46'' LED TV mi alsam, 55'' LCD mi? tavsiyelerinizi ve her ikisi için de önerilerinizi bekliyorum. (USB'den film oynatma vs gibi özellikler umrumda değil. PlayStation, DigiturkHD ve Bilgisayar bağlantısında en yüksek kaliteyi arıyorum)
Siz hangisini tercih ederdiniz veya ettiniz?
Şimdiden teşekkürler.
@mastah. Bende 46' Sony var RGB LED keske o zaman biraz daha butceyi zorlasaydimda 55' alsaydim diyorum. Zamanla kucuk gelmeye basliyor ekran, suan RGB led zaten yok dlgerleri tiriviri bir Toshiba da var sanirim 55SV RGB degil ama basarili bir cihaz yoksa duz 55' daha keyifli olur buyuk ekran her zaman iyidir.
ekranın büyük olması daha hoş olur herzaman.
dandik bir 55i 46 vasat tvye yeglememek lazım...
bende 52'' ınc aldım.Led ile arada kaldım yenı teknoloji ve artı özellikleri var diye dusundum LED' i ama 52'' LCD yi gorunce fikrim degisti.PC baglı olarak kullanıyorum.Ne usb ne bluetooth ne dıger ek ozellıkler.PC yı tv ye baglandın mı bambaska bır cıhaz oluyor.55'' lcd tavsıye ederım.
Ben de büyük taraftarıyım. Ayrıca zaten 55" ebatlı tv'ler öyle standart altı modellerde bulunmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme