Şimdi Ara

SUPERONLİNE 500-1000Mbps için (FTTB'den FTTH'ye) altyapı dönüşüm takip, yardım. [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
12
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beylükdüzü / Adnankahvecide hele çivi çakmıyorlar başkan. Afedersiniz totolarını kaldırmıyorlar.

Ama SUPERONLİNE nin tepesinde blunan insanlar zaten bu işten anlamıyolarda işte diyecek ve yapacak bişey yok.

Dediğin gibi Beylükdüzü / Adnankahveciye İLK KİMGELİRSE HEPİMİZ TAAHHÜTÜ YAKIP DİREK ORAYA DOĞRU UÇUŞ MODUNA GEÇECEZ

• Sizce bu yeni simetrik 1000 Mbps pakete geçmek istediğiniz söyleseniz, altyapıyı güncellemeye daha hoş bakarlar mı?

https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/1000-mbps-pro-modemli-simetrik-fiber-internet-kampanyasi/1000-mbps

Bu arada 2200 TL taahhütlü fiyat, şaka gibi.

• herkese merhaba. Binada Fttb mevcut her yere şikayet ettim baya darlıyorum ftth ye dönüştürsünler diye ama sonuç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atoksavas06 A kullanıcısına yanıt

TürkNet veya Türk Telekom FTTH getirmeye çalışın. Eforlarınızı ona harcayın. SansürOnline 1000 Mbps bile olsa kullanılamaz derece berbat.

Eğer halen SansürOnline istiyorsanız, siz gene de TürkNet ve Türk Telekom ile görüşün, sonra SansürOnline "Bakın gelmez iseniz buraya TürkNet/Türk Telekom gelecek, ben ve diğer herkes sizi bırakacağız" diye tehdit edin. Belki ayaklarını kaldırırlar. Sonuçta tek dertleri hissedarların mutlu olması. Müşteri memnuniyeti değil.

• Arkadaşlar sokağımızın bir üst tarafındaki caddede fiber çalışması var. Bu civardaki evler müstakil. Tahmini ne zaman fiber dağıtılır/bağlanır ?

SUPERONLİNE 500-1000Mbps için (FTTB'den FTTH'ye) altyapı dönüşüm takip, yardım. [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.