![]() Galax 4080 Super(42bin tl) ![]() Asus ProArt(47bin tl) ![]() Asus Tuf Gaming(48bin tl) (OC versiyonu değil)
Galax 42k ya, Asus ProArt 47k, Asus Tuf Gaming 48k ya geliyor. Hangisini almak mantıklı sizce ? Hepsi 6 ay vade farksız taksitli. ProArtın tasarımını çok beğeniyorum ama küçük bir kart olduğu için biraz fazla ısınıyor ve biraz daha sesli, sıcaklıktan dolayı uzun vade de bir sıkıntı çıkartırmı acaba. Ama tasarımı için o parayı vermeye hazırım sadece sıcak ve biraz sesli çalışması eksi. O kadar para vermişken Tuf Gaming mi almalıyım sıcaklık sıkıntısı yok. 48k vereceğime marka düşürüp yaklaşık aynı soğutma performanslı Galaxı 42kya mı alıyım? 5000 serini beklemek türkiye koşullarında mantıksız buluyorum. - 4080s ve 4090 aralıkta üretimden kalkıyor diye biliyorum. Stok sıkıntısı olacak. Fiyatlar artıcak. - Asgari ücret artıcak, satıcılar bindirme zamı uygular diye düşünüyorum. - Türk lirası belirsiz, yine değer kaybeder gibime geliyor. - 5080 in fiyatı en düşük 50k olur diye tahmin ediyorum. - Yeni çıkınca stok sıkıntısı vs asıl fiyatına oturması 5 ay sürer diye düşünüyorum. 5000 serisinden beklentilerim şunlar; performans artışı, fiyat artışı, muhtemel yeni teknoloji. Ama bu kadar belirsizliğin içinde 5000 serisini beklemeyi mantıksız buluyorum. Fikrimi değiştirecek düşünceleriniz varsa öneriye açığım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riesso -- 28 Kasım 2024; 21:10:30 > |
Bildirim