Şimdi Ara

4 yıllık mezunum ama aynı zamanda 2 yıllık,DGS'ye girip 2 yıllık mezun alanımdan bölüm okuyabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem 2 yıllık hem de 4 yıllık aöf mezunuyum(2 yıl+2 yıl daha okuyarak lisans mezunu oldum ve diplomamı aldım).
    şimdi sorum şu, diyelim ben 2 yıllık okuduğum alanda mesela adalet bölümünden 4 yıllık bir bölüm okumak için DGS sınavına girebilir miyim? giremez miyim? mezela avukatlık okuyabilir miyim DDGS ile kazanırsam? yoksa zaten 4 yıllık aöf mezunuyu oldum 2 yıl fazla okuyarak artık böyle bir hakkım yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    2 yıl adalet okuyup dgs ile hukuka gecebilirsiniz.
  • tekrar mı okuyacağım yani?
  • ösym dgs klavuzunda en garanti bilgi vardır. Oraya bakmayı unutma, her ayrıntıyı ve olasılıkları yazıyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

ösym dgs klavuzunda en garanti bilgi vardır. Oraya bakmayı unutma, her ayrıntıyı ve olasılıkları yazıyorlar çünkü.

elimde klavuz yok ki klavuzda yazacağını sanmıyorum. cevabı öğrenebilmiş değilim hala.
  • osym sitesinde dgs bölümüne gir, orada klavuzlar var. Artık sadece pdf olarak yayınlanıyor zaten. İsteyen sitesine girip bakabiliyor başka yolu yok :)

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/DGS/2013-DGS%20BA%C5%9EVURU%20KILAVUZU%2031.05.2013.pdf

burada herhangi bir yasak koymamışlarsa sorun yoktur, resmi olarak osym klavuzu baz alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

osym sitesinde dgs bölümüne gir, orada klavuzlar var. Artık sadece pdf olarak yayınlanıyor zaten. İsteyen sitesine girip bakabiliyor başka yolu yok :)

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/DGS/2013-DGS%20BA%C5%9EVURU%20KILAVUZU%2031.05.2013.pdf

burada herhangi bir yasak koymamışlarsa sorun yoktur, resmi olarak osym klavuzu baz alınır.

eyv hocam ama sayfalarcadir bu ya mobildeyim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.