Şimdi Ara

40.000 TL (Maksimum) Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi 40.000 TL fiyat yelpazesi içinde bir araç almayı düşünüyorum....Şuan Seat Cordoba Stylance TDI kullanıyorum....Araç 170 binde ve artık miyadı doldu emektarın :) .....Birçok arabayı inceledim , sizlerinde fikrini almak isterim...

Belirlediğim kriterler ise :

1-Tatil vakitleri hariç pek fazla şehir dışı yapmayacağım....Her ne kadar şehir dışına pek çıkmasam da , dizel olmasında fayda var...( kendi sınıfındaki araçlara kıyas ile az yakan ve makul bir seviyede olan benzinli bir araç ta olabilirse , dizel den vazgeçebilirim )
    3-İç ve dış görünüm olarak güzel bir araç olması...
    4-Manuel vites olması....
    5-Hız yapmayı severim , düz ve rahat yollarda bana istediğim randımanı vermesi ve yokuşlarda sıkıntı çıkarmaması....
    6-En önemlisi ise konforlu bir araç olması....

Siz değerli üyelerin tavsiyelerini bekliyorum.....Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 14 Aralık 2010; 19:01:41 >

• MEGANE 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: banlı kaderim

MEGANE 3

Vakit ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim dostum....Megane III e bakmıştım , aklımda bu araba....Diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.
  • banlı kaderım yıne kaderıne yenık düşüp banlanmıs neyse

Astra HB Classic
    III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 35.834 düz al mutlaka,eastronıcle rezıl olma yollarda
    cordobanın hıc yakmadıgını bılıyorum,benzınlı arabanın yakısı senı cıldırtabılır
    o yuzden dızel sasma güzel kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

banlı kaderım yıne kaderıne yenık düşüp banlanmıs neyse

Astra HB Classic
    III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 35.834 düz al mutlaka,eastronıcle rezıl olma yollarda
    cordobanın hıc yakmadıgını bılıyorum,benzınlı arabanın yakısı senı cıldırtabılır
    o yuzden dızel sasma güzel kardesım

Astra hb classic eski kasa olduğu için pek yanaşmadım....Alacağım arabada takıntılıyım , yeni kasa olacak :)..İşlerimden dolayı güneydoğu git gel ( 1200 kilometre gidiş , 1200 kilometre geliş ) , cordoba 2 sene çok iyi dayandı , hiç bir zaman sıkıntım olmadı....Bir araba gram benzin yakmaz mı arkadaş :)....Artık nadasa yatma zamanı geldi , hafif spor bir araba düşünüyorum....Dizayn olarak beklentilerimi karşılamalı....Kriterlerim ilk mesajımda mevcut zaten..Senin gibi güzel kardeşlerimizinde de tavsiyelerini duymak isterim....Teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 14 Aralık 2010; 19:40:44 >

• kia ceed dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

kia ceed dizel

teşekkür ederim dostum..Şahsen kia araçlarını düşünmedim değil..Aslında kia cerato gibi bir düşüncem de oluştu bugünlerde....Net bir karara vardıramadı beni araç....Kia ceed e gelince ne kadar iyi ne kadar kötü bilemiyorum ama ceed de karar kılacağımı pek zannetmiyorum , daha farklı önerilerinizi bekliyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40.000 ya 0km araba dıyosun dizel olucaksa polo +dsg dıycem
    donanımına bır vw nın sıtesınden yeterlı bulursan sorun yok,umarım bulursun
    golf 6 1.6 manuel dıycem yakıcak ılla-tüp takarım dersen o ayrı-
    benım araba dıycem -fıyatları düstü baya - manuel premium donanım alabırsın ama o da yakıcak illa-tüp i-vteclerle hep iyi anlasamıyor-
    ford focus tdci dıycem,onunda yenı kasası gelıcek dıycen
    ee a dıyım b dıyım c mı dıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 14 Aralık 2010; 19:56:36 >

• quote:

40.000 ya 0km araba dıyosun dizel olucaksa polo +dsg dıycem
    benım araba dıycem -fıyatları düstü baya - manuel premium donanım alabırsın ama o da yakıcak illa-tüp i-vteclerle hep iyi anlasamıyor-

Teşekkürler dostum :)
    Polo yeni kasası bile olsa , sevemedim gitti o aracı :)
    Golf'ler fiyat yelpazesinin biraz dışına çıkıyor....
    Civic Sedan çok beğendiğim bir arabadır....Yaklaşık bir 10 sene önce emektar civic'im vardı , simsiyah....Kullanırken en çok zevk aldığım arabalardan bir tanesiydi , ama seneler önce komik bir meblaya satmak zorunda kalmıştım:) Civic sedan ları da düşünmüyorum değil...
    Focus desen şahane bir araba ama bu tarz arabaların aldınmı iyi bir segmentinden alman gerek , o da fiyatı yukarılara çekiyor....Farklı araç tavsiyeleri bekliyorum sizlerden..

• Focus 1.6 Ti-Vct Titanium

40.000 TL (Maksimum) Araç Tavsiyesi

Resim Googleden Örnek alıntıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creativity

quote:

Civic Sedan çok beğendiğim bir arabadır....Yaklaşık bir 10 sene önce emektar civic'im vardı , simsiyah....Kullanırken en çok zevk aldığım arabalardan bir tanesiydi , ama seneler önce komik bir meblaya satmak zorunda kalmıştım:) Civic sedan ları da düşünmüyorum değil...
    Focus desen şahane bir araba ama bu tarz arabaların aldınmı iyi bir segmentinden alman gerek , o da fiyatı yukarılara çekiyor....Farklı araç tavsiyeleri bekliyorum sizlerden..

düz ve otomatık bır ayrımın olmadıgı için istedıgın arabayı bulucaz illa-asagıdakılerın hepsı manuel-
    SEAT LEON
    1.2 lt TSI 105 hp Style 36.400
    cok yakcagını sanmam

HONDA JAZZ
    1.4 FUN+ Düz Vites 1.4 Benzinli 37.300

SKODA OCTAVİC dizel
    Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creativity

quote:

düz ve otomatık bır ayrımın olmadıgı için istedıgın arabayı bulucaz illa-asagıdakılerın hepsı manuel-
    SEAT LEON
    1.2 lt TSI 105 hp Style 36.400
    cok yakcagını sanmam

HONDA JAZZ
    1.4 FUN+ Düz Vites 1.4 Benzinli 37.300

SKODA OCTAVİC dizel
    Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990

octavia classic bomboş bir araba bildiğim kadarıyla arka camlar manuel o derece boş bende bu fiyatlara araç arıyorum hb ama kafama yatan bi araba bulamadım ya türkiyede c sınıfında bu aralıkta bi sıkıntı var ya bende bi sıkıntı var:D buarada leon 1.6 tdi manuel 41bin 900 fiyat aldım bugün ama donanım olarak zayıf biraz esp yok sensörler yok vs. genel olarak güzel fakat donanım koyunca fiyat ucuyo haliyle

• Mazda 3 olabilir.Biraz önce okudum bir konuda yeni alınmış 40.000TL iyi bir seçim olabilir.Octavia da iyi bir seçim olabilir.Özellikle 2.eli kötü diyenlerede şaşırıyorum octavia için, bir kaç defa octavia alıp satan arkadaşlarım oldu çok aranan bir araba....

Edit:İmzamdaki araçta olabilir.Visia veya tekna modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesdos -- 14 Aralık 2010; 21:08:56 >
  • Cevap veren arkadaşlar , teşekkür ederim hepinize....

Focus titanium güzel araç , geçen bir konuda bir arkadaşımız met etmişti....İnceleme fırsatı , bulmuştum....Beğendim , ama onun için biraz daha beklemek gerek....Dizeli 45 milyar , fiyatı biraz daha makul seviyeye inerse düşünmeden ondan alacağım.....Seat Leon 1.4 TSI 125 Hp bu arabayı da düşünmüyorum değil.....Cruze sevdam geçtikten sonra bu aralar Seat EXEO'yu araştırıyorum....Exeo hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Yahut daha çok alternatifi olan arkadaşlar varsa burada paylaşırlarsa memnun olurum....Konudan sadece ben değil , araç almayı düşünen arkadaşlarda faydalanabilmektedir.....Teşekkürler
  • Ben bir exeo kullanıcısı olarak çok performans beklentin yok ve lpg ile kullanacaksan kesinlikle tavsiye ederim ben koltuğuna oturur oturmaz vuruldum.Zaten araç audi a4 platformunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Ben bir exeo kullanıcısı olarak çok performans beklentin yok ve lpg ile kullanacaksan kesinlikle tavsiye ederim ben koltuğuna oturur oturmaz vuruldum.Zaten araç audi a4 platformunda

Senelerdir seat kullandığım için , exeo nun olabilitesi yüksek....Ben hiçbir arabama bugüne kadar lpg taktırmadım , o yüzden genelde lpg taktırmaya sıcak bakmam ...Resimlerine baktığım kadarı ile , iç dizaynı da oldukça iyi....Araba hakkında izlenimlerini , düşüncelerini yazarsan memnun olurum....Çok mu fazla yakıyor ? Çok performans beklentin yok derken , sana '' çok '' dedirrten nedir , beni aydınlatabilir misin :) .....İlgin için teşekkürler , cevaplarınızı bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 14 Aralık 2010; 22:22:45 >

• Hocam az yakan, iyi kaçan, yalıtımı sınıfı için çok iyi, uzun yolda yormayan, performans için sınıfında belki de en iyi olan, göze çok hoş gelen hatlara sahip, spor görünümlü, dizeli sorunsuzluğuyla kendini ispat etmiş bir araç aldım 3 hafta önce kendime.

Ben otomatik aldım, sen manuel istiyormuşsun düz vitesini al.

120 bg lik dizel liste fiyatı 40.000 TL.
    Assist Kit + Safety Plus kit ile 750+1500=2.250 TL

İyi bir pazarlıkla bu araç sana 40.000 TL ye alınabilir.

Fiat Bravo Dynamic Plus.

Tam bu aracı tarif etmişsin sen!

Haluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hocam az yakan, iyi kaçan, yalıtımı sınıfı için çok iyi, uzun yolda yormayan, performans için sınıfında belki de en iyi olan, göze çok hoş gelen hatlara sahip, spor görünümlü, dizeli sorunsuzluğuyla kendini ispat etmiş bir araç aldım 3 hafta önce kendime.

Fiat Bravo Dynamic Plus.

Haluk

yaw haluk ben senı caponcu bılıyordum öncekı msjlarından bravo nerden cıktı

• Farklı olmak,sorunsuzluk,tasarım,yol tutuşu,kalite=Mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hocam az yakan, iyi kaçan, yalıtımı sınıfı için çok iyi, uzun yolda yormayan, performans için sınıfında belki de en iyi olan, göze çok hoş gelen hatlara sahip, spor görünümlü, dizeli sorunsuzluğuyla kendini ispat etmiş bir araç aldım 3 hafta önce kendime.

Fiat Bravo Dynamic Plus.

Haluk

Sağolasın Haluk kardeşim tavsiyen için....Fiat hiç düşünmemiştim , ama incelemeye aldım...Araştıralım biraz değil mi...;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.