Bildirim
418i Cabrio Neden Gelmiyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rumeligrup
2.18 cabrionun hızlanma degerine bak, o motor 4 cabrio ile ne olur düşün
yani 2 yi bile yürütemeyen motoru ben 2 yi de begenmiyorum illa 4 olacak diye zorlamak neden? gucun 1600 cc ye kadar yetiyorsa 2 al, o da guzel
hocam düşündüm de yani malum türkiye şartlarında 2 cabrio tente tavan olduğu için çok soru işaretlerim var hani kendini bilmezin biri gelse bıçak atsa sigara bassa filan rezillik, yani 4 hardtop olduğu için çok cazipti ama gerçekten pahalı şu an. Temiz bi ikinci eli düşünülebilir veya slc filan var yani. Veya cabrio sevdasından sonsuza dek vazgeçmek bilmiyorum hocam ya :/
Şimdilik bende 2012 520d var yeni kasası da pahalı olucaktır geldiğinde elbette ama bakalım kısmet.. -
o araba asla gelmez, şahinlerle kapışırsın heralde 4 cabrioya 1.5 136hp motor koysalar. kasa çok ağır 1.6 170 lik motor bile güçsüz kalır o kadar ağır kasaya.
slc çok alakasız bir araba fiyatıda hiç ucuz değil o paraya ikinci el 4 cabrioda alınır veya roaster olacaksa z4.
cabrio araba zevk arabası, soft top olayına bence çok takılmayın bugün mercedes c cabrio ve e cabrioda tente tavanla geliyor ya da 6 cabrio yine soft top olması lazım. hatta çok çok daha pahalı olan maserati, bentley gibi markalar dahi tente tavan kullanıyor. Tente tavana bıçakla zarar veren adam 4 cabrioyuda bıçakla çizer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BenGiDeR
o araba asla gelmez, şahinlerle kapışırsın heralde 4 cabrioya 1.5 136hp motor koysalar. kasa çok ağır 1.6 170 lik motor bile güçsüz kalır o kadar ağır kasaya.
slc çok alakasız bir araba fiyatıda hiç ucuz değil o paraya ikinci el 4 cabrioda alınır veya roaster olacaksa z4.
cabrio araba zevk arabası, soft top olayına bence çok takılmayın bugün mercedes c cabrio ve e cabrioda tente tavanla geliyor ya da 6 cabrio yine soft top olması lazım. hatta çok çok daha pahalı olan maserati, bentley gibi markalar dahi tente tavan kullanıyor. Tente tavana bıçakla zarar veren adam 4 cabrioyuda bıçakla çizer.
Anladım hocam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için açıkcası cabrio işine girilicekse böyle düşünmek gerekli
-
136 beygiri 4 serisiyle sunmaları bile saçmalıktı, hadi GC'ye getirdin, biraz daha aile arabası, azıcık daha satış yapıyim diye coupe'ye de getirip 4 kasayı yerin dibine gömdün, e bari cabrio arabaya koyma o motoru derler Borusan'a.
Iyice 4 kasayı at görünümlü eşşeğe çevirdiler zaten, soğuttular arabadan, bari öldürmesinler en yakışıklı halini. -
418i cabrio üretilmiyor, borusanla alakası yok. -
Artık metal tavan çok geçerli değil.En büyük ve pahalı markalar bile soft üretim gerçekleştiriyor.Gerek maliyeti gerek hafifliği gerekse yer kazancı dolayısıyla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X