Şimdi Ara

42' 100hz bir lcd olarak LG mi Philips mi tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Sony ya da Samsung LCD Tv düşünüyorudum ama onlarda 42" bulamadım, sony ve samsung un 40" leride LG ve Philpsin 42 inçlerinden nerdeyse daha pahalı, ve özlleik/fiyat açısından LG ve Philips daha cazip geliyor, 42" arasında tavsiye edebileceğiniz 100 hz bir model varmı

Dsmarttan bekgesel izliyorum, arada sırada da laptobu bağlayıp Blu-ray film izleyecem, bu ölçüleri de ele alırsak ne almalıyım siz ce

Bir sorum daha olucak, Philps in bir modelinde HDTV/Tuner yazıyordu, Şimdi, HD olmayan D-smart alıcımla HD yayınları izleyebilirmiyim böyle bir TV varmı

cevaplarınız için şimdiden teşekürler

• Sony ve Samsung'un 40'' fiyatlarının biraz daha yüksek olması kullandığı panel teknolojisinin , LG nin ve Philips'in (Philips birçok paneli LG display) kullandığı teknolojiden genel olarak daha üstün olmasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla sonuç olması gerektiği gibi; özellik=kalite ye çıkmıyor.

Ancak mutlaka LG ve Philips arasında kıyas yapacaksınız. işin içine 100Hz girdiğinde Philips öne çıkar.
    ikinci sorunuza kısaca cevap verecek olursak; böyle bir tv yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: Manuel

Aslında Sony ya da Samsung LCD Tv düşünüyorudum ama onlarda 42" bulamadım, sony ve samsung un 40" leride LG ve Philpsin 42 inçlerinden nerdeyse daha pahalı, ve özlleik/fiyat açısından LG ve Philips daha cazip geliyor, 42" arasında tavsiye edebileceğiniz 100 hz bir model varmı

Dsmarttan bekgesel izliyorum, arada sırada da laptobu bağlayıp Blu-ray film izleyecem, bu ölçüleri de ele alırsak ne almalıyım siz ce

Bir sorum daha olucak, Philps in bir modelinde HDTV/Tuner yazıyordu, Şimdi, HD olmayan D-smart alıcımla HD yayınları izleyebilirmiyim böyle bir TV varmı

cevaplarınız için şimdiden teşekürler

• Philips'in 100 Hz'i LG'nin 100 HZ'inden daha mı kalitlidir?
  • o anlama geliyor gibime geldi!!!!
    yav philips de o kadar model varki insan hangisi yeni daha iyi anlayamıyor.
    Vuslat başka bahara....
  • 42 inch olarak philips 8404 ve 8694 (teknosada var) modelini tavsiye ederim, hemde blueray oynatıcı hediyesi mevcut, ambilight özelliği olan 10 numara bi ürün. bugün izmir kipadaki bosh-philips bayiinde peşin 2360'a satıyorlardı haberin ola.
  • bence fiyat performans oranında baktığında lg almanı tavsiye ederim
  • bigmaster077
    cevabın için teşekürler, ve diğer arkadaşlar sizlerede teşekürler

peki LG ya da Philps alsam hata etmiş olurmuyum, sizce 40" samsunmu yoksa 42" LG yada philips mi, kalitemi/ büyüklükmü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d-smart artı 42''8694 kullanıyorum. Phlips al pişman olma hatta 2 gün sonra blue ray hediyesi bitecek o na göre hızlı ol.
  • büyüklük olarak iki tv yi yan yana koysanız aradaki farkı hissedeceğinizi sanmıyorum. kendi favorimi yazmadan sizin seçeneklerinize sıralama yaparsak,
    samsung,philips,lg olarak düşünürüm ama elbette modeller vs gibi daha bir çok etken var. yani körü körüne karar verilmez.
    quote:

bigmaster077
    cevabın için teşekürler, ve diğer arkadaşlar sizlerede teşekürler

peki LG ya da Philps alsam hata etmiş olurmuyum, sizce 40" samsunmu yoksa 42" LG yada philips mi, kalitemi/ büyüklükmü
  • philips in hiçbir malına güvenmiyorum...
  • bigmaster077 , seçimi belirleyen bir çok etken var demişsizniz, bende araştırmamı yaparken dikaktimi çeken birşey oldu. Şu anki tüplü tv m sehpasınun üzerinde, LCD aldığımda duvara monte edicvem, yani tv yi koyacağım yer, gün boyu gün ışığı alıyor karşıdan. Samsung lar parlak ve canlı görüntüsünden dolayı beni cezbetmişti, bu durumda ışık altında parlak görüntülü bir TV dahamı iyi sonuç veriri yoksa dahamı kötü. Philps lerde ise görüntü daha mat duruyor.

computeron, phipse olan bu güvensizliğin nedeni nedir, bizlerle paylaşırmısınız
  • quote:

bigmaster077 , seçimi belirleyen bir çok etken var demişsizniz, bende araştırmamı yaparken dikaktimi çeken birşey oldu. Şu anki tüplü tv m sehpasınun üzerinde, LCD aldığımda duvara monte edicvem, yani tv yi koyacağım yer, gün boyu gün ışığı alıyor karşıdan. Samsung lar parlak ve canlı görüntüsünden dolayı beni cezbetmişti, bu durumda ışık altında parlak görüntülü bir TV dahamı iyi sonuç veriri yoksa dahamı kötü. Philps lerde ise görüntü daha mat duruyor.

babaya tv aldım 4 arıza bir komple değişim (servisi tanıdığımdan)gene bozuldu traş makinesi keza modem çıkardılar milletin başına bela tasaruf ampulu alırsın 3 ay gitmez tvler profilo tesislerinde fason olarak üretiliyormuş philipsle uzaktan yakından alakası yok. lcd alırsın renkler pastel dahada vardı ama aklımda şu an yok

yani soğudum..

eski hollanda philipsler nerde... kaliteyi bozmuşlar.

• merhabalar, sizin baktığınız samsung modeli super clear panel olabilir. açıkçası ben zaten bu panelleri beğenmiyorum. parlama yapmasından değil, siyahın etkisini arttırması için ekranın önüne getirilen bu katman aynı zamanda koyu alanlardaki detayları zayıflatıyor.
    ancak bunun dışında diğer lcd marka ve modellerinin çoğu mat yada mata yakın ekranlardan oluşuyor. eğer sizin en önemli önceliklerinizden biri ekranın yansıma yapmaması ise elbette kişisel tercihinizde bunu dikkate almalısınız.

quote:

bigmaster077 , seçimi belirleyen bir çok etken var demişsizniz, bende araştırmamı yaparken dikaktimi çeken birşey oldu. Şu anki tüplü tv m sehpasınun üzerinde, LCD aldığımda duvara monte edicvem, yani tv yi koyacağım yer, gün boyu gün ışığı alıyor karşıdan. Samsung lar parlak ve canlı görüntüsünden dolayı beni cezbetmişti, bu durumda ışık altında parlak görüntülü bir TV dahamı iyi sonuç veriri yoksa dahamı kötü. Philps lerde ise görüntü daha mat duruyor.

• cevap 8694 cıhazı cıhazda yok yok hersey var lg alıcan bı ay sonra dert yanıcan sana soylıyım dostum en dogasl en gercek goruntuyu bu cıhazda gorebılırsın imternet dlna 100 hz 3msn tepkıme usb 80000 kontrast koruma panelı ve bluray hedıyesını kacırmadan al bu cıhazı dostum... bunları sana lg vermez bu fıyata pıyasada 26999tl saygılar allaha emanet ol dostum...yazdıgım bılgıler dogrudur arastıranbılırsın....
  • cevap 8694 cıhazı cıhazda yok yok hersey var lg alıcan

anaconda_84, bunu ne ye dayanarak söylüyorsunuz, LG hakkında bildiğiniz olumsuz yanları paylaşırmısınız
  • Phılıps ın bugüne kadar birçok ürününü kullandım.Gerçekten çok memnunum.Arıza çıksa servisi arkasında her türlü.Gerekirse değişim yapıyorlar.Lcd olarak da iyi bence görüntü kalitesi gayet iyi.Panel çok sağlam ...
  • Philips kafama yatar gibi oldu, ama hepsiburadan bakıyorum, birkaçtane 100 hz modeli var, ama sağdan sadece 100hz olanları getir dedğimde tek bir model getiriyor. Acaba bu 100hz işince bir aldatmacamı var
  • Orada girmemişler kaydı 80000.1 kontrast. olan birçok tv 100 hz zaten. Ben philips kullanıyorum memnunum kardeşim. Çekinme al. Ama kesinlikle sağlam yerlerden al. Hepsiburada teknosa vatan vs. Ben sana 4 markanın 4 ürününü söyleyim.

Lh4000 serisi lg
    w5000 serisi Sony
    8xxx Seri Philips
    b6 seri samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 3 Mart 2010; 18:31:53 >
  • invisible , Philips in 7 serisi fiyat/performans olarak daha çok kafama yattı. Diğer markalarda yapmış olduğunuz sıralama da benim sırlamamla aynı, LG 4000 in Philps 7 serisinden farkı ney bir de onlara bakayım.

Bu arada mağazalara sık sık gidip bakınca insanın gözü daha seçici hale geliyor, Dün Samsung 5 serisi ile Phlips 7 serisi yan yanaydı, maç yayını vardı, Samsung ta kontrast daha yüksek olduğu için hoşuma gidiyordu, ama çimler hep aynı yeşildi, Philps te ise çimlerin tonları daha iyi belliydi.
  • 4000 alacaktım bende vazgeçtip phlips aldım... 7 serisi ile 8 serisi arasındaki fark amb light özelliğidir. Ben 8 serisi kullanıyorum olağan üstü memnunum.
    7 serisi şuan 2200 hb da eğer sana özel indirim varsa umarım vardır 2100 herşey değil. Bence kaçırılmaması gereken bir fırsat. 4000 serisine gelirsek artı özellik usbden mkv film okuması alt yazı okuması diyebilirim. Benden tavsiye phlips 7 serisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.