Şimdi Ara

40.000 TL Civarında Hangi Araba alınabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
29.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40bin liralık bütçem var az yakan şehir içi kullanabileceğim araba arıyorum

kendi araştırmalarımda cilo 4 tce 90bg turbo icon var alternatifleri değerlendirmek istiyorum aracın full donanımda olması en azından boş kasa olmamasını istiyorum cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

40bin liralık bütçem var az yakan şehir içi kullanabileceğim araba arıyorum

kendi araştırmalarımda cilo 4 tce 90bg turbo icon var alternatifleri değerlendirmek istiyorum aracın full donanımda olması en azından boş kasa olmamasını istiyorum cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

Sifir Chevrolet Aveo 1.3 D LT sedan ya da hatchback.Tercih sana kalmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.El C sınıfı bir araba tercih etmeni öneririm. Astra, focus, civic gibi. Civic garantili fabrika çıkış BRC kitlileri satılıyor.

• Ya daha önce kalos vardı malzeme kalitesi düşük ama atak bi arabaydı 94 bgdi çok benzin yakıyo o yüzden chevrolet düşünmüyorum ucuz 37000 tl

• Valla 2.ci ele hiç güvenemiyorum tanıdığım birine çalıntı araba sattılar experden noterden temiz çıkmasına rağmen
  • quote:

Ya daha önce kalos vardı malzeme kalitesi düşük ama atak bi arabaydı 94 bgdi çok benzin yakıyo o yüzden chevrolet düşünmüyorum ucuz 37000 tl

Yeni Aveo'nun eski Kalos ile hiç bir alakası yok.Ayrıca dizeli gayet az yakıyor.

• nasıl bir araba istediğini söylememişsin, az yakan araba çok ama senin istediğin araba nasıl bir araba ? liste fiyatı 39950 olan lancia ypsilon var 1.3 mjet motor araştır biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Skoda Fabia 1.6 TDI Ambition

• polo,fiesta punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

polo,fiesta punto

polo bluemotion 43000 standart donanımları az gibi ama iyi bir araba hakkını vermek lazım

fiestaya baktım clio iconla aynı donanıma gelmesi için 47000 lira para harcamak gerekiyor

puntoda 44500 en dolusu

bayilere gidip incelemek lazım araştıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCT

quote:

Skoda Fabia 1.6 TDI Ambition

skoda alacağıma direk seat ibiza alırım aynı motorlar var zaten 1,6 tdi si ortalama 4,2 yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

nasıl bir araba istediğini söylememişsin, az yakan araba çok ama senin istediğin araba nasıl bir araba ? liste fiyatı 39950 olan lancia ypsilon var 1.3 mjet motor araştır biraz.

araba bana biraz küçük gibi göründü bilmiyorum yakından hiç denk gelmedi yakından incelemek lazım 0,9 motorlu versiyosunu var deniğiniz gibi 1,3 dizel motorda var fiyatlarıda bayağı aşağı çekmişler Türkiyede sayılı bayisi var ben Mersinde otuyorum Mersinde var gidip araştıracağım
  • aradığım araba küçük motorlu ama gaza basınca atak giden ön konsolu gelişmiş dokunmatik ekranlı tercihen az yakan yani günlük arabayla git gel toplam 30km yol yapacağım 5lira benzin yada mazot yakan bi araba yani ort. 3,5lt yakan bi araba aynı zamanda arka koltuğa oturanların dizleri değmecek kadar ve bagajada en az 2 valiz yanyana sığacak kadar geniş bir araba istiyorum

standart donanımda esktra yani fazla özellik varsada hayır demem
  • Punto yada Fiesta
  • quote:

quote:

nasıl bir araba istediğini söylememişsin, az yakan araba çok ama senin istediğin araba nasıl bir araba ? liste fiyatı 39950 olan lancia ypsilon var 1.3 mjet motor araştır biraz.

araba bana biraz küçük gibi göründü bilmiyorum yakından hiç denk gelmedi yakından incelemek lazım 0,9 motorlu versiyosunu var deniğiniz gibi 1,3 dizel motorda var fiyatlarıda bayağı aşağı çekmişler Türkiyede sayılı bayisi var ben Mersinde otuyorum Mersinde var gidip araştıracağım

Araba küçük zaten. İsinize gelmez buyuk ihtimalle. Siz linea 301 c-elysee ve ya aveo sedan bakın. Bunların arasında aveo en güvenli ama diz mesafesi yetersiz gelebilir.

• quote:

quote:

quote:

Araba küçük zaten. İsinize gelmez buyuk ihtimalle. Siz linea 301 c-elysee ve ya aveo sedan bakın. Bunların arasında aveo en güvenli ama diz mesafesi yetersiz gelebilir.

yok sedan düşünmüyorum keşke param yetse b segmentinden araba alsam onun için c segmentinin en donanımlı fiyat/performans veren arabasını düşünüyorum

Kendi Araştırmamı sölüyorum

Punto Dizel (En dolusu) 4,2 ort. 44500
    İbiza Dizel (En dolusu) 4,2 ort. 41000
    Ypsilon Dizel 3,8 ort. 40000
    Clio İcon Dizel 3,6 ort. 48000
    Clio Touch Dizel 3,6 ort. 46000
    Clio İcon Benzinli 4,5 ort. 41000
    Polo BlueMotion 3,4 ort. 43000
    Aveo 95bg Dizel(en dolusu) 4,1 ort. 43000
    C3 e-Hdi Dizel(en dolususu) 3,4 ort. 48000
    C3 Hdi Dizel 3,9 ort. 41000
    208 Hdi Dizel 3,8 ort. 39000
    208 e-Hdi Dizel 3,4 ort. 46000
    208 e-Hdi 92Hp Dizel(en dolusu)3,8 ort. 50000

Siz olsanız Ne alırdınız?

• O listedeki en mantikli tercihler Clio'lar bana gore...
  • Astra Classic 3 HB Essentia Comfort 1.6 16V 115BG Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 40.067,30 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

Astra Classic 3 HB Essentia Comfort 1.6 16V 115BG Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 40.067,30 TL

hocam o kasa zamanında çok iyiydi ama çok eskidi sanki opel neden eskiyi unutamıyor anlamıyorum tofaşın eski kasa doğan şahini 2000li yıllarda yeniden üretmesi gibi
  • Açık ve net söylüyorum renault ve fransız markalarına karşı alerjim var ama bu listede ikinci el piyasasinida düşünecek olursak en mantikli olan clio.
    Arıza vs. gibi konular fransız araclarinda daha sık yaşanıyor. Soğuk bakmanin nedenide bu.
    Yinede bunlar gormezden gelinerek şans diyerek girilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 9 Eylül 2013; 1:49:47 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.