Şimdi Ara

40 bin civarı araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model corsa 1.3 cdti arabamız, oğlumuzun doğumuyla birlikte küçük gelmeye başladı. Arabamız ekonomik ve bakımlı olmasına rağmen bagajının küçük olması nedeniyle artık bize yetmiyor, ayrıca 140 bin km'de olan aracımız artık miadını doldurmak üzere.. 40 bin TL civarında yine az yakan, nispeten daha büyük bir arabaya ihtiyacımız var. Benim aklımda sıfır Dacia Sandero Stepway 1.5 dci almak vardı ama çevremdekiler Dacia'ya 40 bin vereceğine az km'li, fazla yaşlı olmayan daha bilindik markalara yönelmemin mantıklı olacağını söylüyorlar. Özellikle 2012-2013 model, 50000 km civarında dizel C4'leri önerdiler. Ben de 0 ama donanımsız araç mı yoksa 2. el yoksa daha donanımlı ve güvenliği yüksek bir araç mı almalıyım ikilemine düştüm.

Sizlerin tavsiyesi de benim için önemli olacaktır. Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wladislas -- 16 Temmuz 2015; 23:01:20 >

• Hocam öncelikle Allah analı babalı büyütsün, bizde zamanında dacia düşündük ne kadar renaultla bağlantılıda olsa çok tavsiye eden yok o paralara sıfır olmasada temiz az kmli belki biraz donanımlı başka marka araçlara bakabilirsiniz citroen c4 örneği gibi bendede linea var satılık ancak donanım anlamında linealarında çok büyük özellikleri yok 65-70.000 km'yi geçmeyecek araçlar bakabilirsiniz.
  • Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah :)

C4'ü kötülemek istemem lakin fransızlar almanlar kadar şu elektronik aksamı yapmayı bi türlü beceremıyor, c4 kullanıcılarının çoğu arabaya lanet yağdırıyo ve açık konuşmak gerekirse ustalarda citroen i pek sevmiyor bende almak istiyodum vazgeçtim.
    40 bin tl ye bi çok seçenek var lakin bende o kadar para olsa corolla 1.6 alırım yada auris 1.4 d-4d hem yakıt hem konfor açısından ve satmak istediğinde kolayca satabiliceğin bi seçenek olur, nede olsa toyota alıyorum satıyorum peynir ekmek gibi gidiyor hocam
  • Ikinize de önerileriniz ve iyi dileklerini için teşekkür ederim. Dacia dan vazgeçtim, öneriler doğrultusunda aramaya devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün inşallah düşünürseniz kendi arabamı veriyim size biniciye gitsin istiyordum zaten
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-111.yil-ozel-uretim-222008629/detay/
  • yeni kasa (2013 üstü) lpg'li auris 1.33 düşünebilirsiniz hocam. km'de uzun yolda 15 kuruş yakıyor. bizzat kendim kullanıyorum memnunum.
  • arjin74 A kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi dileklerini için teşekkürler. Arabanız çok güzelmiş maşallah ama benim butcemin bir iki tık üstü maalesef. Gönlünüzce göre satarsiniz inşallah

• bunudaduymusmuydun B kullanıcısına yanıt
    Bagaj yeterli hacimde oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wladislas -- 2 Ağustos 2015; 18:30:42 >
  • wladislas W kullanıcısına yanıt
    stepne'nin yerine takıyorlar simit tüp'ü. mini stepne kullandığınız takdirde hiçbir sorun olmuyor hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.