Şimdi Ara

42' LCD Televizyon alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 42 inch LCD televizyon alacağım... Bir tanıdığım vestel servisinde çalışıyor peşin 1800 tl ye vestelin 42PF7014 42" LCD TV modelini alırız dedi. Ne diyorsunuz fiyat iyimi yada bu paraya başka nemarka ve model olabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Birde İstanbul bilişimden ürün alan oldumu? Nasıl bir firma...

• Yardım edecek kimse yokmu bu sitede bana
  • İstanbul B*liş*m i anlatmaktan bıktım inanın,

Fakat bu firma dünya pazarında olan bütün TV modellerini internet sitesine koyup müşteri aradığında, "O yokta şu var" diye depodaki mallara yönlendiren bir satış stratejisine sahip...

Başka bir anlamda da Paralel İthalatçı olduğu için kendi şirketinin Garantisi ve Servisini sunmaktadır..

quote:

Distribitör Ve Üretici Firma Garantisi nedir? Distribütör ve üretici firma garantisi, Satın almış olduğunuz ürünün üreticisi olan markanın size vermiş olduğu orjinal garantidir, Marka’nın size vermiş olduğu garanti süresi boyunca, Tüm Türkiye’de o markaya ait yetkili servislerde satın almış olduğunuz ürünün ücretsiz bakımını yaptırabilirsiniz.

Paralel İthalat Ürünlerinin Farkı nedir? Paralel ithalat ürünleri, Markanın Genel distribütörünün ve üretici firma’nın garantisinde olmayan ürünlerdir, Distribütörlük anlaşması olmayan özel firmaların ithal ettiği ürünler olup, Bu ürünlere sadece ürünü satın aldığınız firma garanti vermektedir, Herhangi bir arıza durumunda yetkili servislere ancak ücreti karşılığında bakım yaptırabilir ve ürün için değişim gerektiği takdirde yetkili servislerden herhangi bir hak talep edemezsiniz, Bu nedenle fiyat mukayesesi yaparken incelediğiniz ürünün üretici veya distribütör garantisi altında olup olmadığını detaylı olarak inceleyiniz.

Forumumuzun reklam vereni olması bir yana, forumda firma yetkili bulunan ve bu firmayı beğenenlerinde oluşturduğu başlıklar vardır, merakınızı gidermek isterseniz forumu araştırın...

Bahsettiğiniz televizyonun seri kodunu forumda araştırın varsa yorum okuyabilirsiniz yoksa da kendi takdiriniz... Ama benim tavsiyem ilgili başlıkları okuyup bütçenize göre neler tavsiye ediliyor neler satın alınıyor okumanız...

Yani size tavsiyem burda başlığınıza cevap beklemek yerine ARAMA yapıp okumanızdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 15 Nisan 2010; 13:33:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 inç tv tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.