quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? bence santa fe
quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Diğer büyük markaları saymazsak (bmw audi Sercedes) Santa fe harika
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Diğer büyük markaları saymazsak (bmw audi Sercedes) Santa fe harikaquote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Diğer büyük markaları saymazsak (bmw audi Sercedes) Santa fe harika Aslında dış görünüm olarak onlardanda güzel duruyor bence
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Diğer büyük markaları saymazsak (bmw audi Sercedes) Santa fe harika Aslında dış görünüm olarak onlardanda güzel duruyor bence Alıntıları Göster Yeni kasası güzel görünüyor. Bence de Santa FE.
quote:Orijinalden alıntı: BarlasYeni kasası güzel görünüyor. Bence de Santa FE.Alıntıları Göster Santafe çok harika bence o kasaya bir bmw yada audi damgası vursan herkes onu alır.
quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Kardeş sen ne düşünüyorsun??
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Kardeş sen ne düşünüyorsun??quote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Kardeş sen ne düşünüyorsun?? bencede santa fe
quote:Orijinalden alıntı: aralidquote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: aralid 4X4'TE HYUNDAİ SANTA FE Mİ? KİA SORENTO MU? Merak ettim sizin düşünceniz nedir? Kardeş sen ne düşünüyorsun?? bencede santa feAlıntıları Göster SANTA FE
quote:Orijinalden alıntı: cavumorisşimdi o grupta captivada varAlıntıları Göster TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR
quote:Orijinalden alıntı: savyola133TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLARAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden??
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden??Alıntıları Göster nissanlar nasıl ya????
quote:Orijinalden alıntı: aralidnissanlar nasıl ya????Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: aralid nissanlar nasıl ya???? nissan düşünürsen bence X-TRAIL tek alternatif. 72 bin - 87 bin ytl aralığında motor ve donanım olarak5 seçeneği var.
quote:Orijinalden alıntı: yasaluyariquote:Orjinalden alıntı: aralid nissanlar nasıl ya???? nissan düşünürsen bence X-TRAIL tek alternatif. 72 bin - 87 bin ytl aralığında motor ve donanım olarak5 seçeneği var.Alıntıları Göster sorento santefe den çok daha iyi, şu an için x-trail hepsinden daha mantıklı.
quote:Orijinalden alıntı: 19can84sorento santefe den çok daha iyi, şu an için x-trail hepsinden daha mantıklı.Alıntıları Göster sorentoo
quote:Orijinalden alıntı: EmreGLCsorentooAlıntıları Göster arazide sorento daha iyi olabilir.gürünüm olarak santafe derim
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden??Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden?? her yonden alacakken ucu arasında kalmıstık nıtro---sorento-----ve sanfa fe ve sorento almaya karar verdık her yonden aldıgı parayı hakkedıyor helal olsun verdıgımız para sorentoya
quote:Orijinalden alıntı: savyola133quote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden?? her yonden alacakken ucu arasında kalmıstık nıtro---sorento-----ve sanfa fe ve sorento almaya karar verdık her yonden aldıgı parayı hakkedıyor helal olsun verdıgımız para sorentoyaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: savyola133 quote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden?? her yonden alacakken ucu arasında kalmıstık nıtro---sorento-----ve sanfa fe ve sorento almaya karar verdık her yonden aldıgı parayı hakkedıyor helal olsun verdıgımız para sorentoya Nasıl yani nitroyu bıraktınız sorentomu aldınız???
quote:Orijinalden alıntı: x_irquote:Orjinalden alıntı: savyola133 quote:Orjinalden alıntı: x_ir quote:Orjinalden alıntı: savyola133 TABİKİ SORENTO SANTA FE 10 KATLAR Nasıl 10 katlar???? Hangi yonden?? her yonden alacakken ucu arasında kalmıstık nıtro---sorento-----ve sanfa fe ve sorento almaya karar verdık her yonden aldıgı parayı hakkedıyor helal olsun verdıgımız para sorentoya Nasıl yani nitroyu bıraktınız sorentomu aldınız???Alıntıları Göster nitro alınmazmı ya. Tamam santa fe hoşuma gidiyor ama nitro bi başka