Şimdi Ara

4000w anfi nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
17.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar ben 4000w anfi yapmak istiyorum Hangi parçalar lazım ve Nasıl yapılır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

@herdogan80 üstad yönlendirmiş oldunun için teşekkur ederim

• O kadar güçlü bi amfiyi ne yapacaksınız merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanuysal90

Merabalar ben 4000w anfi yapmak istiyorum Hangi parçalar lazım ve Nasıl yapılır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Klavyen bozuk galiba üç sıfır fazla yazmış.Yada gözlerin bozuk ne yazdığını göremiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 15 Şubat 2013; 23:03:36 >
  • Yorumlarınız için teşekkur ederim ama ben denemekde bir zarar göremiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

Merabalar ben 4000w anfi yapmak istiyorum Hangi parçalar lazım ve Nasıl yapılır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Klavyen bozuk galiba üç sıfır fazla yazmış.Yada gözlerin bozuk ne yazdığını göremiyorsun.

1cisi. Elle yapılamayacagına inanları sustura bilmek için kullanıcam 2.si kendimyaparsam geliştirebilmek için
  • quote:

Al bakalım;

Power amplifier schematic using MJ15003, MJ15004, 2N4538, 2N6421, 2N6433

Not: Denemedim.
  • Al kanka 2000W seni kesmez gerçi ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu daha kolay gelebilir (resimdeki).
    Yada tek çip ile daha basit bir sistem isterseniz tda7294 ilehttp://img120.imageshack.us/img120/4565/58303665uu8.jpg yapılabilir.
    Bu devreleri yapım sırasında hazırda, 2x25v 150w ac/DC simetrik besleme transformatörünüz olması şart.

• eywallah sagolun tesekkur ederim.
  • Eveeet, şemalar geldiğine göre sıra geldi 4000 wattlık besleme ve 4000 watt RMS gücü olan hoparlör bulmaya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Eveeet, şemalar geldiğine göre sıra geldi 4000 wattlık besleme ve 4000 watt RMS gücü olan hoparlör bulmaya..

4000w hoporlor bulsunda once sonra anfıyı yapar bence :)
  • O amfiyi yapıpta çalıştırırsan denemek için Jandarmadan izin alman gerekebilir. Şehir içinde belediye ve polis zaten müsaade etmez.
  • Galaksiler arası haberleşme...
  • 4000 watt kesmezse çıkışa iki tane bc237 bağla olsun sana 8000 watt...

• Hocam allah askina ne yapacaksiniz 4000watt amfiyi? Ilk okudugumda kavrayamadim 3 kere daha okudum baktim 4un arkasinda 2 degil 3 sifir var. Oha dedim bu amfiyi yapsaniz bile nasil kullanacaksiniz? Bildigim kadariyla en fazla 2000watt hoparlor var.

• Eskiden Sony ses sistemlerinde sırf abartı olsun diye 2000w, 2500w yazardı, biz de birşey sanırdık. 60w bir gitar anfisi aldı kardeşim, yer yerinden oynuyodu.

Yani bir tüketici mallarının üzerindeki etikette yazan güç var, bir de gerçek güç var, arkadaş ilkinden istiyor herhalde...
  • class d araştırın.

• MA5000'mi o alet insanı hayata küstürüyor sen elle yap diye vermişsin yuh ama düşününce hak ediyor arkadaş.
    Arkadaşım incele ölç biç bir farkına var eğer bu işten soğumazsan azimli isen 5-10yıl sonra belki bir yerlere varırsın. Haydi kolay gele...
  • Arkadaşlar zaman ayırıp cevap verdiniz için yorum yapdınız için teşşekkur ederim. ben Yapmaya çalışıyorum ve gerektiginde professionall yardım alabilecegim elektronik bilgisi ileri düzeyde ekip olustura bilirm sadece neler gerekdi konusun da bilgi almak istiroum .
    ilginiz için teşekkur ederim h.akşamlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.