Bildirim
41 Plakaların özürlü gibi araç kullanmaları.
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayatımda gördüğüm en cahilce genelleme. -
evet sinirlen onu yazmış olabilirim fakat kendisiyle beraber benide gebertecektiquote:
Orijinalden alıntı: loutrec_
Hayatımda gördüğüm en cahilce genelleme. -
41 Plakayım.
Sen birde 06 ve 42'yi gör. -
180 ile temde kaptırıyorsan cahil insan sensin kardeş kusura bakma. O yolun ne kadar dolu olduğunu biliyorsun. 180-200 giden adam 120-130 ile giden adamın hemen dibine biter. Adam kurallara uygun sollama yapıyorsa bir zahmet hızınızı azaltmak durumundasınız. 3 şeritte boşken istediğiniz kadar basın sadece kendi hayatınızı tehlikeye atarsınız. Başkalarının hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok. -
Sen önce aynaya bak..!
Eğitimsiz, cahil kim ayna sana bir fikir verir -
kurallara uygun sollamayı ben geçtikten sonra yapsın 180den 100e düşürülmez.azcik bir seyleri öğrenin. benim belki acelem var nerden bilecen..ipini koparan ehliyet alip trafige çıkıyor soldan 80-90 gidiyor.kardeşim sen soldan 140la gidiyorsan bile arkandan birisi 160-180 geliyorsa ona yol vereceksin. arabasina güvenen basar.quote:
Orijinalden alıntı: albatros214
180 ile temde kaptırıyorsan cahil insan sensin kardeş kusura bakma. O yolun ne kadar dolu olduğunu biliyorsun. 180-200 giden adam 120-130 ile giden adamın hemen dibine biter. Adam kurallara uygun sollama yapıyorsa bir zahmet hızınızı azaltmak durumundasınız. 3 şeritte boşken istediğiniz kadar basın sadece kendi hayatınızı tehlikeye atarsınız. Başkalarının hayatını tehlikeye atmaya hakkınız yok. -
Kesinlikle bunlardan daha densiz sürücü görmedim ömrümde.quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
41 Plakayım.
Sen birde 06 ve 42'yi gör. -
konu sahibinin plakası ne bilmiyorum ancak 06 dedin mi duracaksın. -
Hız sınırının anlamını bilmez sonra millete cahil der... ondan sonra neden kaza oluyor? Böyle kendini beğenmişlerden dolayı işte fazla söze gerek yok -
lan otobanında gidersin soldan geçersin adamı sanarsın yarış yapıyor gelir seni makaslamaya çalışır.önüne kırar.öyle bir parkederlerki aynayı kapatarak anca geçersin.ışık trafiğine girmemek için suv aracıyla kaldırıma çıkanı bile gördüm.Ankara lanet gelsin zaten.Adamlar da yan ayna diye bir şey yok kafasına göre önüne kırıyor.Sonrada yavaşlıcan gardaş bana yol verecen diyo.Yayık ağzına tükürdüklerim.
ki 41 ile 06 plakayla viraja yanyana girmeyin 2 saat sonra serviste kapı ve çamurluk değiştirirken bulursunuz kendinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musluk Suyuu -- 10 Temmuz 2018; 14:15:31 > -
Yaklaşık 12 yıldır iyi kötü forumu takip ederim, bu kadar boş konuşan adamı çok az gördüm.
Musluk suyundan zehirlenmiş herhalde beyin. -
konuyu açana katılıyorum
41 plakalı araç önüme geçince ilk fırsatta yolumu değiştiriyorum
bu kadar öküzün 41 plaka alması tesadüf olamaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X