 senedir acıyıp ağladığı dertlilerin dertlisi,gariplerin garibi ferdi diğeri acıların çocuğu emrah. Batsın bu dünya diye hayattan zevk almayan,isyan eden orhan gencebay'ın kim bilir neleri var. Bu memlekette daha kimbilir kendini acındıran,yemeyip içmeyip biriktirip çulsuz gibi yaşayan bunlar gibi bir sürü insan var. |
Benzer içerikler
- eat8 şanzıman
- tiguan 2.0 tdi 4motion yorum
- arabanın altını vurdum
- android auto youtube
- dualogic şanzıman nedir
- porsche taycan menzil
- corolla gr
- mercedes fiyat listesi 2025
- ford transit elektrikli
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X