Şimdi Ara

4K düşük ayarlar mı? 1080p yüksek ayarlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 4k çözünürlükte excalibur laptop var. Fifa 22 oynuyorum 4k orta ayarlarda tekrarlar da 50 fps felan düşüyor sinir bozuyor. 2k çekiyorum görüntü çok net olmuyor. 1080p yüksek ayarlar yapıyorum tekrarlar felan gayet net ve akıcı ama maç sırasında çok net olmuyor. Bunlar başka oyunlarda da geçerli 1080p de gayet akıcı yüksek ayarlarda sıkıntısız oynatıyor ama görüntü bugulu oluyor ekran 4k oldugundan 4k yapınca da bu sefer fps kaybı oluyor.

Ne yapmam lazım ne önerirsiniz.

• Zaten sen denemişsin ikisini de kararı kendin vereceksin burada ne gibi öneri istiyorsun anlamadım.

• fifa 22 yi laptopun 4k ayarlarda kaldırmıyorsa kusura bakma ama gidip en dandik laptopu almışsın 4k ekran var ve fifa 22 yi 4k oynayamıyorsun.Sağlam bir oyun olsa anlarım

• Geçmiş olsun sonsuz döngüye girdin. Artık sürekli bir öyle yapacaksın bir böyle. 4K ekranlı Casper laptop alma fikri nereden geldi aklına merak ettim.

Aç ultra hd dizi film izle artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p en yüksek ayarlar üzerine upscale işlemi (dlss, fsr, vb). Hız ve kalite birarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3070 ti aldım 5-10 saat cyberpunk rdr 2 god of war forza horizon 5-Far cry 6 falan oynadım vala sıkıldım.

Şuanda bu canavar gibi sistemle gladiats shakes&fidget - path of exile - league of legends-hearthstone-runetera gibi oyunlar oynuyorm.

O yüzden bence güçlü ekran kartı almadan önce nelerden zevk alıp nelerden çabuk sıkılacagınızı tahmin edip ona göre sistem almak lazım.

Suanda Lost ark cıkıcak ama o oyunn için bile fazla gereksiz 3070 satıcam sanırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 31 Ocak 2022; 15:8:37 >
  • 3 yıl önce 1080p tv zor buldum 4k 4k iteliyorlar. Biliyorumki pc bağlayıp bir pes atıcaz. Net doğal çöznürlükte oynmak varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 31 Ocak 2022; 15:41:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.