Şimdi Ara

4.seneye hazirlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl bir durum var mı Çevrenizde böyle olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi 2. 3. Sene tamam da 4. Sene olmaz kardeşim

• Neden olmaz çabalamak iyidir tıp kazanmadiktan sonra iyi para kazanmak zor iş bulmak zor

• Yok. Uc sene de aksilikler, istisnai durumlar olmadiysa bir yerden sonra kapasiteni kabullenmek, ona gore hedef belirlemek lazim bence

Bir de bu sene farkli ne yapacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolo -- 20 Ağustos 2015; 19:03:03 >
  • Olur Kardeşim bakma sen bunlara sen bilinçli aklı başında girersen olur.Bölüm değiştirmek isteyenler var.Yada mezun olup iş bulamayanlar tekrar sınava giriyor.Takma kafana düzenli çalış herşey olur.
  • Tıpa sadece para olarak gidiyorsanız zaten gitmeyin
    Özelde ki doktorların konuşkanlığı ve güler yüzlüğü devlettekilerin çoğunda yok
    Parası olmayıp devlete gidip neredeyse doktordan dayak yiyeceksin.

ilk önce moral verip kendine güveniyorsan sorumluluğu taşıyabileceksen kal diyecektim AMA TIP HARİÇİ PARA YOK DİYE TIP SEÇECEĞİNİ OKUYUNCA BOŞVER OKUMA SEN TIP
  • Çok para kazanıcam diye tıp istiyosun hadi buna tamam. 4.sene diyosun 4.sene tıpı kazandın 6 yıl okuyacaksın.Mezun olduktan sonra yaş kaç oldu, bunu hiç düşündün mü?Ben düşündüm ne olcak ki diyorsan başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    16 yil okul biraz fazla degil mi
    geçen ay önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

Çok para kazanıcam diye tıp istiyosun hadi buna tamam. 4.sene diyosun 4.sene tıpı kazandın 6 yıl okuyacaksın.Mezun olduktan sonra yaş kaç oldu, bunu hiç düşündün mü?Ben düşündüm ne olcak ki diyorsan başarılar.

28 oluyor tıp doktorluğu için fazla degil.Hele ilk giristen tusu kazansa avantaja bile donusturur.

Cunku cogu kazanamayip 2 sene zorunluya gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 20 Ağustos 2015; 11:06:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ben 2.ye kalamıyorum millet 4 diyor ne yaşadınız bu kadar ders aşkıyla tutuşacak allasen ?
  • Seneye de "5. seneye kalmak" diye konu açar bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim 8.senesinde kazandı sen 7.de kazanirsin

• top doşondo poro kozonmok zor oş bolmok zor. yav madem öyle fikrin var niye soruyosun. 1-2-3 olmamış niye zorlanıyorsun. ha illa zorluyacaksın niye bize soruyosun. biz mezun olup işe girerken sen açarsın buraya 10. senede hazırlanan var mı sizce hazırlanayım mı diye
  • quote:

Çok para kazanıcam diye tıp istiyosun hadi buna tamam. 4.sene diyosun 4.sene tıpı kazandın 6 yıl okuyacaksın.Mezun olduktan sonra yaş kaç oldu, bunu hiç düşündün mü?Ben düşündüm ne olcak ki diyorsan başarılar.

neden insanların hayallariyle oynamayı bu kadar seviyorsun. neden asalak yaşamayı tercih ediyorsun . o beynini değiş artık. belki 4 senedir hiç istemedği olayları yaşadı . aksilikleri oldu. tam çalışamadı . şuanda 20 yaşındadır en fazla tahmini. bitirince 27 olsun . ee gidip 4 senelik mühendslik öğretmenlik okuyup gelsin kpss çalışsın senelerce ? aynı kapıya çıkmıyomu . prestiji kazanacağı para kat kat fazla olacak doktor olunca. insanları hayallerinden caydırmaktan vazgeçin artık !!!

• 4.seneye kalıp bu sene tmde 7 bin olan birini tanıyorum nereyi kazandı bilmiyorum ama hukuk yazıcaktı. İlk 3 sene mfden hazırlanmış tıp için olmayınca hedef değişdtirip hukuk okumak istemiş ve büyük ihtimal hukuk kazanmıştır. Yani sende o psikoloji kafa varsa kaldırabiliyosan yapabilirsin

• :D
  • Adair40 A kullanıcısına yanıt
    1. Böyle düşünüyorsan madem neden soruyorsun?

2. Bu sene 5. seneye kalan bir tanıdığım var - ki bu sene bir üniversite devirmiş olacak - ondan yola çıkarak söylüyorum, eğer daha önceki yıllar da hiçbir şey yapmadan geçtiyse 4. senenin de bir farkı olmayacağını düşünüyorum. Tabii olmayacak diye bir şey yok kazanan örnekler de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

neden insanların hayallariyle oynamayı bu kadar seviyorsun. neden asalak yaşamayı tercih ediyorsun . o beynini değiş artık. belki 4 senedir hiç istemedği olayları yaşadı . aksilikleri oldu. tam çalışamadı . şuanda 20 yaşındadır en fazla tahmini. bitirince 27 olsun . ee gidip 4 senelik mühendslik öğretmenlik okuyup gelsin kpss çalışsın senelerce ? aynı kapıya çıkmıyomu . prestiji kazanacağı para kat kat fazla olacak doktor olunca. insanları hayallerinden caydırmaktan vazgeçin artık !!!

Asıl sen önce bir ne dediginin farkına var.Ne hayalinden bahsediyosun adamın hayali tıp okumak degil çok para kazanmak.Arkadaşın ne hayali varda hayaliyle oynayım kardeşim.Adam kararını benim lafımlamı degiştiricek.Herkes belli başlı bir saygı çerçeve içinde istedigi yorumu yapabilir.

Tekrar söylüyorum 1) Yaptıgın yorum hiç mantıklı degil. 2) Adamın hayali yok ben hangi hayalle oynuyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adair40

Sizce nasıl bir durum var mı Çevrenizde böyle olan

4 sene kalan kişiye sormak gerek neden 3 sene de kazanamadın diye Hastalık vs çok önemli bir şey yoksa o işin cıkı çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.