Şimdi Ara

4 GB'Mİ YOKSA AYVAYIMI YEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3GB limitli ADSL'miz 4 GB oldumu yoksa bana şakamı yaptılar ben şu an 3GB geçtimde ne olur bana dogru söyleyinnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordogan -- 18 Mart 2007; 12:37:19 >

• ayvayı yedin
  • 4 GB oldu kota.
  • 4gb olduysa hemen downloada geççem peki kaynak verebilirmisiniz.@mordogan korkma arkadaşım ben aldığımdan beri her kotayı 250-500 mb arası geçiyorum.bizim peder bişi demiyor
  • nası geçiyosunuzx anlamıyorum 3.1gb olsa direk modemin fişini çekiyorum fazla para gelmesin die
  • En fazla 10 YTL ödersin telaş etme bende kotalıyım bende de 300-500 hep fazla oluyor. En fazla 4 ytl fazla geliyor bir şey yok telaş etme...
  • yeni tarifeler nisan ayı itibari ile geçerli.. evet kendi tabirinle ayvayı yedin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kota nisan ayından itibaren 4 gb olacak.Şuan 3 gb hala.Bence fazla kasmayın

Telekom sayfasındaki duyurular bölümünde 1 nisandan itibaren geçerli olacak yeni tarifeyi görebilirsiniz
  • Kaynak;
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=487

Ama sizinkisi hiç bir şey ya sınırsız 256 Kullanıcıları tamı tamına 2 YTL indirim aldı, siz kotamız arttı diye sevinin 2 ytl ile ev alacam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteşliBöcük -- 18 Mart 2007; 12:47:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

yeni tarifeler nisan ayı itibari ile geçerli.. evet kendi tabirinle ayvayı yedin.

sağol ya demekki bana ..... şakası yaptı arkadaş bende daldım alemlere
  • ayvayı sen kabuğuyla beraber yedin
  • o da bişii mi ..benim 6 gb olmuş...topa tutacak babam beni fatura gelmeden şu izin bitse de gitsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalci

ayvayı sen kabuğuyla beraber yedin

kabuguyla daha sağlıklı annem bana meyveleri hep kabuguyla ye der çok faydalı imiş
  • 4gb oldu ama nisandan itibaren diye biliyorum şimdi geçtiyse ayvayı yedin.

İnşallah olmamıştır ben adsl ye fazla para getirtip bizimkileri sınırsıza geçtireceğim
  • BENDE ayvayı yedimmm
  • 2 gb da düştü kota hepiniz öleceksiniz
  • Bu hızla 5gb olur 50 YTL ödersin dikkat et Her kotayı geçen 100 mb için 1 ytl, her kotayı geçen 1 gb için 10 YTL ödersin
  •  4 GB'Mİ YOKSA AYVAYIMI YEDİM

Yetiştim kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: **ANKRGCU**

4 GB'Mİ YOKSA AYVAYIMI YEDİM

Yetiştim kardeş

• Guzel guzel aciklayacak arkadas var mi bu forumda...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.