Şimdi Ara

42 bin liraya accent blue alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model boyasız 1.4 beyaz accent blue mode plus donanım boyasız. Sahibi ile ayak üstü telefon muhabetınde 42 olur dedı ama ben 41 e bıraktırırım dıye düşünüyorum. Yorumlarınızı alabılır mıyım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-sifir-denginde-blue-221481360/detay/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu alacağınıza aynı model 1.3 dizel Linea alırsınız.Hem vergi açısından hem yakıt açısından tasarruf etmiş olursunuz.
  • Hayırdır hocam aurisi sattınmı yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

Bunu alacağınıza aynı model 1.3 dizel Linea alırsınız.Hem vergi açısından hem yakıt açısından tasarruf etmiş olursunuz.

Allah askina lineanin ic mekan dis tip nere bu arac nere.
    Bence güzel ben beğendim aracin tipi ici hoş. Icinize sinen bir aracsa kacirmayin

• 42 bine 1.4 araç almak mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Hayırdır hocam aurisi sattınmı yoksa.

Aurisi satalı 2 ay oldu. yakıt tüketimi yaptığım km yi karşılamıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Bunu alacağınıza aynı model 1.3 dizel Linea alırsınız.Hem vergi açısından hem yakıt açısından tasarruf etmiş olursunuz.

Bence güzel ben beğendim aracin tipi ici hoş. Icinize sinen bir aracsa kacirmayin

Tasarım biraz da görecelidir hocam.Bana sorarsanız bende Linea'nın tipini beğenmiyorum (classic linea kullanıcısıyım) blue'nin de tasarımı ve iç mekanı o kadar güzel değil bence...Yani öyle aman aman bir fark yok al birini vur ötekine.Yeni Linea'nın içi fena değil aslında ayrıca dizel olması Blue'ya göre daha mantıklı olmasını sağlıyor diye tavsiyede bulundum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Tasarım biraz da görecelidir hocam.Bana sorarsanız bende Linea'nın tipini beğenmiyorum (classic linea kullanıcısıyım) blue'nin de tasarımı ve iç mekanı o kadar güzel değil bence...Yani öyle aman aman bir fark yok al birini vur ötekine.Yeni Linea'nın içi fena değil aslında ayrıca dizel olması Blue'ya göre daha mantıklı olmasını sağlıyor diye tavsiyede bulundum.

bu fiyata kaç model linea ve hangı donanım alınabılır ? Linea ya cok uzagım, bilgim yok, bi tane ornek ılan verır mısın?

• daha düne kadar sıfırı 42 değilmiydi,büyük türkiyem ne hale gelmiş

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/fiat-linea-1.3-multijet-urban

Urban modeli yeni kasada en çok tutulan modeldir.Donanımı tatmin edicidir.Yakıt ve vergi açısından sizi üzmeyecektir.

Edit: Buda örnek ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-30.000-km-de-orijinal-fiat-urban-linea-236339045/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack3ds -- 11 Ekim 2015; 23:15:22 >

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    6ay kadar önce 2013 model 21 binde 1.3 linea urban aldım 38 bine .
    Dizel blue olsa alınır dicem de. Benzinli olunca işler değişir.

• tüp taktırırım dersen yakıt için iyi olur uyumlumu bilmiyorum

yada 2012 dizel prime donanım bulabilrsin 45 e kadar dizel 128 bg garantide devam eden çıkar
  • Daha 2 ay önce arkadasim 2012 dizelini 42 bine sattı. Fiyatlarmi uctu 2 ay içinde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.