Şimdi Ara

418i Cabrio Neden Gelmiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır bakıyorum da bu 1.5 motor ile coupe ve gran coupe gelirken cabrio hiç gelmiyor. Acaba borusan özel sipariş filan mı alıyor ki bunu veya cabrio ayağa düşmesin diye mi ki ? Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rumeligrup

2.18 cabrionun hızlanma degerine bak, o motor 4 cabrio ile ne olur düşün

yani 2 yi bile yürütemeyen motoru ben 2 yi de begenmiyorum illa 4 olacak diye zorlamak neden? gucun 1600 cc ye kadar yetiyorsa 2 al, o da guzel

hocam düşündüm de yani malum türkiye şartlarında 2 cabrio tente tavan olduğu için çok soru işaretlerim var hani kendini bilmezin biri gelse bıçak atsa sigara bassa filan rezillik, yani 4 hardtop olduğu için çok cazipti ama gerçekten pahalı şu an. Temiz bi ikinci eli düşünülebilir veya slc filan var yani. Veya cabrio sevdasından sonsuza dek vazgeçmek bilmiyorum hocam ya :/
    Şimdilik bende 2012 520d var yeni kasası da pahalı olucaktır geldiğinde elbette ama bakalım kısmet..
  • o araba asla gelmez, şahinlerle kapışırsın heralde 4 cabrioya 1.5 136hp motor koysalar. kasa çok ağır 1.6 170 lik motor bile güçsüz kalır o kadar ağır kasaya.

slc çok alakasız bir araba fiyatıda hiç ucuz değil o paraya ikinci el 4 cabrioda alınır veya roaster olacaksa z4.

cabrio araba zevk arabası, soft top olayına bence çok takılmayın bugün mercedes c cabrio ve e cabrioda tente tavanla geliyor ya da 6 cabrio yine soft top olması lazım. hatta çok çok daha pahalı olan maserati, bentley gibi markalar dahi tente tavan kullanıyor. Tente tavana bıçakla zarar veren adam 4 cabrioyuda bıçakla çizer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

o araba asla gelmez, şahinlerle kapışırsın heralde 4 cabrioya 1.5 136hp motor koysalar. kasa çok ağır 1.6 170 lik motor bile güçsüz kalır o kadar ağır kasaya.

slc çok alakasız bir araba fiyatıda hiç ucuz değil o paraya ikinci el 4 cabrioda alınır veya roaster olacaksa z4.

cabrio araba zevk arabası, soft top olayına bence çok takılmayın bugün mercedes c cabrio ve e cabrioda tente tavanla geliyor ya da 6 cabrio yine soft top olması lazım. hatta çok çok daha pahalı olan maserati, bentley gibi markalar dahi tente tavan kullanıyor. Tente tavana bıçakla zarar veren adam 4 cabrioyuda bıçakla çizer.

Anladım hocam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için açıkcası cabrio işine girilicekse böyle düşünmek gerekli

• 136 beygiri 4 serisiyle sunmaları bile saçmalıktı, hadi GC'ye getirdin, biraz daha aile arabası, azıcık daha satış yapıyim diye coupe'ye de getirip 4 kasayı yerin dibine gömdün, e bari cabrio arabaya koyma o motoru derler Borusan'a.

Iyice 4 kasayı at görünümlü eşşeğe çevirdiler zaten, soğuttular arabadan, bari öldürmesinler en yakışıklı halini.
  • 418i cabrio üretilmiyor, borusanla alakası yok.
  • Artık metal tavan çok geçerli değil.En büyük ve pahalı markalar bile soft üretim gerçekleştiriyor.Gerek maliyeti gerek hafifliği gerekse yer kazancı dolayısıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni astra vs cla200
    9 yıl önce açıldı
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.