Şimdi Ara

480/256 olarak bağlanıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete bağlandığım zaman 480/256 olarak görüyor bağlantımı. Bağlantım ise 1024/256. Bu durum hakkında bir bilgisi olan varmı?

• Hattınızda malesef sorun var 4440375 arıza kaydı bırakın ama bunu yapmadan önce speedtest.ttnet.net.tr adresinde hız testi yapın ve cıkan değerleri bir yere not edin 800KBPS ten düşük download hızınız 200 KBPS den düşük upload hızınız var ise mutlaka aradığınızda karşıdaki kişiye bu değperleri söyleyiniz.
  • tamam onu bir deneyeyim o zaman önce.
  • Pallando aynı sorun bendede var 1024 6gb dan sınırsıza geçtim böyle bi problem olmaya başladı bende test ettim 490/150 gibi değer alıyordum aradım bakalım 24 saat içinde halledilecek dediler müşteri hizmetlerini ara arıza kaydını yaptır
  • Aynı sorun bendede vardı bağlantım 1024/256 olmasına rağmen testlerde 400-500/256 olarak görünüyordu ve download hızım da düşüktü. Teknik servis geldi onlarda işin içinden çıkamadı fakat sonra telefon kablosunun içindeki kabloların yanlış bağlandığını anladım. Telefon kablonuzdaki renkli kabloları deneme yanılma yoluyla değiştirerek denemenizi tavsiye ederim. Bağlantı hızım şuan 1024/256.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tendürek -- 18 Şubat 2008; 18:07:39 >
  • bende de aynı sorun var son zamanlarda... arasıra 256/300, 256/400 gibi değerler görüyorum modem arayüzünde..

tekrar bağlandığımda 256/1024 e dönüyor..

gece daha düzgün oluyo bağlantı yoğunluk azaldığından dolayı normal olarak...

sorun hatta olsa sürekli bozuk olur.. ama telekom olduğu açık.. aylardır da sorunlu zaten...
  • Upstream Speed: 992 kbps
    Downstream Speed: 4096 kbps
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnm kuzenin 256/256 lol
  • süper hizmet gerçekten ttnet seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
  • şuanda 768/256 olarak bağlandı
  • müşteri hizmetlerini ara. link ışıgı yanıyormu diye sorarsa hattaki bilki o birşey anlamıyor başka temsilci iste.
  • 1024 olarak bağlandı şuan sanırım düzeltildi bir kaç kez daha deneyicem inş. böyle devam eder.
  • Gerçek sahip olduğumuz interneti gösteriyor ne güzel işte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.