Şimdi Ara

40-50 bin TL ile kendi işini kurmak. CİDDİ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 7 Aralık 2016; 2:28:55 >

• icli kofte yap, kizartip tezgahta sat, aylik 3 milyari gorursun.
  • Adana Barajyolu'na çamaşırhane aç.Bizim hoca(profesör) zengin olursun diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agoze -- 28 Ocak 2012; 0:17:06 >
  • Kardeş 40-50.000 lira bazı işler için çok komik, bazıları için de çok fazla. Sen ne tarz bi iş düşünüyorsun mesela?
  • Valla dostum bi kere cafe felan açma fikrini kafamdan direk atardım. Telefoncu veya türevi bir işe de girmezdim.

Tatlı işinde güzel para var. Ama ağzının tadını bilen müşterilerin yoğunlukta olduğu yerlerde olacaksın.

Örneğin Waffle. Çok iyi bir Waffle yeri açabilirdim mesela. Ama çalıştığım muhitte Waffle'ın Bim'deki Waffle'dan farklı olduğunu bilen insanlar yaşıyorsa. Veya alırım 2 tane araba, kiralarım. En basiti de budur. Ama okumuşsun etmişsin, bu işlerde harcama kendini derim. 40 50 bin liranın yarısıyla yurt dışında eğitimine devam edersen gelince kendini pazarlayabilirsin. Ticarette para tatlıdır ama bir o kadar da risk vardır.
  • cıgkoftecı ac hocam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36575386/mpage_1/key_/tm.htm benzer konu. buradaki yorumlarıda oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 28 Ocak 2012; 13:22:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 50 bin TL olsa iş kurmam, eğitimim için harcarım. Sevdiğim bir alanda sertifikalar alırım, yurtdışın da yabancı dil öğrenirim.
  • Sağlam bir sertifika kursuna gir, kursa devam ederken de ilgilimiz ise gir. Zaten kurs bittikten sonra sağlam bir konumda çalısmaya devam edersin.
  • kuru temizleme işi ve çiğköfteci, tabi bir marka altında. ama bu işlerde hemen kara geçme diye bir durum söz konusu olmayabiliyor 1-2 ay idare edebilecek paran varsa bu işlerden birine girebilirsin. ayrıntılı konuşmak istersen özelden ulaş
  • tek basina is kurmaya calisma yanina bir ortak bul once
  • 1-Ortaktan uzak dur.
    2-Çiğköfteden uzak dur çünkü artık neredeyse her 50mt de bir çiğköfte var.
    3-Mezun olduğun üni marka bir üni değilsen istediğin kadar sertifika al alacağın maaşın 1.5 2 bin i geçeceğini sanmıyorum.Yurtdışına git kal orda geri dönme eğer böyle bir fikrin varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

1-Ortaktan uzak dur.
    2-Çiğköfteden uzak dur çünkü artık neredeyse her 50mt de bir çiğköfte var.
    3-Mezun olduğun üni marka bir üni değilsen istediğin kadar sertifika al alacağın maaşın 1.5 2 bin i geçeceğini sanmıyorum.Yurtdışına git kal orda geri dönme eğer böyle bir fikrin varsa.

Nerde açacağını bilirsen iş yapar. Tutupta raskele bir yerde açarsan bırak çiğköfteciyi başka bir şeyde çalışmaz. Sadece iyi bir bölge araştırması gerekiyor..

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D'day -- 31 Ocak 2012; 14:25:50 >
  • ps3 salonu aç hem cafe hem ps3 okullara yakın bir yere
  • Sana ulaşalım, son tren de bize girsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyeceğim iş tavsiyelere göre çok uzak kaçacak ama temiz iş ve sağlam parası var.Tavsiye edeceğim iş Tuhafiyeci yani bir tuhafiyecide ne satılıyorsa,iğne,iplik,boncuk,düğme,vs.... onlarca..yüzlerce ürün yelpazesi var...sürekli kadınlar gelir hep alış veriş yaparlar,el işleri,evlilik için yapılan malzemeler vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Sana ulaşalım, son tren de bize girsin

İyi güldüm ya gece gece sağolasın hocam
  • PUT THAT COOKIE DOWN NOW kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• hala çiğköfteci aç diyen var...artık modası geçti kimse alıp yemiyo yesede adım başı çiğköfteci var..bnce uzak durulması gereken iş
  • Oto yıkama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.