Şimdi Ara

50 metre kare için led ampul önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer arkadaşlarında açtığı konuları da okudum da ben çatı katı için led ampul almayı düşünüyorum 9 tane olmak üzere 7x1 led ampul almayı düşünüyorduk ancak benim size danışmak istediğim şey hangi tür ampul almam gerektiği power led mi önerirsiniz birde gün ışığı mı yoksa beyaz mı daha uygun olur?
    Bizim istediğimiz bir kere alalım birdaha almayalım aşşağıda bunun bir deneyini yapmışlar o yüzden led almayı düşünüyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=qgM0N7GD5Ic

birde duy şeklinde olanlarından alsak daha mı ucuz olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaycil

Arkadaşlar diğer arkadaşlarında açtığı konuları da okudum da ben çatı katı için led ampul almayı düşünüyorum 9 tane olmak üzere 7x1 led ampul almayı düşünüyorduk ancak benim size danışmak istediğim şey hangi tür ampul almam gerektiği power led mi önerirsiniz birde gün ışığı mı yoksa beyaz mı daha uygun olur?
    Bizim istediğimiz bir kere alalım birdaha almayalım aşşağıda bunun bir deneyini yapmışlar o yüzden led almayı düşünüyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=qgM0N7GD5Ic

birde duy şeklinde olanlarından alsak daha mı ucuz olur?

Al normal tasaruflu Omron Ampül geç ya Ledle medle uğraşma en güçlüsüne max 15 tl para verirsin

amaç aydınlatma değilmi ?

gün ışığı iyidir diğerleri sarı renkte.....sevmiyorum ben day light yazar ampülün kutusunda ona dikkat ederekten al Day Light beyaz ışıktır

• yani diyorsunuz ki led ampul almıyayım ama araştırmalarda daha az harcadığı ve daha uzun ömürlü oldugu gözüküyor onlar farklı tür mü acaba
  • Duvarlari deldirecekseniz power led'li spot lamba alin. Duylu ledler de olur ama pek şık durmuyor bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 METRE ODA LED TV KAÇ İNÇ ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.